FC Bayern München

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers

Šta očekujete protiv Intera?

Anketa je završila: 11 apr 2025, 19:19.

1) Prolaz
24
62%
2) Ispadanje
15
38%

Ukupno glasova: 39

Zlaja83
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la Zlaja83 » 28 jan 2025, 22:48

armando je napisao/la:
28 jan 2025, 22:32
Zlaja83 je napisao/la:
28 jan 2025, 22:23
armando je napisao/la:
28 jan 2025, 22:14
Šmrc, šmrc....
Oprosti Zlaja, ali ovo je očekivano i nema tu sentimenta.
Ma ja, neka Goretzke, Gnabrija, Sanea, arijevske krvi.
To je druga tema i nema veze sa ovim.
Cuj nema veze, kako nema veze druze?

Povuci malo paralelu sa igracima koji odlaze, i onih koji ostaju. Recimo Gravena nismo nikad u kontinuitetu vidjeli kako igra u Bayernu, zato ga sad vidimo u Poolu. Tel isto tako nikad nije dobio pravu priliku, pusti mi ovo igra jedno pol, pa za mjesec opet 15min. Al smo zato vidjeli i Goretzku, i Gnabrija, Sanea, onu trkacu kokos Comana, znamo tacno sta i koliko tko moze. A Tel mi je barem svojim ponasanjem na i van terena pokazivao da mu klub nesto znaci.

Moja poenta je, ljudi koji odlucuju se vode nekim svojim arsinima, a ne onim kojim trebaju, a to su igracki kvaliteti. Siguran sam da recimo Graven i Tel u prvih 11 ne bi bili nimalo slabiji od ovih koje gledamo svakih par dana, dapace.

armando
Kontakt:

Post Postao/la armando » 28 jan 2025, 23:00

Problem je što te igrače neće niko, niti se njima ide iz Bayerna.
Jasno, nema ponuda, nema potražnje.
Rado bi se nekih od njih rješilo i njihovih plata, ali kako?
Komana neki iz Arabije kontaktirali i na tome ostalo, nije mu se tamo išlo.
Kimmich je bio lani na transfer listi i ko se javio? Nisam siguran da li je iko, možda PSG.
Tel je talenat i ništa više. Nisam ni protiv niti za njega.
Nije se izborio, nije mu sa dalo ili nije mu se pružilo dovoljno prilike. Sa tri trenera?
Neka se malo rastrčava sa dužom minutažom u bilo kojem klubu. Pa ćemo vidjeti.
To za arijevce ima smisla. Treba ih što više imati u ekipi. Ako je to ikako moguće da se poklopi sa kvalitetom.
Ubi Concordia, Ibi Vicktoria

dirkules
Kontakt:

Post Postao/la dirkules » 28 jan 2025, 23:10

Bilo je zainteresovanih za Goretzku, Comana, no dečki su dobro situirani finansijski u klubu, kao i Gnabry.
Aršin je da onaj ko ne daje ono što se traži, uz takva primanja se kuca za klupu, ide u vatru drugi, daje se prilika. Ovako ćemo čekati i čekati Sanea, igra za ugovor, Gnabrya, Comana i nećemo dočekati, vjerujem da 99% nas to zna i svjesno je toga.
Garavi Zeko M-84, Sultan M-84, Plavi Princ T-55, T-55, Transporter BVP-80

armando
Kontakt:

Post Postao/la armando » 28 jan 2025, 23:23

Svi smo svjesni da su plate odletile u nebo iz one sezone kada se sve osvojilo.
Ti igrači su u stalnom padu i svi bi ih se kolektivno voljeli rješiti. Plus Sane pride.
Meni, a vjerujem i mnogima je veća muka to čekati i gledati kad i kako, nego da li će ubosti sa novim transferom.
Ostaje da vidimo kako će to Eberl srediti, radi toga je i doveden, da napravi neki potez koji će biti hvale vrijedan.

ledar
Kontakt:

Post Postao/la ledar » 28 jan 2025, 23:55

zona072 je napisao/la:
28 jan 2025, 22:44

Zašto kusen ? Primjetio sam konstantno Bayer zoves kusen. Razumijem da je od Leverkusen - kusen, ali ne mogu da skontam zašto ? Jesil se ti toga sjetio ili negdje čuo.
Vječito drugi,farmaceuti, apotekari, bayer04,firmaši toliko nadimaka znam ali samo kusen nikad nisam vidio da je neko upotrijebio osim ono Neverkusen, ali od prošle godine i taj nadimak pada u vodu.
Ma to sam pokupio sa nekog foruma. Valjda je od Never-kusen i Vice-kusen ostalo samo kusen.

Aki187
Kontakt:

Post Postao/la Aki187 » 29 jan 2025, 09:35

harden je napisao/la:
28 jan 2025, 22:47
Ma nije Tel ni neka zalost, momak se ne razvija kako smo ocekivali. Mislim trebalo ga je mozda negdje na posudbu da redovno igra, u Bayernu se ne bi razvio bez minuta nikad
Kako da se razvije kad krivonogi Muller dobija minutazu bez ikakvog ucinka vec 2 godine. Gnabry, Coman ne pokazuju apsolutno nista i opet se preferiraju.
Tel je mogao dobiti cesto 20-30 min barem nakon sto vodimo 2-3 razlike. Za Gravena se isto pricalo pa dere u Liverpulu. Igracima treba kontinuitet i kakvih taraba se nakupilo u Bayernu ostaje dosta prostora za mlade.
Saljes signal da talentovani igraci u Bayernu nemaju sta traziti. Bilo bi ok da smo na pozicijama tako popunjeni da stvarno nema smisla za mlade igrace.
Ali pored Gnabrya, Comana, Goretzke i Mullera mladi igraci opet sjede na klupi. Stvarno nema smisla…
Nur der FCB

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 29 jan 2025, 10:15

Sve bi to bilo u redu da je Tel nijemac i da se klese napadac za elf.
Ovako ce zavrsiti u sredini gdje ce postati kvalitetan igrac sto bih mu ja od srca zelio.
Jako lojalan igrac i na kraju krajeva navijac Bayerna ali se ocito izgubio taj osjecaj sentimentalnosti kluba prema takvim igracima.
Nazalost, produžavanje ugovora Daviesu ce malog Aznoua postaviti na isto mjesto kao i Tela.

Vidimo da je u posljednjih nekoliko godina u Bayernu uspjelo veoma malo mladih igraca, Davies, jer smo bili primorani da ga forsiramo u nedostatku lijevog beka te Musiala i Pavlovic koji su postali reprezentativci elfa.

Wanner nije bezveze toliko po posudbama i sve dok se ne odluci za elf nece dobiti priliku u prvom timu Bayerna.

No, da malo pricu skrenemo na temu lige sampiona. Veceras ocekujem rapsodiju i mnogo golova u mrezi Slovana jer neko mora platiti ceh za onaj poraz u Holandiji sto ja svakako prizeljkujem jer bi time moje prvo domaćinstvo bilo na pravi nacin ispostovano. :D
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Bayern111
Kontakt:

Post Postao/la Bayern111 » 29 jan 2025, 11:05

Mi već odavno sa transferima idemo silaznom putanjom...Evo Nkunku najbolji primjer čovjek bukvalno hodajuca povreda strasno Lici na Ganabrya nije krilo nije napad nesto izmedju dobar realizator nema brzinu ni tehniku.
U Celzijus klupa eto nama ce biti pojačanje.
Ovo sa mladim igračima je uveliko veliki problem ne pomaze ni to sto je pritisak na svakoj utakmici ali Company očigledno nije ljubitelj davanja prilike mladim igračima.Waner i sljedeće sezone pozajmica...Ibrahimović prodan....Aznau vec godinama talenat koji trenira sa prvim timom i to je to.
Jedina logika mi je da zele Ganabrya i Comana u kakvoj takvoj formi i d daju koji gol ne bi li ih lakse prodali.
I opet ne vidim potrebu za Nkunkuom i sličnim igračima.
Nama fali world klasa winger i općenito klasa vise u odnosu na dosta ovih igrača.
I moram reci ako Barca moze dati ovoj djeci priliku da igraju moze i Bayern.
Tel nazalost nema perspektivu u Bayernu realno i do njega je ali bojim se da se ne pokajemo.
Ja bih ga dao na pozajmicu godinu i po i onda aga vratiti taman kada Kejn bude zavrsavam.
Stuttgart ili Frankfurt sto da ne.
Meni je Wirtz apsolutna zelja i mislim da svi s njim napravili tri koraka naprijed.
Uz jos stopera i desnog beka i to je to.
Možda rezervni napadac i jos jedno krilo u slučaju prodaje ovih primadona.
Dream Sumer Wirtz Diamonde pa eto i taj Gittens ..uz odlaske Coman Ganbry Goretzka
Zamisli samo napad Kejn iza Wirtz Musiala i Olise

ledar
Kontakt:

Post Postao/la ledar » 29 jan 2025, 12:52

Sa Telcom je začarani krug: ne igraš jer nisu u formi, kako da dođeš u formu kad ne igraš, a ne igraš jer nisi u formi... :think: Najviše je pokazivao kod Nagelsmanna a ovaj ga svejedno nije doživljavao. Kasnije je pao u formi i izgubio samopouzdanje i šanse za ulazak u prvih 11 su mu bile minimalne. Trebao je prije otići na posudbu i već bi se mogao donijeti neki sud o njegovim pravim mogućnostima.

armando
Kontakt:

Post Postao/la armando » 29 jan 2025, 18:18

Mahni nam @ Omere :wave: :bih:

Top 8 treba zaboraviti, šta je tu je. Dakle, moguće je da u narednoj rundi bude njemački duel? Ili je to isključeno. Ako može neka neko malo pojasni.
Alajbegović koga mnogi smatraju velikim talentom i nasljednikom Wirtza večeras u sastavu Bayera.
U Stuttgartu neka makljaža bila, ima uhapšenih navijača iz Francuske. Ta me utakmica najviše interesuje, jer bi mi bilo jako žao da švabe ispadnu ( jebla ih Zvezda).
Malo na Allianz, malo na Neckar, to će se gledati.

muhamedhulk
Kontakt:

Post Postao/la muhamedhulk » 29 jan 2025, 19:32

ma tel se nije snasao..jbg. posudba je za njega zlata vrijedna. dobijao je sansu ali nije je iskoristio...no hard feeling.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!

Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!

sljivo
Kontakt:

Post Postao/la sljivo » 29 jan 2025, 19:42

Kakav ba Tel, raspisali se ko da je Messi otiso. Milion ovakvih ima danas. Ako vam je neko drag ne znaci da mora jahat klub i ekipu sto godina bez nekog napretka. Sta je mislio, da ce igrati pored Kejna i kompanije, i 17 krila u ekipi, samo radi toga bi ga otjero.

sljivo
Kontakt:

Post Postao/la sljivo » 29 jan 2025, 19:50

Mozemo l se ugurati u prvih 8? Koliko su sanse, jedno 2 promila?

ledar
Kontakt:

Post Postao/la ledar » 29 jan 2025, 20:15

Postoje šanse ako Kusen ne dobije Spartu ni AstonVilla Celtic, ili ako Atletico izgubi u Salzburgu ili Milan u Zagrebu... i da Dortmund ne nakanta Šahtjara... :think:

armando
Kontakt:

Post Postao/la armando » 29 jan 2025, 20:23

Ne bih ja te računice gledao nit pod razno, samo te glava zaboli, još uzalud.
Trpaj sitnu buraniju, zaradi 2 i po milona, obraduj pobliku i gledaj kako ćeš u nastavku pokazati da si naučio lekciju.

Stefan Effenberg
Kontakt:

Post Postao/la Stefan Effenberg » 29 jan 2025, 21:21

Momci ima neko stream, ne uspijevam pronaci nigdje..

Zlaja83
Kontakt:

Post Postao/la Zlaja83 » 29 jan 2025, 21:52

Ide utakmica na nekom albanskom kanalu tko ima iptv.

Inace, bez veze poluvrijeme, opet kruzenje oko 16 pa Kimmich nabaci, iz toga je i pao jedini gol. Slovan je cak imao jednu dobru priliku koju je Neuer odbranio. Uglavnom nijedna smislena akcija, samo se na silu pokusava protiv bunkera.

bavaracmujo
Kontakt:

Post Postao/la bavaracmujo » 29 jan 2025, 22:10

Dali ja grijesim il nam trebaju 3 gola trenutno za 8 mjesta, a ove tetke nisu u stanju prilike napravit?

eaglebvb09
Kontakt:

Post Postao/la eaglebvb09 » 29 jan 2025, 22:25

Ima li neko link koji radi za vecerasnje tekme lige prvaka

CrvenoCrnaArmija
Kontakt:

Post Postao/la CrvenoCrnaArmija » 29 jan 2025, 22:26

bavaracmujo je napisao/la:
29 jan 2025, 22:10
Dali ja grijesim il nam trebaju 3 gola trenutno za 8 mjesta, a ove tetke nisu u stanju prilike napravit?
Lille dobija tako da, svejedno je

Odgovori

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.