Rekao bi ok ovo sigurno znaci da dolazi novi napadac, al posto smo mi u pitanju ne bi me cudilo da samo prodamo Moratu, a da ne dovedemo nikoga. Ipak Origi je jos clan Milana
AC Milan
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
Rekao bi ok ovo sigurno znaci da dolazi novi napadac, al posto smo mi u pitanju ne bi me cudilo da samo prodamo Moratu, a da ne dovedemo nikoga. Ipak Origi je jos clan Milana
- Beduin
- Kontakt:
Tacno koliko je baksuzan klub postao da na kraju ce i Camardu poslati na posudbu i ostati na Abrahamu i Jovicu 
Al ni sam ne zelim vjerovati da su toliko glupi i smotani.
Al ni sam ne zelim vjerovati da su toliko glupi i smotani.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Unico amore sei!
❤️🖤
❤️🖤
Longo je neko ko je skroz blizak klubu, uskoro cemo vidjeti sta mu ovo znaci
Objesit ce se covjek haha
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
Sve moguce. Dosta se spominje da ce doci Gimenez i Lucca, a da Jovic i Morata odlaze. I dosta se danas bas pise o dolasku Riccija, vjerovatno niko nece doci, a mnogi ce otici 
- Romagnoli13
- Kontakt:
Ricci i Gimenez bi bili vrh mercata. Uz odlazak Zlatana i društva
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Možda ni to nije loše, rasprodaj skart i pusti djecu da igraju do ljeta, al čemu onda posudba Camarde
Il Club più titolato al mondo!
Nemoj brate bogati, i ljetna pijaca ti je bila superRomagnoli13 je napisao/la: ↑30 jan 2025, 19:29Ricci i Gimenez bi bili vrh mercata. Uz odlazak Zlatana i društva
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
- Romagnoli13
- Kontakt:
Jednom ću da pogodimmilanist je napisao/la: ↑30 jan 2025, 19:47Nemoj brate bogati, i ljetna pijaca ti je bila superRomagnoli13 je napisao/la: ↑30 jan 2025, 19:29Ricci i Gimenez bi bili vrh mercata. Uz odlazak Zlatana i društva![]()
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Doduse ima i toga, morat ce jednom procepitiRomagnoli13 je napisao/la: ↑30 jan 2025, 19:50Jednom ću da pogodimmilanist je napisao/la: ↑30 jan 2025, 19:47Nemoj brate bogati, i ljetna pijaca ti je bila superRomagnoli13 je napisao/la: ↑30 jan 2025, 19:29Ricci i Gimenez bi bili vrh mercata. Uz odlazak Zlatana i društva![]()
![]()
- Romagnoli13
- Kontakt:
Šalu na stranu, Gimenez i Ricci su dva ozbiljna prospekta a i sad su već dobri igrači
Camarda se ni u Futuru nije izdvajao, a šalju ga u Monzu. 
Dobro doduše onaj Futuro sa Bonerom je raspad, tamo nikome nema napretka, ali možda je za start Serie B bila adekvatnija opcija.
Neću uopšte da se nadam Ricciju.
Dobro doduše onaj Futuro sa Bonerom je raspad, tamo nikome nema napretka, ali možda je za start Serie B bila adekvatnija opcija.
Neću uopšte da se nadam Ricciju.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Milanist je uvijek pricao kako jeste, samo su pojedini bili u zabludi
Daleko najbolji post, ovo zaista nisam ocekivao od tebe bravo....
Ima talentovane djece golman dvojica veznjaka i napadac Elham....
Bolje bi igrali i vise se trudili od mnogih u ekipi....
Cekaj malo, na ljeto dovedeni Murat za 12mil i Royal za 15mil. Sad u januaru, 5 mjeseci kasnije obojica bivaju prodana.
HOCE LI NEKO BITI KAZNJEN ZA OVO ?????
Znaci prosuto 27 mil na ljeto na skart kojeg se pokusavas rijesit u januaru. I sad ja kao americki manager trebam jos da dam para? Znaci skrsite mi 27 mil + ugovori, i sad mi vratite 8 nazad? Alo, genijalci, od 27mil napravis 8, pa nije Geri motku siso, tako se ne postaje milijarder. Ne cudi me da im covjek nedaje novac. Ali barem otjeraj tu trojicu idiota.
Ricci i Gimenez su se mogli na ljeto uzet za tih 27 mil + 25 mil i imao bi problem rijesen. Sad cemo dat dodatni 37 mil + 35 mil za Riccija. Nema sta, biznismeni ovaj Ibrahim-pasa i prodavac serpi Moncada.
Jadni mi sa ovakvom upravom. Oni kad nas napuste, to ce nam biti najvece pojacanje
HOCE LI NEKO BITI KAZNJEN ZA OVO ?????
Znaci prosuto 27 mil na ljeto na skart kojeg se pokusavas rijesit u januaru. I sad ja kao americki manager trebam jos da dam para? Znaci skrsite mi 27 mil + ugovori, i sad mi vratite 8 nazad? Alo, genijalci, od 27mil napravis 8, pa nije Geri motku siso, tako se ne postaje milijarder. Ne cudi me da im covjek nedaje novac. Ali barem otjeraj tu trojicu idiota.
Ricci i Gimenez su se mogli na ljeto uzet za tih 27 mil + 25 mil i imao bi problem rijesen. Sad cemo dat dodatni 37 mil + 35 mil za Riccija. Nema sta, biznismeni ovaj Ibrahim-pasa i prodavac serpi Moncada.
Jadni mi sa ovakvom upravom. Oni kad nas napuste, to ce nam biti najvece pojacanje
- Beduin
- Kontakt:
Kako Royal bila prodan kad se samopovrijedio da bi ostao handriti nam zivce? 
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
- crvenocrni
- Kontakt:
Da Bog da im svaki transfer takav bio dok god ne otjeraju ova go.na što su od Milana napravili kanturinu koju trpa Dinamo i koji od Zvezde strepi do zadnje minute, između ostalog...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.