Mehmedović bi mogao biti U21Madafaka je napisao/la: ↑30 jan 2025, 11:39Znaci o njemu je jucer govorio Zekic. Prihvatiti ponudu i onda gurati Đurića/Mujkića.luckystrike je napisao/la: ↑30 jan 2025, 11:32Kapiten Fudbalskog kluba Sarajevo, mladi Nidal Čelik, karijeru bi trebao nastaviti u ligama petice, a sve bi trebalo biti jasnije u narednim danima.
Kako saznaje portal Sport 1, Sarajevo na stolu ima višemilionske ponude Bologne i Lensa te bi mladi bh. fudbaler karijeru trebao nastaviti u jednom od ta dva kluba.
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Garčević vjerovatno a i juniore je nahvalio jučer tako da će bar jedan biti prekomandovan u prvi tim. Uglavnom, ima se, može se.

Da, Mehmedovic/Krdzalic u veznom redu, Đurić/Mujkić stoperi, taman.
Realno imamo ok opcije za U-21, Hamzić se fino snašao na RWB na pripremama. Krdžalić isto tako odličan. Mujkić ok opcija, sumnjam da će se toliko naigrati. Mehmedović isto kao za Mujkića. Đurića tek trebamo vidjeti.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
- luckystrike
- Kontakt:
Ako Nidal ode sad, pod uslovom da ja dobro znam od stopera nam samo Renato igra desnom nogom, svi ostali lijevom; Soldo, Jović, Đurić i Mujkić. Ne sjećam se da je ikad tako bilo 
Btw. najbolje bi bilo prodati ga uz ostanak igrača na pozajmici. S obzirom da stepen povrede Jovića još nije poznat, nadam se da nećemo na početku drugog dijela ostati na 3 stopera.

Btw. najbolje bi bilo prodati ga uz ostanak igrača na pozajmici. S obzirom da stepen povrede Jovića još nije poznat, nadam se da nećemo na početku drugog dijela ostati na 3 stopera.
-
- Kontakt:
Svakako mu na ljeto istice ugovor. Mrzim svakog zeljinog igraca bivseg,treba im statutom zabraniti da igraju za nas,medjutim ovi sto nikad nisu igrali za gurbete nego su na papiru navijaci tipa Hasica mogu. Oni sw ponose i bez inalo obraza docekaju i dizu u nebo Jadovca i slicne,mada je i ovdje bilo ogranicenih moji au zivotom prizivali Hirosa,zamisli taj mozak kad prizivas Hirosa mrtvog Manijaka,narkosa u svoj tim.luckystrike je napisao/la: ↑30 jan 2025, 10:56Faktor javlja da je dogovoreno s Koljićem. Prvo posudba do ljeta a onda potencijalni ugovor s nama.
-
- Kontakt:
Sve ti je jasno kad si uspio rijesiti Gojkovica, hladno je mogao otici u jace lige, prije toga Bubanja, ovdje nije problem platiti, velika je stvar nekoga nagovoriti do da dodje u BIH...
Neki dan pišem da se Čelik može prodati komotno sad. Imamo dovoljno U21 igraca a i stopera. Plus treba sve njih gurati da se i oni prodaju. Po meni pametan potez bi bila njegova prodaja, pogotovo ako je neka cifra u pitanju..
A vjerovatno je tako nesto i bilo u planu, znali su vjerovatno za nidala da ide, pa su uletili full da dovedu djurica. Tu se slazem, treba sad momka gurati i rukama i nogamaMadafaka je napisao/la: ↑30 jan 2025, 11:39Znaci o njemu je jucer govorio Zekic. Prihvatiti ponudu i onda gurati Đurića/Mujkića.luckystrike je napisao/la: ↑30 jan 2025, 11:32Kapiten Fudbalskog kluba Sarajevo, mladi Nidal Čelik, karijeru bi trebao nastaviti u ligama petice, a sve bi trebalo biti jasnije u narednim danima.
Kako saznaje portal Sport 1, Sarajevo na stolu ima višemilionske ponude Bologne i Lensa te bi mladi bh. fudbaler karijeru trebao nastaviti u jednom od ta dva kluba.
- nedimmmm1337
- Kontakt:
Ako prihvate ponudu za Celika sretno mu bilo , dobar momak .
Svakako imas sada Djurica / Mujkica , momke koji mogu pokriti tu poziciju , mada i Mehmedovic i Krdzalic mogu odradit dobar posao svakako .. nadam se da ce ZZ biti na slatkim mukama
Svakako imas sada Djurica / Mujkica , momke koji mogu pokriti tu poziciju , mada i Mehmedovic i Krdzalic mogu odradit dobar posao svakako .. nadam se da ce ZZ biti na slatkim mukama

"Jer znaš kako kažu moji ovdje – nije to samo ljubav, to je bolest.”
Platiti ga nećemo svakako, a te plate smo prevazišli.
- JavierBosnia
- Kontakt:
Mehmedovic odigra dobro poluvrijeme protiv nizeligasa, neki mu zaborave svu "caroliju" do sad
Krdzalic je okej igrac, Hamzic realno i dalje junior, ostale necu ni spominjati u nekom ozbiljnom kontekstu.
Nece Hamzic sigurno uzeti mjesto Beganovicu, a Mehmedovic/Krdzalic kradu mjesto nekome u veznom koji su bolji od njih.
Najlakse bi bilo na stopera, ali tu je i rizik najveci
Krdzalic je okej igrac, Hamzic realno i dalje junior, ostale necu ni spominjati u nekom ozbiljnom kontekstu.
Nece Hamzic sigurno uzeti mjesto Beganovicu, a Mehmedovic/Krdzalic kradu mjesto nekome u veznom koji su bolji od njih.
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
- nedimmmm1337
- Kontakt:
Slazem se ja sa tobom u jednu ruku ali u drugu Mehmedovic zna igrat lopte što se kaze njegov jedini problem je sto moli boga da neko drugi trci za njega , kada bi popravio taj segment igre sigurno da i bio puno puno korisnijiJavierBosnia je napisao/la: ↑30 jan 2025, 12:13Mehmedovic odigra dobro poluvrijeme protiv nizeligasa, neki mu zaborave svu "caroliju" do sad
-
- Kontakt:
Mujkic tesko,prve dvije pripremne su ga ubili po njegovoj strani,djecu su mu pravili i sve sto su napravili bilo je preko njega.nedimmmm1337 je napisao/la: ↑30 jan 2025, 12:10Ako prihvate ponudu za Celika sretno mu bilo , dobar momak .
Svakako imas sada Djurica / Mujkica , momke koji mogu pokriti tu poziciju , mada i Mehmedovic i Krdzalic mogu odradit dobar posao svakako .. nadam se da ce ZZ biti na slatkim mukama![]()
- Shategabri
- Kontakt:
- nedimmmm1337
- Kontakt:
Ma sve okej dao sam primjermosarajvosa83 je napisao/la: ↑30 jan 2025, 12:16Mujkic tesko,prve dvije pripremne su ga ubili po njegovoj strani,djecu su mu pravili i sve sto su napravili bilo je preko njega.nedimmmm1337 je napisao/la: ↑30 jan 2025, 12:10Ako prihvate ponudu za Celika sretno mu bilo , dobar momak .
Svakako imas sada Djurica / Mujkica , momke koji mogu pokriti tu poziciju , mada i Mehmedovic i Krdzalic mogu odradit dobar posao svakako .. nadam se da ce ZZ biti na slatkim mukama![]()

Nisam baš siguran da smo gledali iste utakmice, čak sad i pišem Mujkić na forum pretraživanju uglavnom su pohvale bile, a ja kontam možda sam sanjao nešto. Mujkić je igrao bukvalno što i Jović u PL tako da je vjerovatno plan da mu on bude direktna zamjena, ali Mujkić je sasvim solidno igrao i sa loptom i bez lopte, defanziva, ubacivanja u napad, odigravanja bez panike je nešto što sam ja zapamtio i u PL i u prijateljskim.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑30 jan 2025, 12:16Mujkic tesko,prve dvije pripremne su ga ubili po njegovoj strani,djecu su mu pravili i sve sto su napravili bilo je preko njega.nedimmmm1337 je napisao/la: ↑30 jan 2025, 12:10Ako prihvate ponudu za Celika sretno mu bilo , dobar momak .
Ako Čelik ode mislim da je Krdžalić starter i da se neće previše rizikovat sa mladim defanzivnim starterom.
-
- Kontakt:
Djuric,Krdzalic i Mehmedovic trojka koja ce biti u rotaciji za U21, i tu je sve jasno. Celik kao bonus!
Ono sto mene vise zanima ko je dvojac koji ce trpati Elvira loptama,pogotovo sa desne strane?
Elvir predobar za nas i ovu ligu.
Ono sto mene vise zanima ko je dvojac koji ce trpati Elvira loptama,pogotovo sa desne strane?
Elvir predobar za nas i ovu ligu.

"Neki pojedinci zaista imaju dosta upitnika kada ne igraju,a ja imam dosta upitnika kada igraju" ZZ
Biti srcem vezan,u tome lezi snaga!
Biti srcem vezan,u tome lezi snaga!
- ErosViverosViv
- Kontakt:
Noke995 je napisao/la: ↑30 jan 2025, 10:08Nit sam rekao da sam zadovoljan, nit sam rekao da klub nema grešaka, ne znam jesil upratio al često kritikujem.ErosViverosViv je napisao/la: ↑30 jan 2025, 09:56Pa u nekim utakmicama gdje protivniku nismo pogledali gol, možda je bilo bolje da su me poslušali.
Zekiću treba robusni napadač ali očigledno da mu nije dat neki izbor, čim je prošao pripreme bez napadača, a i utakmice igrao.
Najprostija i najneinteligentnija spika koju neko može kreirati je ta, eto trebali bi tebe poslušati. Hoćeš reći da ljudi koji rade u klubu nisu imali greške i ne mogu pogriješiti, da sve znaju?
I hajde onda hajmo zatvoriti forume, društvene mreže, tribine jer ne želimo da čujemo ničiji komentar, prijedlog, kritiku jer eto, ko god nije na klupskoj budžetskoj sisi, taj ništa ne zna.
Bože kako može neko lupetati ovakve stvari samo jer neko drugi nije zadovoljan što mu je klub treći u ovoj močvari od lige i što su pripreme prošle bez adekvatnih pojačanja.
Al da nam treba robusni napadač nije rekao Trbić ni neko iz kluba nego trener, ako je do sad radio kako treba, što mu ne bi vjerovao.
U biti to je jedini čovjek u klubu od struke.
Čitaj s razumijevanjem, pa ćeš možda shvatit mene manje inteligentnog.

Trenutno korisnika/ca: amypitar, Antikloc, bhfanatic14, Burberry46, EastMadness, ErosViverosViv, fks74, Fudo, JavierBosnia, newton_heath_lyr, OzmoodPinglewood, Seipronto i 118 gostiju.