Premijer liga BiH - aktuelno

zeljovolimte
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - aktuelno

Post Postao/la zeljovolimte » 27 jan 2025, 18:42

Koji ce vam k prodaja izuzev derbija (cak i tu praksa bude) dosta karata podijelite besplatno, donosite svakako raji te karte na noge, malo nagradne igre i ostalo.

Izuzev ovih 3-4k clanova, njih 50% ima godisnju a druga polovica dolazi ovisno od rezultata.

TefalTava
Kontakt:

Post Postao/la TefalTava » 27 jan 2025, 18:47

NeSamSafetee je napisao/la:
27 jan 2025, 18:24
svrakino1921 je napisao/la:
27 jan 2025, 18:21
Prvo, sustina marketinga je da pridjes musteriji, da mu olaksas, da ga privuces na sve nacine da odvoji dva sata svog zivota i dodje tebi na utakmicu - i kad dodje kupit ce karte, mozda i neke grickalice na stadionu, pa mozda mu se djetetu svidi pa dodje i naredni put itd. Ides na to da privuces musteriju. Ne vidim nijednu svijetlu stranu ovog poteza, sve i da je 25. vijek i da imas krevet s grijacima na stadionu, ovo furanje elitizma i ogranicavanje ne moze donijet nista dobro.

Zamisli nekog prosjecnog 60togodisnjeg navijaca s Otoke npr. Uzmimo u obzir da ne zna kupit kartu online (a ne zna, osobe od 50+ u mom okruzenju mene zovu da im sliku na viber nekom posaljem). Da bi otisao na utakmicu mora otici ili autom na aerodrom, platit parking 3.5 marke, kupit kartu pa s aerodroma kroz grad na tekmu. Ili isto to u Ferhadiji gdje je jos gore za parking. Znaci takav ce odustat cim skonta broj koraka koji mu trebaju da pogleda yebenu utakmicu Sarajevo - Sloga u petak u 18:00.

Nije Kosevo BKC pa da ti stavis event, karte 50 KM i kupovina iskljucivo online. Yebe se njima, kapacitet od 800 stolica ce napunit svakako, Enis ga puni 15 puta zaredom. Imas ruglo od stadiona koje zjapi prazno i ti ga jos dodatno ogranicis i postavis neke uslove da pola raje dobro prokonta da li da dodje. Eto Mirvic ce informaticki opismenit raju u BiH i naucit ih kako se koristi online prodaja. Hoce al u q.

:clap:
Kad će vama nova biletarnica? Ili ćete opet otvorit jednu pa se kur*it "velikim redovima za karte" i djeci koja "kampuju pred stadionom" :urnebes:

slika

Radi odavno u punom kapacitetu nismo vasa uprava da vas smatra debilima ha ja al sta vas boli briga imate gace od šezdeset keka :rol: :rol:

zeljovolimte
Kontakt:

Post Postao/la zeljovolimte » 27 jan 2025, 18:49

Zbog neisplativosti igranja na Kosevu, Sarajevo bi ubrzo moglo igrati u Ilijasu ili Otoci.

fks74
Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 27 jan 2025, 18:49

TefalTava je napisao/la:
27 jan 2025, 18:47
27 jan 2025, 18:21
Prvo, sustina marketinga je da pridjes musteriji, da mu olaksas, da ga privuces na sve nacine da odvoji dva sata svog zivota i dodje tebi na utakmicu - i kad dodje kupit ce karte, mozda i neke grickalice na stadionu, pa mozda mu se djetetu svidi pa dodje i naredni put itd. Ides na to da privuces musteriju. Ne vidim nijednu svijetlu stranu ovog poteza, sve i da je 25. vijek i da imas krevet s grijacima na stadionu, ovo furanje elitizma i ogranicavanje ne moze donijet nista dobro.

Zamisli nekog prosjecnog 60togodisnjeg navijaca s Otoke npr. Uzmimo u obzir da ne zna kupit kartu online (a ne zna, osobe od 50+ u mom okruzenju mene zovu da im sliku na viber nekom posaljem). Da bi otisao na utakmicu mora otici ili autom na aerodrom, platit parking 3.5 marke, kupit kartu pa s aerodroma kroz grad na tekmu. Ili isto to u Ferhadiji gdje je jos gore za parking. Znaci takav ce odustat cim skonta broj koraka koji mu trebaju da pogleda yebenu utakmicu Sarajevo - Sloga u petak u 18:00.

Nije Kosevo BKC pa da ti stavis event, karte 50 KM i kupovina iskljucivo online. Yebe se njima, kapacitet od 800 stolica ce napunit svakako, Enis ga puni 15 puta zaredom. Imas ruglo od stadiona koje zjapi prazno i ti ga jos dodatno ogranicis i postavis neke uslove da pola raje dobro prokonta da li da dodje. Eto Mirvic ce informaticki opismenit raju u BiH i naucit ih kako se koristi online prodaja. Hoce al u q.

:clap:
Kad će vama nova biletarnica? Ili ćete opet otvorit jednu pa se kur*it "velikim redovima za karte" i djeci koja "kampuju pred stadionom" :urnebes:

slika

Radi odavno u punom kapacitetu nismo vasa uprava da vas smatra debilima ha ja al sta vas boli briga imate gace od šezdeset keka :rol: :rol:
Ko vam je napravio ? :D

NoDi80
Kontakt:

Post Postao/la NoDi80 » 27 jan 2025, 18:49

Ide i rekonstrukcija sjeverne tribine + novi jug
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)

zeljovolimte
Kontakt:

Post Postao/la zeljovolimte » 27 jan 2025, 18:51

fks74 je napisao/la:
27 jan 2025, 18:49
TefalTava je napisao/la:

slika

Biletarnica FK Željezničar - Sarajevo osiguranje 🔵⚪

FK Željezničar okončao je radove na izgradnji biletarnice na sjevernoj tribini Stadiona Grbavica. U novoj biletarnici ulaznice će se prodavati na dan utakmice, a novi objekat će olakšati kupovinu ulaznica i smanjiti nepotrebne gužve.

Zahvaljujemo se kompaniji Sarajevo osiguranje d.d. koja je finansirala izgradnju nove biletarnice.

svrakino1921
Kontakt:

Post Postao/la svrakino1921 » 27 jan 2025, 18:59

zeljovolimte je napisao/la:
27 jan 2025, 18:51
fks74 je napisao/la:
TefalTava je napisao/la:

slika

FK Željezničar okončao je radove na izgradnji biletarnice na sjevernoj tribini Stadiona Grbavica. U novoj biletarnici ulaznice će se prodavati na dan utakmice, a novi objekat će olakšati kupovinu ulaznica i smanjiti nepotrebne gužve.

Zahvaljujemo se kompaniji Sarajevo osiguranje d.d. koja je finansirala izgradnju nove biletarnice.

Hvala moja plava braco

Nemojte ih više

arelinho
Kontakt:

Post Postao/la arelinho » 27 jan 2025, 19:17

Uzmete nove bokserice i gledate utakmice na tvu. Makar sada imate opravdanja za slabiju posjetu na stadionu.

fks74
Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 27 jan 2025, 19:18

zeljovolimte je napisao/la:
27 jan 2025, 18:51
fks74 je napisao/la:
TefalTava je napisao/la:

slika

Nisam ni sumnjao. :beba:

NoDi80
Kontakt:

Post Postao/la NoDi80 » 27 jan 2025, 19:39

Kazu u Sirokom se mijenja politika pocet ce Bosnje i Srbe dovoditi
Skontali da ne mogu ovako vise
Realno dobro su se sjetili
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 27 jan 2025, 19:50

Koliko postova oko pitanja unutrasnje politike drugog kluba. I onda oni nekom govore da ima komplekse jer komentarise offside na utakmici.

Gdje cete organizovati docek igraca povodom ovog ? Mislim i za manje ste stvari znali .
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.

Hudnjak
Kontakt:

Post Postao/la Hudnjak » 27 jan 2025, 19:54

jurisicduska je napisao/la:
27 jan 2025, 19:50
Koliko postova oko pitanja unutrasnje politike drugog kluba. I onda oni nekom govore da ima komplekse jer komentarise offside na utakmici.

Gdje cete organizovati docek igraca povodom ovog ? Mislim i za manje ste stvari znali .
Pa i treba da se sprdaju. Ovo je najgluplja odluka nekog kluba otkako se lopta igra na ovim prostorim, i dokaz da i u nasem klubu ima placenih cetnika koji svjesno rade na unistenju svega pozitivnoga.
JEBBEM IM MATTERE CETALJSKE USRANE. I NJIMA I MIRVICU STO IM JE TO DOZVOLIO I STO IH DRZI U KLUBU!:bih: :bih:

Bumbaclat
Kontakt:

Post Postao/la Bumbaclat » 27 jan 2025, 19:55

NoDi80 je napisao/la:
27 jan 2025, 15:47
Bumbaclat je napisao/la:
27 jan 2025, 15:36
Covjek sve radi da ih natjera da se uclane, eto i fizicki ih je poceo tjerati u fan shop. Ovo je samo iz tog razloga, kakve guzve i slicne nebuloze.
Sve na gotovo imaju i nece meda na kasiku
Ne daj se Mirva, nije covjeku lako
Tako je. Izdrzi Mirva 💪

IMResurrected
Kontakt:

Post Postao/la IMResurrected » 27 jan 2025, 20:10

fks74 je napisao/la:
27 jan 2025, 17:25
IMResurrected je napisao/la:
27 jan 2025, 17:09
fks74 je napisao/la:
27 jan 2025, 17:05

Ljudi misle na zdravlje navijača, prošetaš i kupiš ulaznicu. Ako nećeš onda prije na 2 dana kupiš online , zamoliš nekoga ako nemaš karticu. Nije to toliko strašno, koliko se raja nabrijala. Uvijek je bilo, ko je dolazio na utakmicu doći će opet bez obzira na sve. Više se štrumfovi nasekirali nego naši, kao da će oni dolaziti. :rol:
Niti sam strumf niti sam vas. Jednostavno komentarisem nezapamceno glup potez jednog kluba.

Imate sramotno mali broj clanova i zalite se na posjetu da je niska, a ovaj potez nece rijesiti ni jedno ni drugo, samo ce gore napraviti.

Ovo mozes braniti samo ako ti je cilj da sto manje ljudi dolazi na utakmice. Valjda taj proces treba olaksavati, ne otezavati, da bi privukli raju.
Zato ideš kupiti ulaznicu i ujedno se učlaniš. Ja sam član i kupim sezonsku a rijetko dođem na utakmicu u Sarajevo zbog zdravlja. Evo svim navijačima prilika da pokažu ljubav prema klubu, ne ide u ljubavi sve po loju. Ništa strašno, mada malo preuranjeno, trebalo je prvo ispitati kakvo je mišljenje raje. Mene lično što se tiče, ništa strašno.
Jesi ikad bio na stadionu gdje se nemaju karte kupiti? Ja to iskreno nikad nisam vidio, a bio sam na raznim stadionima, i po Balkanu i po Europi. Vani vecina ljudi na telefonima ima karte, ali opet se mogu kupiti na stadionu.

Nije ovo nacin, ne moze se nikoga natjerati da postane clan kluba ili da kupi sezonsku.

TefalTava
Kontakt:

Post Postao/la TefalTava » 27 jan 2025, 20:27

Budi navijac kupi bokserice i tako dokazi svoju lojalnost bordo boji :mrgreen: :mrgreen: :kafa:

svrakino1921
Kontakt:

Post Postao/la svrakino1921 » 27 jan 2025, 20:40

slika

slika

MI SMO DIVOVI ...

NeSamSafetee
Kontakt:

Post Postao/la NeSamSafetee » 27 jan 2025, 20:51

27 jan 2025, 20:40
slika

slika

MI SMO DIVOVI ...

slika

SAMO JE JEDAN BLOCKCHAINA VRIJEDAN!

KONTRASVIH
Kontakt:

Post Postao/la KONTRASVIH » 27 jan 2025, 21:01

Hudnjak je napisao/la:
27 jan 2025, 19:54

Pa i treba da se sprdaju. Ovo je najgluplja odluka nekog kluba otkako se lopta igra na ovim prostorim, i dokaz da i u nasem klubu ima placenih cetnika koji svjesno rade na unistenju svega pozitivnoga.
JEBBEM IM MATTERE CETALJSKE USRANE. I NJIMA I MIRVICU STO IM JE TO DOZVOLIO I STO IH DRZI U KLUBU!:bih: :bih:
:hmmmmm:

slika
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA

Hudnjak
Kontakt:

Post Postao/la Hudnjak » 27 jan 2025, 21:04

KONTRASVIH je napisao/la:
27 jan 2025, 21:01
Hudnjak je napisao/la:
27 jan 2025, 19:54

:hmmmmm:

slika
Zar nisi skontao da ja uvjek pisem 100% provjerene stvari. Bez obzira da li se to nekome svidja ili ne svidja. Samo istina!

svemalim1
Kontakt:

Post Postao/la svemalim1 » 27 jan 2025, 21:08

ovdje pitaru psuju i prijete nedi, a mirva ga petobom casti.

veliki si mirvase :bow:

slika

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Pact1921, rishovski i 22 gosta.