A druže daleko mi do Sarajeva, rado bi ja otišao svakog vikenda da podržim, ali odem godišnje na 5/10 utakmica.Umjesto tog rezanja mesa i ostalog mogao si malo otici na stadion platiti ulaz ujedno i pomoci svom Zelji novcano a i podrzati ih malo

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
A druže daleko mi do Sarajeva, rado bi ja otišao svakog vikenda da podržim, ali odem godišnje na 5/10 utakmica.Umjesto tog rezanja mesa i ostalog mogao si malo otici na stadion platiti ulaz ujedno i pomoci svom Zelji novcano a i podrzati ih malo

Ne odgovaraj trolu, ne konta on da to nije Borac za koji van Banja Luke navija ravno 0 ljudi...themaniacs_87 je napisao/la:A druže daleko mi do Sarajeva, rado bi ja otišao svakog vikenda da podržim, ali odem godišnje na 5/10 utakmica.Umjesto tog rezanja mesa i ostalog mogao si malo otici na stadion platiti ulaz ujedno i pomoci svom Zelji novcano a i podrzati ih malo

mozda se varam
  mozda se varam  
 Napravi vam stopere hajvanima!
 Napravi vam stopere hajvanima! Moze covjek shvatiti da odigra jednu losu ,ali da konstantno igra lose e ejbiga, nadam se da nece ovo preci u naviku da pusimo kuci redovno.
 Moze covjek shvatiti da odigra jednu losu ,ali da konstantno igra lose e ejbiga, nadam se da nece ovo preci u naviku da pusimo kuci redovno. 
nije te sramota da pises nesto za odbranuHawking je napisao/la:Ništa ovo, jest da nije neka partija, ali ovi su zreli za primit koji gol, odbrana im ispada ko ključevi (jest da i naša nije baš bajna, Mešić je opet kritičan)... sjetite se Čelika, ovo se da preokrenuti, samo ih treba stisnut, ništa labavo i pobjeda će doći...
 oni su za vas borčeva odbrana
 oni su za vas borčeva odbrana  

da sjetite se celika kako ste njega preokrenuli,jel te stid reci da se sjetimo...samo tako mozete i sirokog preokrenuti...DRAMA!!!Hawking je napisao/la:Ništa ovo, jest da nije neka partija, ali ovi su zreli za primit koji gol, odbrana im ispada ko ključevi (jest da i naša nije baš bajna, Mešić je opet kritičan)... sjetite se Čelika, ovo se da preokrenuti, samo ih treba stisnut, ništa labavo i pobjeda će doći...

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.