Tako je buraz , svaka časttabba77 je napisao/la: ↑28 jan 2025, 17:47Ista stvar, nismo podigli cijene najma ni za 5 KM. Jest da biramo kome ćemo dati auto, ne dajemo svakome ali poskupljenja nema. Porodična je firma, zadovoljni s ovim obimom posla i brojem auta za najam. Da li ćemo ove godine morati podići cijene, vidjet ćemo još. Za sad nema nikakvih naznaka da ćemo poskupiti.VensanKasel je napisao/la: ↑28 jan 2025, 16:37Nije malo .
Meni vrtić 2021 godine poskupio sa 250 KM na 450 KM , kažu poskupilo sve zbog korone , pa moramo i mi . Sreća pa me kanton gura sa 200 KM .
Ne znam vala šta da kažem , rent a car u kojem radim nikad nije bio uspješniji finansijski , baš smo jaki i iz godine u godinu širimo flotu vozila , broj radnika , dižemo plate svake godine po 2 puta , a auta poskupila duplo , gume 30-40% , servisu i državanja ma sve a pazi sad cijena najma je kod nas ostala ista kao i prije korone , stalnim klijentima još niža .

Itekako se može poslovati uspješno i napredovati , bez konstantnih poskupljenja usluga .
Pa najveća evropska aviokompanija Yaranair konstantno se prepire sa aerodromima i državama samo da klijent ne plaća veću cijenu karte .
Kod nas su otišli iz Tuzle zbog takse od 3 KM , i ona ljudi pišu pa to je smiješno neka za te 3 KM povećaju cijenu karte neće putnik osjetiti , oni ipak neće .
Zato su prošle godine imali profit skoro 2 milijarde eura .