Takodje ga cekam, ali ga nema.caNYOn je napisao/la:NIGDJE OVOG SILENTA)
Za nekih pola sata ce biti objavljeni parovi cetvrtfinala kupa, lista srijelaca, te sve ostala pravila, koja vaze od 1/4 finala.
Stay tuned
Moderator/ica: Padovan
Takodje ga cekam, ali ga nema.caNYOn je napisao/la:NIGDJE OVOG SILENTA)
jel 3 0 za mene ili ?Goalgetter je napisao/la:Takodje ga cekam, ali ga nema.caNYOn je napisao/la:NIGDJE OVOG SILENTA)
Za nekih pola sata ce biti objavljeni parovi cetvrtfinala kupa, lista srijelaca, te sve ostala pravila, koja vaze od 1/4 finala.
Stay tuned

Donnie Darko je napisao/la:tuga i jad u ligi b, niko nije odigrao tekmu!!! nista, ovo kolo se produzuje do kraja sljedeceg kola. znaci do utorka u 00:00 traju i prvo i drugo kolo!
..pa samo postavi ss veceras iza 00:00 ili sutrakivi je napisao/la:joj nesto sam zajebo. ja i samir igrali vec, a ja kont'o da je sad bilo 8. kolo. taman da postavim slike kad vidim da je igr'o frajer vec. kad gledam mi tek sutra trebamo igrat. joj kad nece, nece. a dobio ga. moramo ponovo.
dziza_23 je napisao/la:ajd neko prijateljsku dok sylara ovog docekam.
eu 2... liga... pass:123
Vec je 8. kolokivi je napisao/la:pa upravu sam ja bio onda. jel sad bilo 4. kolo il pocinje od sutra ?
a vidim niko ne postavlja ss iz nase lige, pa reko da nisam pogrjesio.Goalgetter je napisao/la:Vec je 8. kolokivi je napisao/la:pa upravu sam ja bio onda. jel sad bilo 4. kolo il pocinje od sutra ?.
Od sutra pocinje 9. kolo
Ja ti govorio da odmah u subotu igramoDonnie Darko je napisao/la:tuga i jad u ligi b, niko nije odigrao tekmu!!! nista, ovo kolo se produzuje do kraja sljedeceg kola. znaci do utorka u 00:00 traju i prvo i drugo kolo!
eto meStipe_djhasko je napisao/la:friendly??
eu2
pass ss
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.