Trenutno tačno, prvo na PSV pa onda pobjednik Juve-Feyenoord
AC Milan
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
E jbg svaki kontakt ovi su na zemlji, svira se faul, Milanovim igračima se noga mora otkinuti da se svira faul....
Igranja rukom niko žuti karton.....
P.S. i ono što dobro urade na kraju pred golom zeznu
Igranja rukom niko žuti karton.....
P.S. i ono što dobro urade na kraju pred golom zeznu
Crveno-crna boja krvi ACM
Sloboda do groba
Sloboda do groba
- crvenocrni
- Kontakt:
Kakvi su ovo antitalenti Bože sačuvaj
Ne nego mi i psv idemo na Juve i Feyenord samo se izvlači ko skim igra

Il Club più titolato al mondo!
Najjači komentari “ to je Sergijev stil igre, nema ljepote fudbala”
jadan Milan ako će Tomori zvani Ratkapa biti prvi half… opisivali ga ko generala koji ne tolerira nikakve ispade, na kraju igrači mu djeluju skroz neurotični na terenu…. 

- muha milanez
- Kontakt:
Sa ovakvom igrom bolje da nigdje i ne idu. Ne vrijedi ovo ni pet para, pola ekipe treba otjerati, ali bukvalno pola.
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
Nisu igraci krivi vec oni koji su te igrace doveli....
Jbt zavisis isključivo o sebi i nisi u stanju dobiti jbni Dinamo. Ustvari sami sebe su pobjedili. Stoperi nam se takmiče ko je gori. Musah bi meni zbog ove gluposti već u januaru letio iz kluba.
Sad gube lovu koju su već ukalkulisali tako da nema para za napadača, a svakako se i povrijedio pa će im to doći kao izgovor
Sad gube lovu koju su već ukalkulisali tako da nema para za napadača, a svakako se i povrijedio pa će im to doći kao izgovor

Il Club più titolato al mondo!
Zao mi Dinama pobjedise i ispadose, steta Bgm.
A mi cemo ispasti i do juveta ili holandjana svejedno
A mi cemo ispasti i do juveta ili holandjana svejedno
- crvenocrni
- Kontakt:
Došle su one sretne pobjede na naplatu vrlo brzo. Sad još da ih Inter demolira i naravno neminovno ispadanje iz play-offa i ključ u bravu što se tiče ove sezone
Bravo, tako je ☆ Ma ko god da bude protivnik, biće im veselo. Realno, ni sami ne znaju kako su bili zalutali među top 8. Isto tako, ako nisi u stanju dobit Dinama koji svakako nije mogao proć, onda zaista nisu ni zaslužili ništa bolje.
Drugo poluvrijeme čak i nije loše izgledalo s obzirom na okolnosti, ali ne možeš sa crvenim kartonom.
Sami sebe porazili večeras, prvo Gabbia pa Musah. Dvije prekrupne i preskupe greške.
Inače ovo što Theo igra zadnjih godinu i po, a pogotovo ovu sezonu možemo i mi sa foruma.
Sami sebe porazili večeras, prvo Gabbia pa Musah. Dvije prekrupne i preskupe greške.
Inače ovo što Theo igra zadnjih godinu i po, a pogotovo ovu sezonu možemo i mi sa foruma.

Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Meni je kljuc u bravu vec veceras.
Hvala na svemu, al vise si ne uzimam vrijeme za ove debile. A Udine nek svoje trebe vode, ja nedajem pare da idem gledat ove debilcine kojima nije do igre.
Koliko god sam zelio da odem, i radovao se, nedam. NEDAAAAAAAAM im ni 1€
Sad daj nam Juve da ispadnemo, a ako prodemo, daj nam merdu da opet ispadnemo.
Hvala na svemu, al vise si ne uzimam vrijeme za ove debile. A Udine nek svoje trebe vode, ja nedajem pare da idem gledat ove debilcine kojima nije do igre.
Koliko god sam zelio da odem, i radovao se, nedam. NEDAAAAAAAAM im ni 1€
Sad daj nam Juve da ispadnemo, a ako prodemo, daj nam merdu da opet ispadnemo.
Ima li đe snimak mistera koji li je za veceras ples na repertoaru i dimi li se kakav topus? Ima li neki igrač veceras raspoložen za koškanje?! Zbog onog bahaćenja sam totalno raznodušan što se tiće Milana, a za derbi priželjkujem raspoložen i nabrijan Inter. Samo jako i bahato Sergio!
Imao je Dinamo šansu za prolaz. Pobjeda Juventusa ili Bologne ih je vodila dalje, na njihovu žalost, nijedni nisu bili u stanju pobjediti. Ali nije da su ušli bez nekih ambicija u utakmicu. S obzirom da je Sporting prije večerašnje utakmice imao 3 poraza u nizu, a Juve igrao kući, imali su se čemu nadati.
Ma Dinamo je večeras momački odigrao i imali su motiva, ne treba im to osporavati. Milan jest loše ušao u meč, ali ovdje se i Dinamo puno toga pitao.
Vjerovatno smo mogli puno bolje proći u drugom poluvremenu, ali igrač manje je bio preveliki zajeb.
Yebat mu mater, nalazimo se tamo gdje se realno i trebamo nalaziti. A i svakako nam je kraj kad naletimo na Inter ili Arsenal ili bilo koju top ekipu, nema potrebe razbijati glavu oko ovog kiksa.
Vjerovatno smo mogli puno bolje proći u drugom poluvremenu, ali igrač manje je bio preveliki zajeb.
Yebat mu mater, nalazimo se tamo gdje se realno i trebamo nalaziti. A i svakako nam je kraj kad naletimo na Inter ili Arsenal ili bilo koju top ekipu, nema potrebe razbijati glavu oko ovog kiksa.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Dati toliko autoriteta covjeku koji je toliko urgirao za dovodjene jbnog Emila Robacka i najavljivanje nove zvijezde od istog je bizarno. Onda uprkos toliko problema sa dubinom na CMu niko bas ni da pomene Zerolia ili Liberalia u ekipi, pogotovo prvog. Theo nek se napusi debele kurc.ine. Bartezagi je za onih pola sata protiv Parme vise uradio nego ovaj u zadnjih 15 tekmi. Naravno ni taj nece dobiti minute iako i na toj poziciji nema adekvatne zamjene
Camarda trune bez minuta i ne vidim nacin kako taj trogodisnji plan za njega moze uspjeti. Evo ako neko zna koji je mladi igrac napredovao sjedenjem neka me demantuje. Ili koristi momka ili ga vrati u futuro pobogu. A jbs me ako ne bi bolje odigrao od ova 2 napadaca veceras. Bar glavom ide na svaku loptu
Camarda trune bez minuta i ne vidim nacin kako taj trogodisnji plan za njega moze uspjeti. Evo ako neko zna koji je mladi igrac napredovao sjedenjem neka me demantuje. Ili koristi momka ili ga vrati u futuro pobogu. A jbs me ako ne bi bolje odigrao od ova 2 napadaca veceras. Bar glavom ide na svaku loptu
Unico amore sei!
❤️🖤
❤️🖤
Skoro dan trideseti, ni dalje se ništa ne dešava. A toliko nam fali napadač i neki bar backup veznjak da unese svježine jer ne mogu 2-3 igrača izgurati čitavu sezonu.
Još se Gimenez povrijedio, ovo je tako bilo očekivano.
Pokušali su ispraviti sva ona sranja koja su napravili ljetos, ali ni to im ne ide.
Još se Gimenez povrijedio, ovo je tako bilo očekivano.

Pokušali su ispraviti sva ona sranja koja su napravili ljetos, ali ni to im ne ide.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.