Ispravka četvrtfinale ne polufinalelegenda reala je napisao/la: ↑26 jan 2025, 21:58Ma rukomet je prnuo u sisu da ovako tanke ekipe Hrvatske i Madarske uopste igraju polufinale
Svjetsko prvenstvo u rukometu - Hrv/Dan/Nor 2025.
Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
Re: Svjetsko prvenstvo u rukometu - Hrv/Dan/Nor 2025.
Ima i toga. Ali jbg kad vidis grupe u drugom krugu, u jednoj Spanija, Svedska pa i Norveska. Reprezentacije koje skoro svako takmicenje igraju zavrsnice. Istina, sad su podbacili.legenda reala je napisao/la: ↑26 jan 2025, 21:58Ma rukomet je prnuo u sisu da ovako tanke ekipe Hrvatske i Madarske uopste igraju polufinale
S druge strane, u jednoj grupi imas Francusku, koja je sila i ove ostale koje to nisu ni blizu. Isto to vrijedi ostale grupe u drugom krugu, ukljucujuci i grupu gdje je Hrvatska. Ne moze se ocekivati da Hrvati imaju uvijek jednog Balica npr ili Duvnjaka.
Jedino sta je zanimljivo, to sto ima novih reprezentacija u eliminacionom krugu (Portugal, Brazil).
Mada moram priznati da mi je nekako smor svake godine jedno veliko takmicenje u rukometu. Da makar stave svake 2 godine jedno takmicenje, da makar bude malo uzbudjenja. Ovo dosad mi isto kao dio klupske sezone, znas da ce svake godine pauzirati klupska takmicenja zbog EP/SP

Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Nije do rukometa nego do žrijeba, jer je mnogo lakši bio na ovoj strani gdje su Hrvati i Mađari, vjerovatno ne bi ni jedni ni drugi prošli da su bili u grupi sa Danskom i Njemačkom odnosno u ovoj drugoj sa Šveđanima, Portugalcima, Norvežanima i Špancima.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Ma ja sam ovo prestao gledati bas sto je postalo sranj.e, sude kako hoce. Ovo sad prebacio zadnjih 15minuta i imam sta vidjeti. Od predugih napada, koraka, probijanja ociti...nista nisu svirali.
⚽FK Garaže⚽
Zasluženo, ipak. Može se i do polufinala
Četvrtfinale
utorak |
A1P
18h Hrvatska - Mađarska i 21h Francuska - Egipat
srijeda |
A2P/AS2
17.30h Danska - Brazil i 20.30h Portugal - Njemačka

Četvrtfinale
utorak |
18h Hrvatska - Mađarska i 21h Francuska - Egipat
srijeda |
17.30h Danska - Brazil i 20.30h Portugal - Njemačka
- tutankamon1905
- Kontakt:
putem do Mostaraaaaaaa

Bit će sigurno dvije dobre tekme danas, navijački uz Hrvatsku i Egipat pa nek bude revanš u SF 

To je samo za nas u BiH jer ovi u Srbiji tekme Hrvatske komentiraju po uputama, skroz mirno

Kakve su sanse da bude dobra i interesantna ova tekma, msm da ih Hrvati ne razvale vec za poluvrijeme?
nisam pratio turnir do sad pa ne znam ni jacine ekipa.

15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
- tutankamon1905
- Kontakt:
Mislim da je nemoguce da ih tako razvale..Ocekujem tijesnu utakmicu..ali s Hrvatskom se nikad ne zna
Šta rade ljudi u odbrani, Mađari bacaju cepeline ko na treningu..
15.10.2013.
- tutankamon1905
- Kontakt:
Uzas. Krenuli na neku euforiju, a nista ni sa cim
Strašna tekma, Hrvatska se vratila jer su debili Mađari htjeli 7 na 5 

-
- Kontakt:
13:10 rezultat, imas igraca vise, i ti dodatno ubacujes igraca i igras bez golmana, da bi primio 2 laka gola za 20 sekundi...totalno nerazumljiva odluka mađarskog trenera 

👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Il si bos il si hadžija19vendetta87 je napisao/la: ↑28 jan 2025, 18:3913:10 rezultat, imas igraca vise, i ti dodatno ubacujes igraca i igras bez golmana, da bi primio 2 laka gola za 20 sekundi...totalno nerazumljiva odluka mađarskog trenera![]()
15.10.2013.
Razumijem da je euforija, time i ovo konstantno mahanje rukama, neukusno deranje igraca, u najmanju ruku nesportsko ponasanje pola klupe s neprestanim skakanjem, mahanjem peskirima, valjanjem Duvnjaka, ali brate mili cemu sve to kad mozes madjare uzet bez pola muke. Samo si stvaraju blokadu u glavama i onda to lici na veliko nista.
-
- Kontakt:
Klasicno za rukomet. Domacin ima lagano vjetar u ledja. Nista pretjerano,ali lagano.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.