Premijer liga BiH - aktuelno
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Nevjerovatno je koliko shizopitarluk nema zivota, kmece, svadjaju se sami sa sobom i standardno botuju. Rijetkost je procitati nesto zanimljivo na ovoj temi jer se njihovi isti pacijenti vrte u krug i ponavljaju jedne te iste gluposti. Jadan je njihov zivot 

HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
-
- Kontakt:
Nevjerovatno je da je skoro svaki nepismen, izuzev mozda jednog ili dvojice. Vrte jedne te iste gluposti a svaki put ih na jos gluplji nacin napisu od prethodnog pa dok skontas poentu shvatis da je uzaludno i citati.KONTRASVIH je napisao/la: ↑29 jan 2025, 20:05Nevjerovatno je koliko shizopitarluk nema zivota, kmece, svadjaju se sami sa sobom i standardno botuju. Rijetkost je procitati nesto zanimljivo na ovoj temi jer se njihovi isti pacijenti vrte u krug i ponavljaju jedne te iste gluposti. Jadan je njihov zivot![]()
-
- Kontakt:
O svemu pricate osim o vasem zeljkanu, pricajte nam o borbi za opstanak,prosenju,dugovanju, talovima sa Colpom,godinama nicega i ono sto je najbitnije protiv sistema,partija,zar ste protiv svega toga a primate sadaku na dnevnoj bazi od politicara.
-
- Kontakt:
Svaki put kad ovaj klaun prokomentariše navijačku scenu - u BiH se ugase dvije navijačke grupe i 100 ljudi prestane dolaziti na utakmice.
Vlasnici kluba im multimilijarderi a njima krivo sto Zeljo od drzave dobije neke pare.
Yebemti Alija majku.
Vratite zemlju na Butmiru poljoprivrednicima.
Yebemti Alija majku.
Vratite zemlju na Butmiru poljoprivrednicima.
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Nagrađeni za sportski uspjeh. Ostanak u ligi uz pomoć saveza.
Glasali bi oni i za dodika. Pisali su vec na njihovoj temi otome.MaroonBjelave je napisao/la: ↑29 jan 2025, 18:58Hudnjak je napisao/la: ↑29 jan 2025, 16:43To je ta filozofija o kojoj smo pisali. Mrze Sarajevo, Bosnu i Bosnjake vise nego bilo sta na ovom svijetu.Pact1921 je napisao/la: ↑29 jan 2025, 16:34
A sto bi se davalo privatnom klubu pare. Sad opstina centar da 5 miliona FK Sarajevo to kao da je dao mirvicu i vincentu tanu . Jer njih dvojica drze 98.26 posto kluba. Zeljo je ipak sportsko drustvo u kojem ne drze osobe udio . U svakom slucaju glasas u opstini ko ti odgovara da ti da pare za klub. Evo ja iskreno zivim na prostoru opstine centar i kad je bilo na lokalnim izborima ja sam gledao koje najmanje obecavao
Fk sarajevu i za njega na kraju glasao jer me iskreno ne zanima koji ce nacelnik napravit kakav park ili takvo nesto .
Ali uzalud vam trud sviraci, nece vaš dodo nikada Sarajevom ni Bosnom vladati.
Vučićev sendvicar.![]()
![]()
Bit će onda da je glasao za onog sandzokana Mulića. On nit' se oglašavao nit' je haman kampanju imao.![]()
Ali nije cudo kad im je vodja krda pravoslavno siftarsko kopile iz crne gore koje je navijac zvezde i vucicev sendvicar
Ma nemoj ga. Najjače je bilo kad nas je prozivao za autoprevoznika s kojim idemo na gostovanja

@Devedestka - brat, legenda, MANGUP!
Husref Musemić - Babuka.
Husref Musemić - Babuka.
-
- Kontakt:
Zamisli dokle seže taj ideal “Kontra Sarajeva” oni samo zbog tog i postoje , da je to glasalo za nekog ko neće dati pomoć Sarajevu i samo iz tog razloga. Vi ba nemate identitet nemate ništa osim da je nama loše i vi sretni. Vi kad bi ispali u 3 ligu ako bi i mi , vama bi to bilo sasvim ok.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
-
- Kontakt:
Priblizno isti novac (sitan, iskreno) dobijemo od KS i mi i vi. Sad vam Magoda nije dao jer je ljut. Smatra da ste uprskali ovo sa savezom i njega povalili. Dace i vama kad se odljuti, strpite se malo. I nemojte se kurciti covjeku koji je poznat po tome da tuce slabije od sebe.
-
- Kontakt:
Jao bas si duhovitsanjinusto je napisao/la: ↑29 jan 2025, 21:45Priblizno isti novac (sitan, iskreno) dobijemo od KS i mi i vi. Sad vam Magoda nije dao jer je ljut. Smatra da ste uprskali ovo sa savezom i njega povalili. Dace i vama kad se odljuti, strpite se malo. I nemojte se kurciti covjeku koji je poznat po tome da tuce slabije od sebe.

-
- Kontakt:
Fino ti kazem. Sta mislis sto niste dobili pare? Dobijate ih svake godine. Dace opet vjerovatno, ali je ljut na vas i malo vas prca.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑29 jan 2025, 22:03Jao bas si duhovitsanjinusto je napisao/la: ↑29 jan 2025, 21:45Priblizno isti novac (sitan, iskreno) dobijemo od KS i mi i vi. Sad vam Magoda nije dao jer je ljut. Smatra da ste uprskali ovo sa savezom i njega povalili. Dace i vama kad se odljuti, strpite se malo. I nemojte se kurciti covjeku koji je poznat po tome da tuce slabije od sebe.Magoda je najavio da ce da se obracuna zestoko sa lopovima i savezom,jedini koji se nisu pomjerili je Sarajevo cuj mi ga povalili haha kakvi klovnovi pisu ovdje,mada nista cudno od nasih kona,nikad nista pametno od njih, prava su slika i prilika svog kluba,toliko glupi da je i uplatnicu popuniti naucna fantastika za njih.
-
- Kontakt:
Na nas nema razloga da bude ljut,nebi o njemu svega mi znam ga bolje nego sto mislis al nije za foruma tako da nemoj da lupas samo,uostalom ko ga hebe ko da mi zavisimo od njega. Vas moze i kunto i panto vuci za nos to je razlika izmedju nas.sanjinusto je napisao/la: ↑29 jan 2025, 22:05Fino ti kazem. Sta mislis sto niste dobili pare? Dobijate ih svake godine. Dace opet vjerovatno, ali je ljut na vas i malo vas prca.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑29 jan 2025, 22:03Jao bas si duhovitsanjinusto je napisao/la: ↑29 jan 2025, 21:45Priblizno isti novac (sitan, iskreno) dobijemo od KS i mi i vi. Sad vam Magoda nije dao jer je ljut. Smatra da ste uprskali ovo sa savezom i njega povalili. Dace i vama kad se odljuti, strpite se malo. I nemojte se kurciti covjeku koji je poznat po tome da tuce slabije od sebe.Magoda je najavio da ce da se obracuna zestoko sa lopovima i savezom,jedini koji se nisu pomjerili je Sarajevo cuj mi ga povalili haha kakvi klovnovi pisu ovdje,mada nista cudno od nasih kona,nikad nista pametno od njih, prava su slika i prilika svog kluba,toliko glupi da je i uplatnicu popuniti naucna fantastika za njih.
-
- Kontakt:
Nema logike to sto pises. Cuj vi ste pravo dobri sa njim, a nije vam feninga dao. Ljut je jer ste amaterski sve ovo odradili sa sjednicom. Ne moze se priznati zbog vasih glupih poteza.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑29 jan 2025, 22:08Na nas nema razloga da bude ljut,nebi o njemu svega mi znam ga bolje nego sto mislis al nije za foruma tako da nemoj da lupas samo,uostalom ko ga hebe ko da mi zavisimo od njega. Vas moze i kunto i panto vuci za nos to je razlika izmedju nas.sanjinusto je napisao/la: ↑29 jan 2025, 22:05Fino ti kazem. Sta mislis sto niste dobili pare? Dobijate ih svake godine. Dace opet vjerovatno, ali je ljut na vas i malo vas prca.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑29 jan 2025, 22:03
Jao bas si duhovitMagoda je najavio da ce da se obracuna zestoko sa lopovima i savezom,jedini koji se nisu pomjerili je Sarajevo cuj mi ga povalili haha kakvi klovnovi pisu ovdje,mada nista cudno od nasih kona,nikad nista pametno od njih, prava su slika i prilika svog kluba,toliko glupi da je i uplatnicu popuniti naucna fantastika za njih.
Moras isto razumjeti da svaki politicar gleda kao prvo da pokupi poene kod raje. Magoda ne voli ni nas sekunde, ali mora nam dati pare jer zna da je nasa navijacka baza u Sarajevu. Vasa je vecinom u TK i on ne osjeca obavezu da vam nesto podilazi. Bolje da od tog kantona trazite para, iskreno. Tamo vas je vise nego u KS.
-
- Kontakt:
Kakvi kompleksi do sad neviđeni
15 godina ista priča a ništa ni s čim
15 godina ista priča a ništa ni s čim
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
Zvezda povela, vatromet na šugavici 

- KONTRASVIH
- Kontakt:
Al kako ovako neumorno ponavljaju? Sta je sa zivotom jbt, fakat im je vecina za Jagomira. Kad god udjes na temu ista prica, malo ih poklopis argumentovano, pozale se Mirvicu kako ih ‘ujedaju’ po forumu i usutis dan-dva al oni opet se vrate sa istim glupostima i tako mjesecima unistavaju temunastrojeni21 je napisao/la: ↑29 jan 2025, 20:11Nevjerovatno je da je skoro svaki nepismen, izuzev mozda jednog ili dvojice. Vrte jedne te iste gluposti a svaki put ih na jos gluplji nacin napisu od prethodnog pa dok skontas poentu shvatis da je uzaludno i citati.KONTRASVIH je napisao/la: ↑29 jan 2025, 20:05Nevjerovatno je koliko shizopitarluk nema zivota, kmece, svadjaju se sami sa sobom i standardno botuju. Rijetkost je procitati nesto zanimljivo na ovoj temi jer se njihovi isti pacijenti vrte u krug i ponavljaju jedne te iste gluposti. Jadan je njihov zivot![]()

HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
Zvezda pobedila ide najezda vucicevaca.
- feniksptica
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, prijeratni mangup i 31 gost.