Eto pogledaj protiv Kopera,bas sam pratio njegovu igru,sva sreca pa nam jos koji zabili nisu.MSOZ101 je napisao/la: ↑30 jan 2025, 13:03Nisam baš siguran da smo gledali iste utakmice, čak sad i pišem Mujkić na forum pretraživanju uglavnom su pohvale bile, a ja kontam možda sam sanjao nešto. Mujkić je igrao bukvalno što i Jović u PL tako da je vjerovatno plan da mu on bude direktna zamjena, ali Mujkić je sasvim solidno igrao i sa loptom i bez lopte, defanziva, ubacivanja u napad, odigravanja bez panike je nešto što sam ja zapamtio i u PL i u prijateljskim.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑30 jan 2025, 12:16Mujkic tesko,prve dvije pripremne su ga ubili po njegovoj strani,djecu su mu pravili i sve sto su napravili bilo je preko njega.nedimmmm1337 je napisao/la: ↑30 jan 2025, 12:10Ako prihvate ponudu za Celika sretno mu bilo , dobar momak .
Svakako imas sada Djurica / Mujkica , momke koji mogu pokriti tu poziciju , mada i Mehmedovic i Krdzalic mogu odradit dobar posao svakako .. nadam se da ce ZZ biti na slatkim mukama![]()
Ako Čelik ode mislim da je Krdžalić starter i da se neće previše rizikovat sa mladim defanzivnim starterom.
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
-
- Kontakt:
Zato što ga je gurao na lijevog bočnog,a Mujkić je stoper klasični.
- luckystrike
- Kontakt:
Jedva čekanje 

Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
-
- Kontakt:
cudo je dzabe. Mislio sam da ce cener staviti 

Mehmedoviću nek bude najveća opomena gol koji smo primili protiv Širokog u gostima, kad je ušao svjež, a nije ispratio igrača do kraja! Ako ne shvati da je trčanje pola obavljenog posla kvalitetno, on će nastaviti karijeru u nižerazrednom Vratniku ili GOŠK-u. Lopte zna igrati i Pape dan danas, pa više ne igra. Lopte znamo i ja i ti, pa ne igramo, jer ne možemo da trčimo.nedimmmm1337 je napisao/la: ↑30 jan 2025, 12:15Slazem se ja sa tobom u jednu ruku ali u drugu Mehmedovic zna igrat lopte što se kaze njegov jedini problem je sto moli boga da neko drugi trci za njega , kada bi popravio taj segment igre sigurno da i bio puno puno korisnijiJavierBosnia je napisao/la: ↑30 jan 2025, 12:13Mehmedovic odigra dobro poluvrijeme protiv nizeligasa, neki mu zaborave svu "caroliju" do sad
Krdzalic je okej igrac, Hamzic realno i dalje junior, ostale necu ni spominjati u nekom ozbiljnom kontekstu.
Nece Hamzic sigurno uzeti mjesto Beganovicu, a Mehmedovic/Krdzalic kradu mjesto nekome u veznom koji su bolji od njih.
Najlakse bi bilo na stopera, ali tu je i rizik najveci
Jos dobro krilo i to je to.
-
- Kontakt:
Djaba ulaz ja sramote 

- ErosViverosViv
- Kontakt:
Ako je neko u mogucnosti neka izreze sprint mehmedovica i zavrsnicu u modrici, da opalim sebi jos par samara sto sam dopustio svojim ocima da to videKarlMarx je napisao/la: ↑30 jan 2025, 14:18Mehmedoviću nek bude najveća opomena gol koji smo primili protiv Širokog u gostima, kad je ušao svjež, a nije ispratio igrača do kraja! Ako ne shvati da je trčanje pola obavljenog posla kvalitetno, on će nastaviti karijeru u nižerazrednom Vratniku ili GOŠK-u. Lopte zna igrati i Pape dan danas, pa više ne igra. Lopte znamo i ja i ti, pa ne igramo, jer ne možemo da trčimo.nedimmmm1337 je napisao/la: ↑30 jan 2025, 12:15Slazem se ja sa tobom u jednu ruku ali u drugu Mehmedovic zna igrat lopte što se kaze njegov jedini problem je sto moli boga da neko drugi trci za njega , kada bi popravio taj segment igre sigurno da i bio puno puno korisnijiJavierBosnia je napisao/la: ↑30 jan 2025, 12:13Mehmedovic odigra dobro poluvrijeme protiv nizeligasa, neki mu zaborave svu "caroliju" do sad
Krdzalic je okej igrac, Hamzic realno i dalje junior, ostale necu ni spominjati u nekom ozbiljnom kontekstu.
Nece Hamzic sigurno uzeti mjesto Beganovicu, a Mehmedovic/Krdzalic kradu mjesto nekome u veznom koji su bolji od njih.
Najlakse bi bilo na stopera, ali tu je i rizik najveci
- ErosViverosViv
- Kontakt:
Ma ja ne vjerujem, gospe mi.ErosViverosViv je napisao/la: ↑30 jan 2025, 14:24Ako je neko u mogucnosti neka izreze sprint mehmedovica i zavrsnicu u modrici, da opalim sebi jos par samara sto sam dopustio svojim ocima da to videKarlMarx je napisao/la: ↑30 jan 2025, 14:18Mehmedoviću nek bude najveća opomena gol koji smo primili protiv Širokog u gostima, kad je ušao svjež, a nije ispratio igrača do kraja! Ako ne shvati da je trčanje pola obavljenog posla kvalitetno, on će nastaviti karijeru u nižerazrednom Vratniku ili GOŠK-u. Lopte zna igrati i Pape dan danas, pa više ne igra. Lopte znamo i ja i ti, pa ne igramo, jer ne možemo da trčimo.nedimmmm1337 je napisao/la: ↑30 jan 2025, 12:15
Slazem se ja sa tobom u jednu ruku ali u drugu Mehmedovic zna igrat lopte što se kaze njegov jedini problem je sto moli boga da neko drugi trci za njega , kada bi popravio taj segment igre sigurno da i bio puno puno korisniji
- NisamIsmirMirvic
- Kontakt:
Koljic je odlican igrac. Da nije imao probleme sa povredama dogurao bi hladno do Bundeslige, ali nazalost to ga prati cijeli karijeru. Kad god malo uhvati formu, nesto se desi. Mrsko mi je da provjeravam sad, ali mislim da je imao i obnovio barem jednom povredu koljena, onda je i s ledjima imao neke probleme, pa prelom fibule, svasta nesto.
Ovo je zajebana liga, puno se igra na duel i kontakt, dosta je mesarska jos uvijek, a ima i losih terena. Nije bas idealna za igrace koji imaju probleme sa povredama. Ja ga iskreno radije ne bi potpisao, ni inace takve igrace. Ali da je klasa igrac jeste i naravno da mu treba pozeljeti srecu i zdravlje ako dodje i nadati se najboljem.
Ovo je zajebana liga, puno se igra na duel i kontakt, dosta je mesarska jos uvijek, a ima i losih terena. Nije bas idealna za igrace koji imaju probleme sa povredama. Ja ga iskreno radije ne bi potpisao, ni inace takve igrace. Ali da je klasa igrac jeste i naravno da mu treba pozeljeti srecu i zdravlje ako dodje i nadati se najboljem.
Vala bas, umjesto da daju svakom po cvaju ko dodje, oni samo besplatan ulaz, ni nagradne igre, ni poklona sto cemo doci,nista...
Fakat se ne isplati ici...

Mogu li se besplatne ulaznice uzeti na stadionu ili samo online?
- luckystrike
- Kontakt:
da je sreće i pameti da napunimo Istok, da uživamo svi zajedno prije svega, a da momcima i sš damo maksimalnu podršku uoči nekoliko utakmica koje slijede a koje će odrediti tok sezone a možda dio i bliže budućnosti.
Sta ovo sport 1 pise da ce Nido u Bolognu ili Lens? Nije valjda da ga vec prodajemo?
2x šampion Jugoslavije
5x šampion Bosne i Hercegovine
8x osvajač Kupa BiH
1x osvajač Superkupa BiH
--Najtrofejniji klub u Bosni i Hercegovini--
---------Saraj'vo, za tebe zivimo!!--------
5x šampion Bosne i Hercegovine
8x osvajač Kupa BiH
1x osvajač Superkupa BiH
--Najtrofejniji klub u Bosni i Hercegovini--
---------Saraj'vo, za tebe zivimo!!--------
Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, EastMadness, Evander, JavierBosnia, pierce, rimljanin90, Rodman, Vanja8, VolimBiH96 i 90 gostiju.