FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Teska glupost i nelogican potez.
Takodje smatram da bi kart trebale bit okrugli brojevi tipa. 5,10,20 km jer bi tako guzva bila manja (vracanje kusura itd). Takodje kontajner treba napravit modernim koda ides u zatvor u zenicu, takodje napravit neku masinu koja izbaca kartu na pritisak prsta (u vidu jezika) a onaj tip dok oblize prst pa vrati kusur pa opipa pare pa otkine kartu plus ako je karta 7-12-15 km pa kusur prodje poluvrijeme
Takodje smatram da bi kart trebale bit okrugli brojevi tipa. 5,10,20 km jer bi tako guzva bila manja (vracanje kusura itd). Takodje kontajner treba napravit modernim koda ides u zatvor u zenicu, takodje napravit neku masinu koja izbaca kartu na pritisak prsta (u vidu jezika) a onaj tip dok oblize prst pa vrati kusur pa opipa pare pa otkine kartu plus ako je karta 7-12-15 km pa kusur prodje poluvrijeme
Zadnja izmjena: Pitar6785, dana/u 27 jan 2025, 17:04, ukupno mijenjano 1 put.
Ovo je glupo jer su nasi mislili da u necemu mozemo biti medju prvima, cinjenica je da Bosanac uvijek mora biti zadnji u svemu, zato bi bilo bolje da su ovu odluku donijeli kad svi drugi budu to koristili deset i vise godina.
- feniksptica
- Kontakt:
Treba hakeri da mi udju u sistem i da mi 345 maraka preusmjere na svoje racune...Tracy3McGrady je napisao/la: ↑27 jan 2025, 16:59À sta je problem naručiti online?
Uostalom, ovo je možda način da raja više uzme godišnjih
Jok ako ulete kad legne plata pa i milja ode. Bizi.
Meni nije problem fakat, al ne idem dalje od svojih roditelja kojim je to ogroman problem i nepovjerenje u online kupovinu.
A i ako sam zeljan da imam u ruci ulaznicu, isprintam u boji i imam.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
-
- Kontakt:
Druze pogledaj koliko ljudi se ljudi uclani nedjeljom. Mozda po 10 a ostalim danima kad radi fan shop po 100i vise.Tracy3McGrady je napisao/la: ↑27 jan 2025, 16:59À sta je problem naručiti online?
Uostalom, ovo je možda način da raja više uzme godišnjih
Jednostavno vecina nas ne koristi online kupovinu. Nisam siguran da srednjoskolci uopste imaju te racune. Jednostavno ne svidja nam se ovo sto su uradili i jeb.. onome sve ko je ovo smislio. Od pozitivne atmosfere prave negativnu
Da mi je samo vidjet glavu koja je ovo smislila j..sve svoje.
Nisu u stanju dostavit na adresu člansku 3 sedmice i ono neke odluke donosi.
Pa da je 5 ljudi na ulici sreo i pito skonto bi da mu odluka ku..ne valja.
Nisu u stanju dostavit na adresu člansku 3 sedmice i ono neke odluke donosi.
Pa da je 5 ljudi na ulici sreo i pito skonto bi da mu odluka ku..ne valja.
MNON
Čop u Rijeci. Kad bi sad mogli Dogana bar na posudbu dovesti jer je i prije Čopa jedva dobio priliku, sad pogotovo neće.
- feniksptica
- Kontakt:
Aneli se nose direktno gace na reklamaciju, radi na licu mjesta popravljanje felera, s nogu.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
-
- Kontakt:
Hoce li se moci kupiti bar u shopu na stadionu
Evo prilike da se pokaže ljubav prema klubu, članska i sezonska i riješen problem i za nas što nismo iz Sarajeva.
-
- Kontakt:
Koga boli k ko sta misli,previse filozofije za 3000 clanova.
-
- Kontakt:
Ja djecu vodim samo kad je lijepo vrijeme. Nekad idem na sjever a nekad na zapad pa ne uzimam sezonsku. Ne koristim online kupovinu i otezali su mi odlazak na utakmice. Znas li ti kako je naci parking i otici do fan shopa prije utakmice pa opet naci parking kod stadiona. To ce biti trka,frka, nervoza prije svake utakmice. Ko je ovo smislio treba da napusti klub
Skoro 4K, ne smanjuj ovu impozantnu brojku članova.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑27 jan 2025, 17:33Koga boli k ko sta misli,previse filozofije za 3000 clanova.
Mozda dobije kao vid odgovora parole, skandiranje, negodovanje...pa i bojkot. Pa ga mozda i zaboli ****.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑27 jan 2025, 17:33Koga boli k ko sta misli,previse filozofije za 3000 clanova.
Btw da prati bilo sta sem americkog retardiranog sporta, znao bi kakvih je sve haosa i turbulencija bilo recimo u Italiji, a i u drugim zemljama, od strane Ultras pokreta, kada su pojedinci ostrili **** na kartama i slicnim stvarima.
Neki su ocito pozelili turbulencije i raslojavanja. Kao da im je falilo to.
- FKS -
Cemu tolika odbojnost prema online kupovini karte ili opcenito bilo cega, iskreno pitam?Tatamata1946 je napisao/la: ↑27 jan 2025, 17:40Ja djecu vodim samo kad je lijepo vrijeme. Nekad idem na sjever a nekad na zapad pa ne uzimam sezonsku. Ne koristim online kupovinu i otezali su mi odlazak na utakmice. Znas li ti kako je naci parking i otici do fan shopa prije utakmice pa opet naci parking kod stadiona. To ce biti trka,frka, nervoza prije svake utakmice. Ko je ovo smislio treba da napusti klub
- ErosViverosViv
- Kontakt:
Kakvi smo navijaci po karte treba da idemo na bjelasnicu
Umjesto da protiv Sloge i četnika bude po 7-8+ hiljada navijača, ovako će ih biti 5 hiljada (na dvije utakmice).
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Užasan potez
-
- Kontakt:
Ma doći će svi na utakmicu koji žele al po meni treba raditi da ljudi imaju što više mogućnosti a ovo je smanjenje mogućnosti kupovanja ulaznica . Stvarno ne razumijem što im je opterećenje ostaviti određen broj ulaznica i dva prodajna mjesta ispred stadiona to je samo plus prodaja .
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 48 gostiju.