Znaci City im je, i ispadanje.
FC Bayern München
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers
-
- Kontakt:
Re: FC Bayern München
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Zahvaljući taktičkom magu sa klupe sad idemo u doigravanje sa Cityem koji je takođe krš ali nas će demolirati.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Zrijeba se izmedju Citya i jos jednog
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
https://www.uefa.com/uefachampionsleagu ... 5/2001884/
Sve dostupno
Cestitke luzerima nakon jedne od najgorih sezona u LP. Sreca bundesliga slaba liga inace bi isli koracima milana, juventusa i uniteda.
Kakvi debili, ide se na ekipu koju vodi trener koji ce rastaviti ovog amatera na klupi. Rodri ne igra, tek 31.3 se vraca no ova crna rupa u kojoj se nalaze je prolazna, taman ce u formu kad treba igrati protiv ovog jada.
Sve dostupno

Cestitke luzerima nakon jedne od najgorih sezona u LP. Sreca bundesliga slaba liga inace bi isli koracima milana, juventusa i uniteda.
Kakvi debili, ide se na ekipu koju vodi trener koji ce rastaviti ovog amatera na klupi. Rodri ne igra, tek 31.3 se vraca no ova crna rupa u kojoj se nalaze je prolazna, taman ce u formu kad treba igrati protiv ovog jada.
-
- Kontakt:
Lille nabije Feyenoorda 6:1, a Bayo izgubi od njih 3:0
Sad će im City guzove odrat, bravo genijalci, bravo Kompany

Sad će im City guzove odrat, bravo genijalci, bravo Kompany

I am not yet born; O hear me.
Jedino tačno je što sa Realom nećemo do finala igrati.
A ako prođemo baraž onda atletiko ili leverkuzen

Ni vi niste puno bolji čim dođe jača ekipa raspad sistema.
Ne igra se fudbal ovako kako Kompany misli, eto i Slovan nam je zabio. Ne ide care, odrekni se svega i daj otkaz, neće te pljunut sigurno da pobijediš ozbiljnu ekipu.
Naša strana ide na siti/seltik, pa lever/atletiko, pa inter/arsenal ako gledamo sad po jačini. Nema šanse da možemo daleko, previše je jakih tekmi. Ove dvije tekme nam nisu trebale. Jbni fejnord. Sa bodom bi se spasili.
Kompany ih je takvim učinio ali to već ispričana priča.Real igra playoff toliko o tome mada oni uvijek mogu dogurati daleko malo sreća malo sudije i eto ih u finalu.
Jednaka je šansa da dobijete Celtic kao i da dobijete Šiti, treba pričekat žreb. A i taj Šiti nije neki bauk.
Dajte nam Shiti da ih razguzimo, nemojmi Seltic ne mogu navijati protiv njih
Cilj je Klempo a do tada moras sve da pobjedis, jasna filozovija...Shiti je u sredine EL, igramo revans kod nas, cemu panika...pa mi smo nosilac, neka se oni plase posto su ga pofafali kako god okrenes ili od nas ili od Reala.
-
- Kontakt:
Iskreno volio bih da dobijemo Manchester City. Pritisak na obje ekipe bio bi ravnomjeran, dok bi u utakmici sa Celticom sigurni pali na gostujućem terenu, gdje se ne snalazimo baš najbolje.
Sami su sebi krivi(Feyenoord ili Aston Villa), dovoljan je bio bod u tim utakmicama. Hvale vrijedno jesu dvije domaće utakmice protiv Psg-a i Benfice, kojima smo barem obezbjedili doigravanje.
Leverkusen će imati dvije utakmice manje, mi dvije utakmice više, ali bi trebali da izdržimo ovih 6 bodova do kraja sezone.
Jako važna sezona u kojoj ako se želi sačuvati neki kontinuitet potreban nam je trofej u Bundesligi. Ako se to ne desi, bili bi to dvije sezone bez trofeja.
Može se ovdje dosta toga analizirati i pisati, dosta je manje više toga i rečeno. "Light celebrity" klub, opterećen visokim platama precijenjenih igrača upitnog mentaliteta.
Za Ligu Prvaka potreban nam je neki Sci-fi , odnosno da Neuer bljesne kao prije 10-tak godina ili da ga neko zamijeni(a nema nikoga)
Kako god odraditi naredne dvije utakmice u Bundesligi sa pobjedama i vidjeti prekosutra ko nam je protivnik.
Postoji kod svih nas (ne)opravdan strah da bi se u budućnosti mogli pretvoriti u Juventus, Manchester United, Milan
Sami su sebi krivi(Feyenoord ili Aston Villa), dovoljan je bio bod u tim utakmicama. Hvale vrijedno jesu dvije domaće utakmice protiv Psg-a i Benfice, kojima smo barem obezbjedili doigravanje.
Leverkusen će imati dvije utakmice manje, mi dvije utakmice više, ali bi trebali da izdržimo ovih 6 bodova do kraja sezone.
Jako važna sezona u kojoj ako se želi sačuvati neki kontinuitet potreban nam je trofej u Bundesligi. Ako se to ne desi, bili bi to dvije sezone bez trofeja.
Može se ovdje dosta toga analizirati i pisati, dosta je manje više toga i rečeno. "Light celebrity" klub, opterećen visokim platama precijenjenih igrača upitnog mentaliteta.
Za Ligu Prvaka potreban nam je neki Sci-fi , odnosno da Neuer bljesne kao prije 10-tak godina ili da ga neko zamijeni(a nema nikoga)
Kako god odraditi naredne dvije utakmice u Bundesligi sa pobjedama i vidjeti prekosutra ko nam je protivnik.
Postoji kod svih nas (ne)opravdan strah da bi se u budućnosti mogli pretvoriti u Juventus, Manchester United, Milan
Dobro sad, rezultat u tom mecu bas vara fkt. Ljudi kreirali 1.15xg, ovi dali 3 autogola brate.Bundesliga je napisao/la: ↑29 jan 2025, 23:03Lille nabije Feyenoorda 6:1, a Bayo izgubi od njih 3:0![]()
Sad će im City guzove odrat, bravo genijalci, bravo Kompany![]()
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Ma isto je koliko god to cudno zvucalo, tko ce nas zapast. Sanse da prodjemo Citya su jednake onima da ispanemo od Celtica.
Jer kad izgubis od Feyenoorda i Ville, onda mozes izgubiti i od Celtica na identican nacin. City se bar nece zatvoriti. S tim da je razlika u trenerima evidentna, ma nista nas ne treba iznenaditi.
Jer kad izgubis od Feyenoorda i Ville, onda mozes izgubiti i od Celtica na identican nacin. City se bar nece zatvoriti. S tim da je razlika u trenerima evidentna, ma nista nas ne treba iznenaditi.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.