Newcastle United F.C.

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo

Jeste li zadovoljni dosadasnjim transferima?

1. Da
21
72%
2. Ne
8
28%

Ukupno glasova: 29

gloryhunter
Kontakt:

Re: Newcastle United F.C.

Post Postao/la gloryhunter » 05 apr 2011, 13:11

Monolog je napisao/la:Uh, nakon 6 mjeseci, jbt. :shock: Ne treba žuriti sa ubacivanjem u igru Ben Arfe, jer nikome nije u cilju da se odmah povrijei. Što se mene tiče, ne mora on ove sezone ni zaigrati, al' da sljedeće bude potpuno fit.

Btw, izgleda da je Nolan na putu da potpiše novi petogodišnji ugovor. Također, kako stvari stoje, Jose Enrique i Burton će također produžiti vjernost Newcastle-u.

Odlične vijesti, moram priznati. Odlične.
nolan i barton su zasluzili 100% nove ugovore...sto se mene tice nek zavrse karijeru u newcastleu....
jose enriquea bi trebalo zadrzat jer ako ostane i iduce godine to ce biti 3 sezone ista zadnja linija...

harper
simpson--williamson(s.taylor)---coloccini----jose enrique

gloryhunter
Kontakt:

Post Postao/la gloryhunter » 05 apr 2011, 19:10

slika
:!: :!: :!:

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 10 apr 2011, 16:11

Danas u 17:00 Newcastle ide u goste Aston Villi koja se nalazi u yebenoj situaciji. Svi znamo kako je završio prošli meč (gosti iz Birminghama su torpedovani na St. James Parku od strane izabranika Hughtona). Danas također očekujem dobru utakmicu, a ne bih bio nezadovoljan ni neriješenim ishodom. Ipak, Villi bukvalno gori pod nogama, te je sada svaka utakmica biti il' ne biti. Svrake već normalnije dišu, posebno nakon jučerašnjih poraza Wigana, West Hama i Wolverhamptona (ekipe koje su u zoni ispadanja).

Alan Pardew je izjavio da će danas ići na pobjedu koja bi osigurala opstanak u društvu najboljih (iako je i ovako na dobrom putu). Ono što se i dalje govori je mogućnost odlaska Enriquea (Milan i Liverpool, dakle ništa novo). Cijena bi bila između 13 i 15 miliona, al' nekako sam ubijeđen da od toga neće biti ništa. No, ostaje nam da vidimo. Naravno, ovih 15-ak miliona bi bilo ok samo u slučaju da prije toga Jose potpiše novi, dugoročni ugovor sa Newcastleom (ovaj mu ističe sljedeće sezone). Uglavnom, sam je rek'o da će produžiti sa 'Castleom u slučaju da tim sa St. James Parka izbore opstanak. Dakle, vjerovatnoća je 95%. :D

Što se tiče današnjeg meča, Pardew ne može računati na Tiote-a, Nolana i Percha :lol: , zbog kartona (dakako), a Ben Arfa, Gosling, Smith i Best su povrijeđeni, dok Ireland nema pravo nastupa protiv Ville. U svakom slučaju, šarolik sastav se očekuje, pa ćemo vidjeti šta će se sve dešavati u tih 90+ minuta na Villa Parku. :D Ryan Taylor se vraća, jer je suspenzija istekla. Dakle, ipak ima je'na dobra vijest.

Očekuje se sljedeći sastav (moguće su izmjene, naravno):

Harper - Simpson, Coloccini, Williamson, Enrique - Taylor, Barton (c), Guthrie, Gutierrez - Lovenkrads, Ameobi.

Naravno, možda će i mlađahni Shane dobiti šansu, jer je bio dobar u prethodna 2 meča.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

__EmIr__
Kontakt:

Post Postao/la __EmIr__ » 10 apr 2011, 17:10

Bit ce tesko danas ali valja se osvetiti za onaj kobni zadnji poraz na villa parku :D. Dosta saren sastav al idemo po pobjedu aBd.
Zna li ko sto nema ameobi-a??
Od malih nogu veliki navijac Anzija, Malage i Man CIty-a

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 10 apr 2011, 17:12

Povreda koljena. :(
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 10 apr 2011, 17:13

Cini mi se da sam vidio u sastavu malog Rangera, kada je Arsenal igrao dole u traci ubacili. :roll:

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 10 apr 2011, 17:18

OTNYS_YNWA je napisao/la:Cini mi se da sam vidio u sastavu malog Rangera, kada je Arsenal igrao dole u traci ubacili. :roll:
Da, igra umjesto povrijeđenog Ameobi-ja.

Loše prvo poluvrijeme. Newcastle slab, Villa nešto manje slabija i to je to. Ranger je im'o jednu sjajnu priliku, no bio je sebičan te je šutirao, a na drugoj strani je imao samog Lovenkradsa. Nedugo nakon toga je pao pogodak. Odlično je Young izveo slobodnjak s lijeve strane, a ćelavac zabio za 1:0. Inače, u 43. minuti je poništen gol Benta, bilo je na povuci-potegni, al' ipak mislim da je bio u offsideu.

Nadam se da će drugo poluvrijeme biti bolje, te da će Newcastle izvući barem bod.

Rooney88
Kontakt:

Post Postao/la Rooney88 » 10 apr 2011, 19:08

Kasno ste se probudili trebali ste cijelo drugo poluvrijeme odigrati kao posljednjih 10 minuta.
R.I.P

MIRZA RASCIC

Željezničar za život cijeli!

Per Ciljan Skjelbred
Kontakt:

Post Postao/la Per Ciljan Skjelbred » 10 apr 2011, 19:13

Neznam zašto ali ova mene utakmica neizmjerno podsječa na onu prije dvije godine, čak je i većina aktera ista...

Mulder
Kontakt:

Post Postao/la Mulder » 10 apr 2011, 19:19

Sudjenje katastrofalno
''I fell in love with football as I would later fall in love with women: suddenly, uncritically, giving no thought to the pain it would bring.''
- Nick Hornby

__EmIr__
Kontakt:

Post Postao/la __EmIr__ » 10 apr 2011, 19:20

Ma podsjeca na proslu samo sto smo u ovoj vise napadali...:D. Nego, bice tesko do kraja. 6 utakmica od toga 3 (pre)teske: man.utd. kuci, chelsea i l'pool na strani. Mislim da ce jos 5-6 bodova biti dovoljno za opstanak..
Od malih nogu veliki navijac Anzija, Malage i Man CIty-a

Per Ciljan Skjelbred
Kontakt:

Post Postao/la Per Ciljan Skjelbred » 10 apr 2011, 19:34

__EmIr__ je napisao/la:Ma podsjeca na proslu samo sto smo u ovoj vise napadali...:D. Nego, bice tesko do kraja. 6 utakmica od toga 3 (pre)teske: man.utd. kuci, chelsea i l'pool na strani. Mislim da ce jos 5-6 bodova biti dovoljno za opstanak..
na +7 smo, ima još 6 utakmica do kraja, ispasti možemo jedino ako ostatak ekipe iz donjeg dijela Premiershipa poludi pa svatko pobjedi po tri utakmice...

VolimLiverpool
Kontakt:

Post Postao/la VolimLiverpool » 10 apr 2011, 20:57

Newcastle vjerovatno nije ni zaslužio danas bod/ove,ali nije ni zaslužio da ispadne,a za to su šanse minimalne.
You'll never walk alone.

gloryhunter
Kontakt:

Post Postao/la gloryhunter » 10 apr 2011, 21:34

daj pa koji se k onaj dalglish namjerio na nase najbolje igrace...dovoljno je stete napravio dok je bio manager prije 15god.

evo nakon 35m od carrolla, izgleda da ide i jose enrique za 15m....

goodbye jonas, colo, tiote, barton..... tko jos vrijedi???? sve prodat i dat ashleyu pare..ashley onda od pola toga kupi nove igrace i kaze da je to novi kredit....koje debilizam...ti englezi :x :lol:

gloryhunter
Kontakt:

Post Postao/la gloryhunter » 12 apr 2011, 23:01

Spominje se TAIWO.....ako dode dolazi besplatno kao free agent...

Per Ciljan Skjelbred
Kontakt:

Post Postao/la Per Ciljan Skjelbred » 13 apr 2011, 21:26

gloryhunter je napisao/la:Spominje se TAIWO.....ako dode dolazi besplatno kao free agent...
Jose Enrique ionako odlazi ovo ljeto, samo je pitanje u koji klub iz za koju cijenu, tako da mi se ovaj transfer ne čini toliko nerealnim. Kažu da Taiwo ima dobar udarac, ako dođe barem će netko znati zabiti gol izvan 16m, inače nesječam se kad smo zadnji put dali gol sa distance...

jecaLFC
Kontakt:

Post Postao/la jecaLFC » 13 apr 2011, 21:48

Taiwo je izjavio da ce preci u neki TOP klub... :roll:

Per Ciljan Skjelbred
Kontakt:

Post Postao/la Per Ciljan Skjelbred » 13 apr 2011, 21:51

jecaLFC je napisao/la:Taiwo je izjavio da ce preci u neki TOP klub... :roll:
Prema njegovim izjavama (od prije nekih mjesec dana) top klub za njega predstavlja klub iz gornjeg dijela Premeirshipa, a to NUFC sigurno je... ;)

jecaLFC
Kontakt:

Post Postao/la jecaLFC » 13 apr 2011, 21:56

Per Ciljan Skjelbred je napisao/la:
Prema njegovim izjavama (od prije nekih mjesec dana) top klub za njega predstavlja klub iz gornjeg dijela Premeirshipa, a to NUFC sigurno je... ;)
Ali opet je velika konkurencija za njegovo dovodjenje 8-) Spominje se Real,Milan ,Liverpool,Benfika.. sada i Newcastle :P

gloryhunter
Kontakt:

Post Postao/la gloryhunter » 14 apr 2011, 20:45

jecaLFC je napisao/la:
Per Ciljan Skjelbred je napisao/la:
Ali opet je velika konkurencija za njegovo dovodjenje 8-) Spominje se Real,Milan ,Liverpool,Benfika.. sada i Newcastle :P
u Real nece, u Milan nemoze zbog pravila o limitu stranaca(vec mislim potvrdeno), benfica nevjerujem.....i na kraju ostaju liverpool ili newcastle..ako liverpool kupi enriquea sta ce im jos jedan lijevi bek....a ako newcastle ostavi enriquea onda netreba taiwo....

Odgovori

Natrag na “English Premier League”

Trenutno korisnika/ca: richa i 6 gostiju.