Glupog naroda kao ovdje stvarno nema nigdje na planeti.

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Kod vas mi je najveći šok da je jogurt Kravica 2 eura ...Virtu4l je napisao/la: ↑27 jan 2025, 21:06Ja ne znam šta se tamo ljudi žale na cijene, sad za vikend smo išli u Trebinje, niste svjesni koliko je sve "džabe"... Mislim da nema artikla da nije 40-50% jeftiniji u Bingu u odnosu na markete u CG tipa Idea, Aroma, itd.
Ovo mi je ostalo onako baš upečatljivo, ovaj Bref za wc šolju, pakovanje 4 komada u Bingu košta 2,5 eura, ovdje je pakovanje od 2 komada 3,65 eura.
Jaffa je u Bingu 0,80 eura, ovdje je 1,40, itd, itd...
Nemojte vi ništa bojkotovati.
Još mislim da je ovaj Bingo skuplji u odnosu na ostale, zbog Dubrovnika i Herceg Novog.
Kad će se bošnjo ugledati na ovo
Nemoj bgt. Vidio si našu studentariju, lafo probudila se, pa pljus podrška kolegama u Srb. Pa su kao nakon silnih kritika, (opet)lafo naveli između ostalog i protest zbog žrtava u Jablanici. Nema nama spasa, vjeruj mi.
A dobro, Beograđani su kudikamo pismeniji od prosječnog bošnje. A i ono Srbija ima kulturu prosvjeda za razliku od nas. Mladi smo mi još, biće to bolje kad narastemoMaroonBjelave je napisao/la: ↑27 jan 2025, 23:48Nemoj bgt. Vidio si našu studentariju, lafo probudila se, pa pljus podrška kolegama u Srb. Pa su kao nakon silnih kritika, (opet)lafo naveli između ostalog i protest zbog žrtava u Jablanici. Nema nama spasa, vjeruj mi.
Ja svakako ne kontam to neselektivno bojkotovanje. Evo taj Bingo nema radnike na minimalcu i jos je podijelio svima po hiljadu mkraka dvije godine za redom i sad ga treba bojkotovati.Virtu4l je napisao/la: ↑27 jan 2025, 21:06Ja ne znam šta se tamo ljudi žale na cijene, sad za vikend smo išli u Trebinje, niste svjesni koliko je sve "džabe"... Mislim da nema artikla da nije 40-50% jeftiniji u Bingu u odnosu na markete u CG tipa Idea, Aroma, itd.
Ovo mi je ostalo onako baš upečatljivo, ovaj Bref za wc šolju, pakovanje 4 komada u Bingu košta 2,5 eura, ovdje je pakovanje od 2 komada 3,65 eura.
Jaffa je u Bingu 0,80 eura, ovdje je 1,40, itd, itd...
Nemojte vi ništa bojkotovati.
Još mislim da je ovaj Bingo skuplji u odnosu na ostale, zbog Dubrovnika i Herceg Novog.
VensanKasel je napisao/la: ↑27 jan 2025, 22:23
Kod vas mi je najveći šok da je jogurt Kravica 2 eura ...
seruckaju ljudi....ovdje svako moze bilo sta napisati, dje ces vjerovati bilo kome na forumu..
Cudis se sto su kinezi nesto jeftinije napravili? Sistem proizvodnje na zapadu i kod kineza se ne mogu porediti.rio_Ferdy88 je napisao/la: ↑28 jan 2025, 07:41Kinezi samaraju precijenjeni chat gpt, ameri se uhvatili za glavu kako ovi za sicu napravise bolje nego oni za milijarde
AI rat, what a time to be alive![]()
Trenutno korisnika/ca: kraljttbvb, TylerBurey i 12 gostiju.