Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat - bez politike i ratnih prica
Sta kaze Wanderson na povecanje plata SDFA u skupstini TK-a sa 2900 na nesto manje od 5000 

PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
- feniksptica
- Kontakt:
Kaze nije to bitno sad. Treba gledat na druge stvari u ovom trenutku a ta kantonalna sranjja ostaviti s strane
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Imaš li neku preporuku za te remote poslove koji se plaćaju 3x više od 1600 KM? Ne mora biti x3, prihvatio bih i x2.kraljttbvb je napisao/la: ↑28 jan 2025, 21:50Nije niko mahnit da radi za 1 600 KM, kad može raditi remote za 3 puta veću platu...Pendulum je napisao/la: ↑28 jan 2025, 13:57Nije mi jasno zašto jako često izbacuje oglase za posao? Ili zapošljava svakakve hajvane ili nešto nije tako "sjajno" kod njega pa raja napušta?JayCatwright je napisao/la: ↑28 jan 2025, 13:52
Otvorili i treci objekat na dobrinji. Duvaj ga wanda![]()
![]()

Može u PP.

Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
- kraljttbvb
- Kontakt:
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
A to se vi našli preko mene preyebavati. Dobro. Ništa onda. 

https://www.facebook.com/share/r/1BgPXp ... tid=11tuMg
Šta su nam Sarajlije nametnule da čovjek iznevjeruje. Jel ovo realno ljudi? Pa Dodik sam je Bog za sve bošnjačke političare zajedno.
Šta su nam Sarajlije nametnule da čovjek iznevjeruje. Jel ovo realno ljudi? Pa Dodik sam je Bog za sve bošnjačke političare zajedno.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Nisu ga nametnule sarajlije, već bosanski Allah - Christian Schmidt.avenija je napisao/la: ↑28 jan 2025, 23:48https://www.facebook.com/share/r/1BgPXp ... tid=11tuMg
„A kada On nešto hoće, On samo kaže: - Budi! - i ono bude.”
it's football day
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
Ta šuga je ostaliavenija je napisao/la: ↑28 jan 2025, 23:48https://www.facebook.com/share/r/1BgPXp ... tid=11tuMg
ZZ
- Shategabri
- Kontakt:
Jasno da jesteavenija je napisao/la: ↑28 jan 2025, 23:48https://www.facebook.com/share/r/1BgPXp ... tid=11tuMg

Koševo Zapad
Vuk vuka ne jedeShategabri je napisao/la: ↑29 jan 2025, 09:14Jasno da jesteavenija je napisao/la: ↑28 jan 2025, 23:48https://www.facebook.com/share/r/1BgPXp ... tid=11tuMg
Šta su nam Sarajlije nametnule da čovjek iznevjeruje. Jel ovo realno ljudi? Pa Dodik sam je Bog za sve bošnjačke političare zajedno.![]()
Emancipate yourselves from mental slavery...
Memento Mori...
Memento Mori...
-
- Kontakt:
Mafija iz elektroprivrede šalje random račune raji 

Najjači spin SDA botova - ako je Trojka u koaliciji sa SNSDom to je izdaja i prodaja države a, ako je SDA u koaliciji sa SNSDom - to je normala. 

Cijene divljaju vise nego ikad, u Tuzli je katastrofa jer su podivljali i gips i dom penzionera uz sve ostalo. Vlada TK glasala za povecanje plata iako pemijer rece na pressu da nece biti povecanja plata politicarima. Minimalac je samo dodatno dosuo ulje na vatru. Katastrofalna odluka i tajming. Dok dodijele subvencije, sve je vec skocilo i nece vracati cijene nazad sigurno.
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
- feniksptica
- Kontakt:
Sto volim kad kazem da su svi isti...pa me napadnu.
SDP na federalnom nivou podigne sebi plate..SDA na kantonalnom nivou isprati.
Botovi šute jer ne mogu prstom pokazat na druge kad ovaj može uzvratiti istim.
Isto ko za koalicije

SDP na federalnom nivou podigne sebi plate..SDA na kantonalnom nivou isprati.
Botovi šute jer ne mogu prstom pokazat na druge kad ovaj može uzvratiti istim.
Isto ko za koalicije

Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
I found freedom. Losing all hope was freedom.
- relativizam
- Kontakt:
cijene rastu zbog pohlepnih privatnika a ne sto ce radnik platu od 1000 dobijati na racun.Madal je napisao/la: ↑29 jan 2025, 09:44Cijene divljaju vise nego ikad, u Tuzli je katastrofa jer su podivljali i gips i dom penzionera uz sve ostalo. Vlada TK glasala za povecanje plata iako pemijer rece na pressu da nece biti povecanja plata politicarima. Minimalac je samo dodatno dosuo ulje na vatru. Katastrofalna odluka i tajming. Dok dodijele subvencije, sve je vec skocilo i nece vracati cijene nazad sigurno.
uplasile se gazde da nece vise dobiti imati po 10 miliona nego 9 pa daj da nivelisu
- Marsal
- Kontakt:
Ne smiješ

Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
- QUARTERBACK
- Kontakt:
a de nisi trebo o nasem adminu tako pisati 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 28 gostiju.