A druže daleko mi do Sarajeva, rado bi ja otišao svakog vikenda da podržim, ali odem godišnje na 5/10 utakmica.Umjesto tog rezanja mesa i ostalog mogao si malo otici na stadion platiti ulaz ujedno i pomoci svom Zelji novcano a i podrzati ih malo
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- themaniacs_87
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
F.K. Željezničar - klub koji se voli u cijelom svijetu!
A.C.A.B. !
A.C.A.B. !
Ne odgovaraj trolu, ne konta on da to nije Borac za koji van Banja Luke navija ravno 0 ljudi...themaniacs_87 je napisao/la:A druže daleko mi do Sarajeva, rado bi ja otišao svakog vikenda da podržim, ali odem godišnje na 5/10 utakmica.Umjesto tog rezanja mesa i ostalog mogao si malo otici na stadion platiti ulaz ujedno i pomoci svom Zelji novcano a i podrzati ih malo
Boju dao si nebu i boju dao si moru, ja Želji darujem sebe, sav život i pjesmu ovu!
Glory glory Man United!
Glory glory Man United!
e sad ako Bog da da ga izduvate od Sirokog,sportski vikend ko savrsen... 
Republika Srpska le,Borac dolazi iz nje,za nju bori se i pobjeđuje,Borac Banjaluka le ale... Naš klub, naš grad,samo nama pripada,samo Borac u Evropi neka Srpskom odzvanja...
-
Nije Bitno
- Kontakt:
Hawking
Raspitaj se malo pa vidi da Lesinara i Borcevaca ima i van Banja Luke pa naprimjer Moskva,Stutgart,Rijeka,Bec a u blizini Gacko,Doboj,Gradiska itd....
Raspitaj se malo pa vidi da Lesinara i Borcevaca ima i van Banja Luke pa naprimjer Moskva,Stutgart,Rijeka,Bec a u blizini Gacko,Doboj,Gradiska itd....
Melburnski Lesinar
- RK Gradacac
- Kontakt:
Opssss biće bolje, samo bez sekiracije
hladan tuš na grbavici

Republika Srpska le,Borac dolazi iz nje,za nju bori se i pobjeđuje,Borac Banjaluka le ale... Naš klub, naš grad,samo nama pripada,samo Borac u Evropi neka Srpskom odzvanja...
Haj Željo morate ovu pobijediti i u kupu i približiti nas Evropi u idućih sat vremena navijam za vas 
Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA
Boga mi gutavo pravo, barem za sada
Al' posjeta je kriminalna
P.S. ja nesto tipujem na onog pomocnog sudiju da ce prevagnuti veceras
mozda se varam 
Al' posjeta je kriminalna
P.S. ja nesto tipujem na onog pomocnog sudiju da ce prevagnuti veceras
Ništa ovo, jest da nije neka partija, ali ovi su zreli za primit koji gol, odbrana im ispada ko ključevi (jest da i naša nije baš bajna, Mešić je opet kritičan)... sjetite se Čelika, ovo se da preokrenuti, samo ih treba stisnut, ništa labavo i pobjeda će doći...
Boju dao si nebu i boju dao si moru, ja Želji darujem sebe, sav život i pjesmu ovu!
Glory glory Man United!
Glory glory Man United!
Wagner,sta uradi covjek na kvadrat prostora!
Napravi vam stopere hajvanima!
Prvi predsjednik Veleža bio je Anđelko Vlaho a rivali su bile mahalske ekipe. Nakon sticanja iskustva, ukrstila su se koplja i sa mjesnim rivalima Jugoslovenski spo. klub; HŠK Zrinjski i SK Vardar), i većinom su te utakmice završavale visokim porazima.
FUj jeb.emti odbranu ,UBACI NIJEMU UMJESTO MESICA.
Moze covjek shvatiti da odigra jednu losu ,ali da konstantno igra lose e ejbiga, nadam se da nece ovo preci u naviku da pusimo kuci redovno. 
1996
Nasa odbrana je kriminalna, sreca pa imamo Sehica jer je vrlo lako moglo biti 2-0 ili cak 3-0. Ja se nadam da ce Osim ubaciti Stanceskog u nastavku a izbaciti Savica kojeg ne simpatisem ni malo. Visca takoder los, mozda ubaciti Jamaka na njegovo mjesto. Najbolji do sada je Markovic.
I zato ja navijam za Želju jer Željo jeste sve ono što oni nisu i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili.
nije te sramota da pises nesto za odbranuHawking je napisao/la:Ništa ovo, jest da nije neka partija, ali ovi su zreli za primit koji gol, odbrana im ispada ko ključevi (jest da i naša nije baš bajna, Mešić je opet kritičan)... sjetite se Čelika, ovo se da preokrenuti, samo ih treba stisnut, ništa labavo i pobjeda će doći...
starac,šuplji ste ko svajcarski sir
Oj katastrofe!!!
Igra je užasna, Svraka se ne vidi kao ni Zeba. Očekujem Jamaka ili Stančeskog ako je uopšte na klupi. Da nije bilo Šehe Wagner bi nam još dva uvalio. Srećom ni oni nisu na nivou, osim Wagnera. Ovako ne ide.
Igra je užasna, Svraka se ne vidi kao ni Zeba. Očekujem Jamaka ili Stančeskog ako je uopšte na klupi. Da nije bilo Šehe Wagner bi nam još dva uvalio. Srećom ni oni nisu na nivou, osim Wagnera. Ovako ne ide.
- themaniacs_87
- Kontakt:
Katastrofa u 1.poluvremenu, nadam se boljem nastavku...
Šehić nas je spasio nekoliko puta, Zeba se ne vidi nikako.
Šehić nas je spasio nekoliko puta, Zeba se ne vidi nikako.
F.K. Željezničar - klub koji se voli u cijelom svijetu!
A.C.A.B. !
A.C.A.B. !
da sjetite se celika kako ste njega preokrenuli,jel te stid reci da se sjetimo...samo tako mozete i sirokog preokrenuti...DRAMA!!!Hawking je napisao/la:Ništa ovo, jest da nije neka partija, ali ovi su zreli za primit koji gol, odbrana im ispada ko ključevi (jest da i naša nije baš bajna, Mešić je opet kritičan)... sjetite se Čelika, ovo se da preokrenuti, samo ih treba stisnut, ništa labavo i pobjeda će doći...
Je.bem ti stoperski dvojac !
Vasilic je kita od igraca a ni Mesic nije bog zna sta, boze sacuvaj odbrane. Nadam se u drugom dijelu boljoj igri i prokretu uz gol Laze, vakat je.
Vasilic je kita od igraca a ni Mesic nije bog zna sta, boze sacuvaj odbrane. Nadam se u drugom dijelu boljoj igri i prokretu uz gol Laze, vakat je.
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 48 gostiju.