FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Vecina iz ove ekipe nece igrati u prvoj
Rockov, Jatta, Djuric, Hamzic vjrv, Ristic, Mustafic
Pripremna utakmica je da se vide greske koje igraci prave i da se to popravi do pocetka polusezone.
Mi smo sampioni pripremnih utakmica bili, a onda dodje polusezona i kako sve vise odmice testira se u polusezoni i forma pada svaki put
Rockov, Jatta, Djuric, Hamzic vjrv, Ristic, Mustafic
Pripremna utakmica je da se vide greske koje igraci prave i da se to popravi do pocetka polusezone.
Mi smo sampioni pripremnih utakmica bili, a onda dodje polusezona i kako sve vise odmice testira se u polusezoni i forma pada svaki put
Kad natrpamo opatiju, druga ce prica biti 
E ovo je vec problem, izgleda ozbiljno
- belosevic23
- Kontakt:
evo i Jovic se povrijedi, taman je ko sto treba
Neće zaigrati ali oni se vrte oko prve postave. Ovo što su danas prikazali više liči na igrače iz kantonalne lige.jurisicduska je napisao/la: ↑29 jan 2025, 11:50Fkt ne znam koja su očekivanja
Frajer testira neke stvari
Neće ova ekipa nikad zaigrat skupa
Imaju dvije tekme danas. Tempo priprema i sve to.
Biće ovo bombona.
- ErosViverosViv
- Kontakt:
ja bih volio duska da je tako i da si upravu, ali ja slabo vjerujem tim izgovorima kada te raspali zeljo na kosevu preslusa i kada imas istu ovu igru i na derbiju i protiv svinja ali sa prvom ekipom. Ako se ovi klupirani igraci ovom igrom misle dokazati i dobiti minute, onda neka ne racunaju na ligaske nastupe. Opet kazem, sreca pa je pripremna, zaboravit cemo ovo za 24 sata.jurisicduska je napisao/la: ↑29 jan 2025, 11:50Fkt ne znam koja su očekivanja
Biće ovo bombona.
- relativizam
- Kontakt:
kad je bila bitna neka utakmica koja se igra prijepodne
-
- Kontakt:
Treba Mirvic da ulozi troduplo u Vico ligi i u ligi gdje ti svirne 37 faulova a protivniku 7, da je pametan ulozio bi 0 eura u igracki kadar. Nego nesto te nije bilo? Javis se ubleho samo kad je nesto lose?SamoDaKazeem je napisao/la: ↑29 jan 2025, 11:49Nema uvaljivanja Evropa se može izboriti i sa ovim.ErosViverosViv je napisao/la: ↑29 jan 2025, 11:43Katastrofalna odbrana sa neshvatljivim greskama, kao da su se prvi put sreli. Sta su trenirali tri sedmice bog dragi ne zna.
Fali nam 5 pojacanja, provjerenih igraca i to do veceras.
Mirvi biznis cvjeta sa Viverosima,Renanima i Kolumbijom svakako.
-
- Kontakt:
Nije ova tekma nikakvo mjerilo.fks74 je napisao/la: ↑29 jan 2025, 11:55Neće zaigrati ali oni se vrte oko prve postave. Ovo što su danas prikazali više liči na igrače iz kantonalne lige.jurisicduska je napisao/la: ↑29 jan 2025, 11:50Fkt ne znam koja su očekivanja
Biće ovo bombona.
-
- Kontakt:
Treba da uloži da igramo grupe,da ne ispadamo od nekih seoskih ekipa što je odlika Mirvićevog mandata.
- egocentrik
- Kontakt:
Par se nalazi uzivo na kladionici moguce da do kraja okrenemo trenutno je kvota 20
VEDRAN PULJIĆ !!!!!!!!!
Mine's a Guinness
Mine's a Guinness
Turkeš danas katastrofa hodajuća, nije ušutio cijelu utakmicu a ja se znojim ovdje braneći ga.
Joj pitara i mentaliteta, nevjerovatno.

Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Naravno da je mjerilo, Turkeš 2 stopostotne lopta jedva do gola dođe, Mustafić i Lulić nisu jedan pas dali kako treba, odbrana kao da ne postoji. Mjerilo ja štaje, Gostivari je ekipa koja kod nas ne ni bila u sredini tabele.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑29 jan 2025, 11:59Nije ova tekma nikakvo mjerilo.fks74 je napisao/la: ↑29 jan 2025, 11:55Neće zaigrati ali oni se vrte oko prve postave. Ovo što su danas prikazali više liči na igrače iz kantonalne lige.jurisicduska je napisao/la: ↑29 jan 2025, 11:50Fkt ne znam koja su očekivanja
Biće ovo bombona.
ma tjerat ranije, fuj
ovaj zekic nek ide u osijek, sta je ovdje dosao psovat
ovaj zekic nek ide u osijek, sta je ovdje dosao psovat
Hajmo sad i tjerati .. Hoćemo li pitari?
Šta ljudi pišu poslije pripremne utakmice, to nisu istine. Šta vam je ba?
Šta ljudi pišu poslije pripremne utakmice, to nisu istine. Šta vam je ba?

Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Trenutno korisnika/ca: Dave, MaroonBjelave, mercurial, Sinfoc1986 i 49 gostiju.