izvlaci se
City protiv Reala ili Bayerna
PSG protiv Bresta ili Monaca
Real protiv Citya ili Celtica
Dortmund protiv Bruggea ili Sportinga
itd.
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers
izvlaci se
Dvije su opcije, 9/10 - 23/24, 11/12 - 21/22 i tako dalje.
Pametno razmisljas.JayCatwright je napisao/la: ↑29 jan 2025, 23:06nadam se Real City, tako da ispadne jedan od favorita, Bayern mi svakako nije u top 10 timova ove sezone
Bit ce neki choke Barcelone ne sumnjam, ako odu u 1/2 sa poljskim panjem onda svaka cast.
PSG im jedina nagazna mina, dižu se i spasili su se teškog žrijeba.
šta tek reći za Juve, pa Allegrieva ekipa igrala ljepše 20 puta, a još imala i bolje rezultateMogli je napisao/la: ↑29 jan 2025, 23:09Pametno razmisljas.JayCatwright je napisao/la: ↑29 jan 2025, 23:06nadam se Real City, tako da ispadne jedan od favorita, Bayern mi svakako nije u top 10 timova ove sezone
Al kakvu je priliku Milan propustio. Bezveze otjerase proslog trenera.
Nisam nikad vidio napadacki impotentniju ekipu. Njima je ogroman uspjeh ako pogode jednom na mecu.JayCatwright je napisao/la: ↑29 jan 2025, 23:11šta tek reći za Juve, pa Allegrieva ekipa igrala ljepše 20 puta, a još imala i bolje rezultateMogli je napisao/la: ↑29 jan 2025, 23:09Pametno razmisljas.JayCatwright je napisao/la: ↑29 jan 2025, 23:06nadam se Real City, tako da ispadne jedan od favorita, Bayern mi svakako nije u top 10 timova ove sezone
Al kakvu je priliku Milan propustio. Bezveze otjerase proslog trenera.
Istina, vec tad sam ocu reka da ce na kraju ispast zbog gol razlike i tako i bi.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.