U-21, U-19, U-17

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_

NoDi80
Kontakt:

Re: U-21, U-19, U-17

Post Postao/la NoDi80 » 23 jan 2025, 19:14

Benjamin Kurbegovic (15 godina) - WAC/Austrija U17
Danilo Gunjevic (15) - St Gallen/Svicarska U17
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)

Tracy3McGrady
Kontakt:

Post Postao/la Tracy3McGrady » 24 jan 2025, 09:53

Velizar je napisao/la:
23 jan 2025, 16:21

Ovaj mali sto ga Tracy vec duze spominje je trenutno nas najintrigantniji projekat...prije svega jer se radi o napadacu, a znamo koliko nam fali jedan rasni napadac da bi sve drugo oko njega imalo smisla....svi ti stoperi bekovi....nista to nema smisla ako ce ti sutra kulenovic i slicni biti prvi napadac

Nadam se da je Spaha u toku i da radi na dobrobit tima kao i uvijek
evo jos jedna friška novost, nakon što je u srijedu odradio tu utakmicu gdje je zabio 4 gola gdje su bili razni skauti drugih ekipa, uslijedio je poziv glavnog čovjeka FC Annecy na razgovor sa ocem. Ne bih da otkrivam previše detalja, jer nije moje da iznosim takve stvari da se ne stvara bez veze pritisak neki na dijete. Uglavnom rečeno mu je da je projekat kluba, i da uskoro slijedi poziv u prvi tim (druga liga francuske) da se upozna sa njima i da malo osjeti atmosferu, da odradi 2-3 treninga bez da će igrati na treningu jer je dijetu ipak 15 godina.
Između ostalog mu je rečeno da će za mjesec dana imati ponovo sastanak da se riješe neke stvari, sta je mislio ne znam ali svako neka zaključi za sebe. Uglavnom, kao patriota se iskreno nadam da ce neko pokazati profesionalizam i da niste neće prepustiti slučaju. Jer u ovom trenutku je dijetu samo Bosna u glavi, sta bi bilo kad Francuzi uključe motore i krenu po njega fakat ne znam, zato bi bilo bolje na vrijeme riješiti te stvari. Nista nas ne košta da ga se pozove, ni prvi ni posljednji koji ne bi uspio a možemo puno toga dobiti za budućnost.
Anfernee "Penny" Hardaway #1

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 24 jan 2025, 09:56

@RajvoSA03 vidi sa Spahom za ovog malog. Lako ga je otpisati ako bude los, mada ne moze biti losiji od djece iz nase lige.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

NoDi80
Kontakt:

Post Postao/la NoDi80 » 24 jan 2025, 21:21

Nakon odigrane utakmice i pogotka protiv USA U20
Adem Sipic (19-napadac) je i danas odigrao 45 minuta za Nashville u MLS preseasson protiv Charlote 0:0

European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)

fanatik19
Kontakt:

Post Postao/la fanatik19 » 25 jan 2025, 18:00

Rozic gol za Istru protiv Dinama

NoDi80
Kontakt:

Post Postao/la NoDi80 » 26 jan 2025, 13:33

fanatik19 je napisao/la:
25 jan 2025, 18:00
Rozic gol za Istru protiv Dinama
Iz kornera direktno

Igrao je i Jaganjac (20), imao je dobrih poteza
Bice nesto od njih!
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)

Tracy3McGrady
Kontakt:

Post Postao/la Tracy3McGrady » 26 jan 2025, 16:13

Ajdin Muminović, nakon što su ga popeli u u17 (national odnosno najveći nivo u Francuskoj) i gdje je zabio u tri utakmice (dva puta ušao sa klupe) dva gola, danas su ga popeli u u18 (Régional 1, drugi najveći nivo) i tu je opet zabio 2 gola u pobjedi od 4:0, on je igrao od početka, zabio prva dva gola i izašao sredinom drugog poluvremena.

NazorUso
Kontakt:

Post Postao/la NazorUso » 26 jan 2025, 18:02

Tracy3McGrady je napisao/la:
26 jan 2025, 16:13
Ajdin Muminović, nakon što su ga popeli u u17 (national odnosno najveći nivo u Francuskoj) i gdje je zabio u tri utakmice (dva puta ušao sa klupe) dva gola, danas su ga popeli u u18 (Régional 1, drugi najveći nivo) i tu je opet zabio 2 gola u pobjedi od 4:0, on je igrao od početka, zabio prva dva gola i izašao sredinom drugog poluvremena.
Zvuci mi nerealno da takav talenat zavrsi kod nas...
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC

Tracy3McGrady
Kontakt:

Post Postao/la Tracy3McGrady » 26 jan 2025, 23:21

NazorUso je napisao/la:
26 jan 2025, 18:02
Pa kao sto rekoh, poznajem mu oca i znam sa sigurnošću da bi se istog trena odazvao jer za francusku reprezentaciju još nije dobio zvaničan poziv, tek su ova selektiranja na redu gdje sam vec pisao kako je prošao. Trenutno je na dobrom putu da tu upadne, iskreno ne poznajem previše te omladince Francuske da bi znao više reći, ali ove sto sam do sada gledao nisam vidio bolje napadača. Prošle sedmice protiv Lyona za u17 je ušao dvadesetak minuta pred kraj i odma zabio i namjestio tri odlične šanse koje nisu iskorištene, first touch pasovi su sve bili. Bukvalno za 20 minuta vise od obojice standardnih napadača. Ima urođeni instinkt za gol, strašan šut za dijete od 15 godina. Bukvalno ore na terenu kad igra, taj nekakav tip igrača koji konstantno vrši presing na odbranu, nesto poput Demirovica sto se presinga i kretanja tiče, a sa druge strane rođeni strijelac. Da ne bude da ga samo hvalim, po mom mišljenju nema neki Dribbling, barem ja do sada nisam vidio da nekoga predriblati fintom, već je to više eksplozivno utrčavanje
Kad zabija golove, ili šut sa distance. Eto ukratko da ga opišem. Iskreno se nadam uskoro da ćemo ga vidjeti na dijelu u reprezentaciji.

NoDi80
Kontakt:

Post Postao/la NoDi80 » 28 jan 2025, 10:17

Benjamin Dreca (21) Bochum II
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)

NazorUso
Kontakt:

Post Postao/la NazorUso » 28 jan 2025, 18:29

26 jan 2025, 23:21
NazorUso je napisao/la:
26 jan 2025, 18:02
Pa kao sto rekoh, poznajem mu oca i znam sa sigurnošću da bi se istog trena odazvao jer za francusku reprezentaciju još nije dobio zvaničan poziv, tek su ova selektiranja na redu gdje sam vec pisao kako je prošao. Trenutno je na dobrom putu da tu upadne, iskreno ne poznajem previše te omladince Francuske da bi znao više reći, ali ove sto sam do sada gledao nisam vidio bolje napadača. Prošle sedmice protiv Lyona za u17 je ušao dvadesetak minuta pred kraj i odma zabio i namjestio tri odlične šanse koje nisu iskorištene, first touch pasovi su sve bili. Bukvalno za 20 minuta vise od obojice standardnih napadača. Ima urođeni instinkt za gol, strašan šut za dijete od 15 godina. Bukvalno ore na terenu kad igra, taj nekakav tip igrača koji konstantno vrši presing na odbranu, nesto poput Demirovica sto se presinga i kretanja tiče, a sa druge strane rođeni strijelac. Da ne bude da ga samo hvalim, po mom mišljenju nema neki Dribbling, barem ja do sada nisam vidio da nekoga predriblati fintom, već je to više eksplozivno utrčavanje
Kad zabija golove, ili šut sa distance. Eto ukratko da ga opišem. Iskreno se nadam uskoro da ćemo ga vidjeti na dijelu u reprezentaciji.
Nemas nista od toga ni da ga hvalis ni da ga kudis. Ozbiljan si forumas i iskreno se nadam da ce neko od nasih obratiti paznju na malca.
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC

NoDi80
Kontakt:

Post Postao/la NoDi80 » 28 jan 2025, 18:42

Tracy gdje nafatas i pratis te Francuze
Zivis tamo ili?
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)

HZbec
Kontakt:

Post Postao/la HZbec » 29 jan 2025, 14:11

slika
Ovi izgleda ozbiljno racunaju na Kujovica
Bog Bosna i Bošnjaci

NoDi80
Kontakt:

Post Postao/la NoDi80 » 29 jan 2025, 15:18

HZbec je napisao/la:
29 jan 2025, 14:11
slika
Ovi izgleda ozbiljno racunaju na Kujovica
Bio je na klupi zadnje 4 utakmica
Na pripremnin je i igrao za prvi tim s Gazibegovicem i Huseinbasicem
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)

Vaya
Kontakt:

Post Postao/la Vaya » 29 jan 2025, 15:33

Kakve su procjene za njega?
Je li zagrijan da se okrene nama?

mercurial
Kontakt:

Post Postao/la mercurial » 29 jan 2025, 16:47

Vaya je napisao/la:
29 jan 2025, 15:33
A kome drugom da se okrene?

Vaya
Kontakt:

Post Postao/la Vaya » 29 jan 2025, 16:51

mercurial je napisao/la:
29 jan 2025, 16:47
Vaya je napisao/la:
29 jan 2025, 15:33
A kome drugom da se okrene?
Crnoj Gori, za koju vec igra...

Tracy3McGrady
Kontakt:

Post Postao/la Tracy3McGrady » 29 jan 2025, 17:44

NoDi80 je napisao/la:
28 jan 2025, 18:42
Zivis tamo ili?
Da živim ovdje, i evo upravo sam pričao sa njegovim ocem. Ima svakakvih novosti, ali uskoro ću detaljno dok budem smio iznositi detalje. Uglavnom nije dobro po nas a nije francuska u pitanju, slična stvar je bila sa mladim košarkašima iz BiH 🙄
Dok mi pokušavamo stupiti u kontakt sa nekim, da se dijete pogleda pa ako ne vrijedi nek ide gdje god hoće barem su ga pogledali, drugi dolaze njegovom ocu i već nude velike stvari ali o tom potom, moja nada zadnja umire da će zaigrati za nas, jer ja ovo prije svega patriotski radim i pokušavam stupiti u kontakt sa Spahom ali lakše je doći do Trumpa imam osjećaj 😁
Razumijem ja i njih, jer sigurno svaki dan ljudi/menadžeri zovu i nude, zašto bi ja bio poseban ali opet se ne predajem pa valjda negdje upali, i ako sve bude uzalud ko ga yebe barem sam pokušao.

I ovdje sa foruma su se ljudi javili i pokušali pomoći ali ništa specijalno, sve ostalo na obećanjima. Belmina sam takođe kontaktirao, i on nije pokazao veliki interes, sad imamo nekog čovjeka sa Sergejove strane, i ako ni to ne prođe ostaje mi jos jedan kontakt koji ću pokušati, ali njega čuvam za kraj.

Uglavnom svaka napisana riječ sa moje strane ovdje je 100% istinita i provjerena, i svi koji me znaju sa foruma a ima ih par, znaju da sam obični kamiondžija i nikakav menadžer 😅 stim da ima desetine menadžera koji se javljaju, jedan menadžer sa FIFA licencom je najviše zagrijan ali otac za sada ne želi. Vidjet ćemo 👍

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 29 jan 2025, 17:49

29 jan 2025, 17:44
NoDi80 je napisao/la:
Zivis tamo ili?
Da živim ovdje, i evo upravo sam pričao sa njegovim ocem. Ima svakakvih novosti, ali uskoro ću detaljno dok budem smio iznositi detalje. Uglavnom nije dobro po nas a nije francuska u pitanju, slična stvar je bila sa mladim košarkašima iz BiH 🙄
Dok mi pokušavamo stupiti u kontakt sa nekim, da se dijete pogleda pa ako ne vrijedi nek ide gdje god hoće barem su ga pogledali, drugi dolaze njegovom ocu i već nude velike stvari ali o tom potom, moja nada zadnja umire da će zaigrati za nas, jer ja ovo prije svega patriotski radim i pokušavam stupiti u kontakt sa Spahom ali lakše je doći do Trumpa imam osjećaj 😁
Razumijem ja i njih, jer sigurno svaki dan ljudi/menadžeri zovu i nude, zašto bi ja bio poseban ali opet se ne predajem pa valjda negdje upali, i ako sve bude uzalud ko ga yebe barem sam pokušao.

I ovdje sa foruma su se ljudi javili i pokušali pomoći ali ništa specijalno, sve ostalo na obećanjima. Belmina sam takođe kontaktirao, i on nije pokazao veliki interes, sad imamo nekog čovjeka sa Sergejove strane, i ako ni to ne prođe ostaje mi jos jedan kontakt koji ću pokušati, ali njega čuvam za kraj.

Uglavnom svaka napisana riječ sa moje strane ovdje je 100% istinita i provjerena, i svi koji me znaju sa foruma a ima ih par, znaju da sam obični kamiondžija i nikakav menadžer 😅 stim da ima desetine menadžera koji se javljaju, jedan menadžer sa FIFA licencom je najviše zagrijan ali otac za sada ne želi. Vidjet ćemo 👍
:salut:
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

mercurial
Kontakt:

Post Postao/la mercurial » 29 jan 2025, 18:06

DamirT je napisao/la:
29 jan 2025, 17:49
29 jan 2025, 17:44
NoDi80 je napisao/la:
Zivis tamo ili?

:salut:
Daj nek neko od novinara ovog Portala pomogne da ova vijest stigne do Spahica. Mora se na vrijeme djelovati. Odmah poziv u u-17 selekciju, nema tu potrebe skautirati, ako zabija kao na traci.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: CAZIN i 16 gostiju.