FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Upravu je Sema, ne znaju oni ni sta su tapkarosi i nisu nikad vidjeli nista osim svecanih loza. A sto spominje ove strance, cesto sam nalijetao na njih. Vide reflektore i dodju da gledaju utakmicu. Ali hebo njih, otezali su nama koji zurimo s posla na utakmicu. Gdje se parkirati kad ides u fan shop, znaju li oni kako je to, osafunjas se kad upadnes u guzvu. Poslije opet trazi parking na Kosevu.
Ne pokusavajte pravdati ovo, moglo je i bez ovoga. Pokvarise nam atmosferu medju navijacima i ubise nam zelju za utakmicama
Ne pokusavajte pravdati ovo, moglo je i bez ovoga. Pokvarise nam atmosferu medju navijacima i ubise nam zelju za utakmicama
To je normala a treba banovati ove koji sve pokusavaju opravdati. To je najgora sorta ljudi ili tzv savrsene ovce za sisanje.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑27 jan 2025, 19:36Imal ko da banuje ove sto psuju mater il je to normala?
Evo da ponovim opet:
MIRVICU MAJMUNCINO GLUPA, SARAJEVO NIJE USA. JEBBO TI SAM SEBI SAV ROD STO GA IMAS!
Pa druze cemu sekiracija? Kupis kartu online i miran si ili fino kupis godisnju i nema srkleta.Tatamata1946 je napisao/la: ↑27 jan 2025, 19:41Ali hebo njih, otezali su nama koji zurimo s posla na utakmicu. Gdje se parkirati kad ides u fan shop, znaju li oni kako je to, osafunjas se kad upadnes u guzvu. Poslije opet trazi parking na Kosevu.
-
- Kontakt:
Ovo se moralo potrbuške ležati da ovo smisliš.
Hudnjak nemoj brate tako

-
- Kontakt:
Toliko ima negativnih komentara bez ikakvog razloga da je sve vise vjerovatno da je ovo odlicna odluka kluba.
Zasto ne komentarisete saradnju sa Amazon USA? Vjerovatno jer nemate pojma koliko je to veliki posao. 90% vas.
A i ja ocekujem svasta od navijaca koji protestvuju protiv online kupovine da shvate koliko je ovo veliki potez…
Zasto ne komentarisete saradnju sa Amazon USA? Vjerovatno jer nemate pojma koliko je to veliki posao. 90% vas.
A i ja ocekujem svasta od navijaca koji protestvuju protiv online kupovine da shvate koliko je ovo veliki potez…
Samo naprijed moje Sarajvoooooooo ♥️
Definitivno se morao naći neki kompromis i hajde da kažem postepeno prebacivati raju da se navikavati na kupovanje karti online. Nije ni normalno da 15min prije utakmice imaš one redove za karte na iole jačoj utakmici. Realno zastario sistem skroz ali mislim da se moglo drugačije rijesavati to. Ja nemam problem sa online, realno je puno lakše i jeftinije i za klub, manje printanja karata, zapošljavanja ljudi itd itd. Svi veći klubovi idu ka tome, nije to ništa novo.. Ali kod nas to malo teže ide, licno znam raje čak i mladje koja nikad kartice online nije ukucala. Moze se reći malo i zatucanost ali je tako..
-
- Kontakt:
Sudeci po ovim komentarima, nece ti doci 20 ljudi.feniksptica je napisao/la: ↑27 jan 2025, 18:56Nedjelja 14h !!!
Mirva naredio batinašima da budu u pripravnosti.
Ko hoce na proteste mora uzet online kartu, bez tog ne puštamo
-
- Kontakt:
Mozda bude onda manje nepismenih koji psuju majke bogove djecu na istokunokee je napisao/la: ↑27 jan 2025, 20:09Definitivno se morao naći neki kompromis i hajde da kažem postepeno prebacivati raju da se navikavati na kupovanje karti online. Nije ni normalno da 15min prije utakmice imaš one redove za karte na iole jačoj utakmici. Realno zastario sistem skroz ali mislim da se moglo drugačije rijesavati to. Ja nemam problem sa online, realno je puno lakše i jeftinije i za klub, manje printanja karata, zapošljavanja ljudi itd itd. Svi veći klubovi idu ka tome, nije to ništa novo.. Ali kod nas to malo teže ide, licno znam raje čak i mladje koja nikad kartice online nije ukucala. Moze se reći malo i zatucanost ali je tako..

-
- Kontakt:
Ne koristim online kupovinu kao ni 80 posto moje generacije i starije. Sezonsku ne kupujem jer cesto vodim djecu na zapad kad je lijepo vrijeme a ostale utakmice sam na sjveru. Kad najave kisu ne vodim djecu i zato im ne kupujem sezonsku. Kad natkriju tribinu uzet cu nam svima sezonske.ubipara je napisao/la: ↑27 jan 2025, 20:02Pa druze cemu sekiracija? Kupis kartu online i miran si ili fino kupis godisnju i nema srkleta.Tatamata1946 je napisao/la: ↑27 jan 2025, 19:41Ali hebo njih, otezali su nama koji zurimo s posla na utakmicu. Gdje se parkirati kad ides u fan shop, znaju li oni kako je to, osafunjas se kad upadnes u guzvu. Poslije opet trazi parking na Kosevu.
Samo vi pravdajte ovu glupost ali izgubicemo dio publike. To zna svako ko ide godinama na Kosevo
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo ju
Nikad od nas ozbiljnog kluba nece biti
pjankesarajevo je napisao/la: ↑27 jan 2025, 20:09Toliko ima negativnih komentara bez ikakvog razloga da je sve vise vjerovatno da je ovo odlicna odluka kluba.

Jeste, umjesto Chiefsa po Americi će da prate nas. Adrijane i Ismire, povedite nas u budućnost

E čuj na tekmama nas 2.000mosarajvosa83 je napisao/la: ↑27 jan 2025, 18:50Ma ja se nadam da ce on napustiti sve ovo,nismo mi za bilo kakvog sporta,jos zivimo u prahistoriji,ziv ce se nasekirat ako ode iz ove zabokrecine. Ako se vec poredimo sa Italijom a na tekmama nas 2000,clanova 3000 o cemu mi pricamo?Hajdeee je napisao/la: ↑27 jan 2025, 17:41Mozda dobije kao vid odgovora parole, skandiranje, negodovanje...pa i bojkot. Pa ga mozda i zaboli ****.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑27 jan 2025, 17:33Koga boli k ko sta misli,previse filozofije za 3000 clanova.
Btw da prati bilo sta sem americkog retardiranog sporta, znao bi kakvih je sve haosa i turbulencija bilo recimo u Italiji, a i u drugim zemljama, od strane Ultras pokreta, kada su pojedinci ostrili **** na kartama i slicnim stvarima.
Neki su ocito pozelili turbulencije i raslojavanja. Kao da im je falilo to.

Zašto na forumima ove infantilne odluke uvijek brane ovakvi likovi?
pjankesarajevo je napisao/la: ↑27 jan 2025, 20:09Toliko ima negativnih komentara bez ikakvog razloga da je sve vise vjerovatno da je ovo odlicna odluka kluba.
A de nam reci zbog cega je ovo dobra odluka , jedan razlog ?
Ogromni redovi su ispred kontejnera i najvise se karti proda prije utakmice, umjesto da se skonta kako napraviti biletarnicu veliku da se smanje guzve strucnjaci ukinu skroz prodaju, majke mi moje ovo je najgluplja odluka naseg kluba u historiji a bilo ih je brdo.
Ali zanimljivo je da genijalac koji je donio odluku očigledno nikada nije pogledao koliko ljudi zapravo kupuje ulaznice kod stadiona. Sigurno će ih ovako natjerati da idu u fan shop par dana ranije.guadalupe je napisao/la: ↑27 jan 2025, 20:36
A de nam reci zbog cega je ovo dobra odluka , jedan razlog ?
Ogromni redovi su ispred kontejnera i najvise se karti proda prije utakmice, umjesto da se skonta kako napraviti biletarnicu veliku da se smanje guzve strucnjaci ukinu skroz prodaju, majke mi moje ovo je najgluplja odluka naseg kluba u historiji a bilo ih je brdo.
Nepopularne odluke koje ne donose nikakvu korist, u tome su naši marketing magovi vječiti šampioni.
Ovo nije donijelo ni jednu jedinu pozitivnu stvar a dalo je par loših. Preloša odluka, nek se yebe ko god je došao do ove ideje.
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
Treba tako. Garantujem da je to bila reakcija 99% svih navijaca FKS kada su procitali ili culi ovu vijest. Svi su jebbali i mirvicu i svima u klubu sve po spisku. I tako treba i pisati i govoriti.
Kada neko sjedne razmisljati sta da napise, to nije njegovo misljenje. To je dvolicnost, mislis jedno a pises ili pricas drugo samo da se slucajno nebi zamjerio nekom a taj neko te jebbe u zdrav mozak. To je najveca greska naseg naroda, zbog toga nas i jebbu i kurta i murta.
E zato ja uvjek pisem iwgovorim ono sto mislim. I opet kazem
MIRVICU GLUPANE, JEBBEM TI NAJMILIJE I TEBI I SVIMA KOJI SU UCESTVOVALI U OVOJ ODLUCI!!!
- Maroon1946
- Kontakt:
Zasto se ne napravi neki sindikat gdje klub moze predlagati ideje članovima ili obrnuto? Vjerujem da se ne bi ni ova a i mnoge druge loše odluke donijele. Svi na jednoj strani.
- luckystrike
- Kontakt:
Ja se ne sjećam kad sam zadnji put kupio kartu pred stadionom, uglavnom je to u Titovoj jer mi je svaki dan niz nogu. Mene ova odluka lično ne pogađa. Pri tome volim originale i skupljam ih već dugo i sezonska nije opcija kao ni online.
Međutim, na naš broj posjete bojim se da će ovakva odluka doprinijeti istoj negativno. Već su pobrojani mnogi razlozi od onih starijih preko onih koji se premišljaju do zadnje do onih koji dolaze iz daleka. Također, većina društva još nije spremna na e-commerce bilo kakve vrste.
Helem, na jednom od posljednjih reel-ova na našem IG-u čuje se Zekić kako proziva nekog Luku, da nije neko novi tu? Ovdje se već spominjao Štor. Možda je i on došao za Gojkom.
Međutim, na naš broj posjete bojim se da će ovakva odluka doprinijeti istoj negativno. Već su pobrojani mnogi razlozi od onih starijih preko onih koji se premišljaju do zadnje do onih koji dolaze iz daleka. Također, većina društva još nije spremna na e-commerce bilo kakve vrste.
Helem, na jednom od posljednjih reel-ova na našem IG-u čuje se Zekić kako proziva nekog Luku, da nije neko novi tu? Ovdje se već spominjao Štor. Možda je i on došao za Gojkom.
Samo da je znati sta su htjeli postici sa ovim, sta misle dobiti ? Neko ce eto onako potrositi 90 KM na duks kad bude po kartu isao, neplanirano

- muhamedhulk
- Kontakt:
jel ovo hudnjak tobe? psuje ko kocijas a administracija niko nista..
oko odluke, bice neobicno koje kolo i onda ce narod kupiti kartu na vrijeme, mozda i sezonsku, mozda i online. podrzavam odluku. sad bih jos poskupio karte za neclanove, za clanove ostavio 5-10-12.
oko odluke, bice neobicno koje kolo i onda ce narod kupiti kartu na vrijeme, mozda i sezonsku, mozda i online. podrzavam odluku. sad bih jos poskupio karte za neclanove, za clanove ostavio 5-10-12.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
Trenutno korisnika/ca: Bordo10, Konzerva, pjankesarajevo, SamoDaKazeem, Varijantas8 i 51 gost.