Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Djipke uplacuje porez eeeeej
Nema Vas, imal šta novog, kakav je garavi.killafrommanilla je napisao/la: ↑30 jan 2025, 15:17A jeste propala tema
mislim, i forum je propao. ostale sarajlije, ali sve po zasluzi. kakva je finansijska situacija u Velezu, brinem se, ss.ba ne izbacuje kako se ne trebamo sekirati kako je sve uredu kako grabimo ....
![]()
Gledo sam ovu zadnju al pred kraj 25 minuta nije ga bilo.
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.
-
- Kontakt:
Oni i dalje o Zoloticima a otišao frajer ima i 10 godina.
Stvarno morate jednom prestati živjeti u prošlosti.
Usput Zolotic nije standardan u Portugalu. Zadnjih 9 utakmica 0 minuta.
Stvarno morate jednom prestati živjeti u prošlosti.
Usput Zolotic nije standardan u Portugalu. Zadnjih 9 utakmica 0 minuta.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
Jedan je Zeljeznicar, Grbavica, bulevar 8sima
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
-
- Kontakt:
Jako zanimljiva imena. Prevljak bi bio bomba i savrseno bi se uklopio u ovo sto Zekic hoce da igra.Zoran Zekić je najavio mogućnost dolaska novog napadača, a jedna od opcija je iskusni ofanzivac Herthe Smail Prevljak. Kao moguća prepreka transferu za sada se, prema saznanjima portala SportSport, pojavilo visoko obeštećenje koje traži berlinska Stara dama.
Prijelazni rok u BiH traje do 14. februrara što je sasvim dovoljno vremena da rukovodstvo Sarajeva pronađe zajednički jezik s njemačkim velikanom. U slučaju da dođe na Koševo, Prevljak bi definitivno predstavljao veliko pojačanje za Bordo klub koji očigledno ima visoke ambicije u proljetnom dijelu sezone te cilja na osvajanje najmanje jednog trofeja.
No, svakako treba istaći da je dolazak Elvira Koljića u ovom trenutku mnogo realnija opcija. Kako god, očekuje nas mnogo uzbuđenja u Titovoj 38/b do kraja prelaznog roka.
Koljic je cak i bolji igrac, ali kad je zdrav, sto je rijetkost. Jos nije odigrao sezonu bez povreda, krhak je strasno.

Stalno neke povrede obnavlja, dobija nove, uvijek nesto, a nasa liga je fizicki zahtjevna. Najbolje bi im bilo dovesti obojicu, ali mislim da nije realno. Sta je vise sa Turkesom, Zekic bas nikako ne racuna na njega?

Zadnja izmjena: NoDi80, dana/u 30 jan 2025, 22:28, ukupno mijenjano 3 puta.
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
- ErosViverosViv
- Kontakt:
Obzirom da je 6 god bio u zelji, a vjerovatno je i veliki navijac zelje, to bi trebalo da ide do 70%.
Nase dijete i babo mu za Zeljeznicar navijaErosViverosViv je napisao/la: ↑30 jan 2025, 22:27Obzirom da je 6 god bio u zelji, a vjerovatno je i veliki navijac zelje, to bi trebalo da ide do 70%.
halal bila svaka marka
Napravice Zeljo sebi novog Celika
Ni prvi, ni posljednji
Gledaj Dzeko kako zabija
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Kada se proda Celik, AKADEMIJA FKS ce zaraditi vise nego svi ostali klubovi iz bih zajedno otkako je ista osnovana.
Bas je plodno ovo poljoprivredno zemljiste u Butmiru koje je FKS otelo iz kandzi vicinog i dodikovog zla sa grbavce

Bas je plodno ovo poljoprivredno zemljiste u Butmiru koje je FKS otelo iz kandzi vicinog i dodikovog zla sa grbavce

Pa zato ba i pitam, vi da se pitate Dzeko bi svakih 7 dana prelazio iz kluba u klub, rekoh da vidim hoce li biti tako i sa Nidalom, a mozda kane i koja marka za ovo sto rece da mu je babo Zeljovac, vidis ba kakvi su ovi ugovori u danasnje vrijeme...NoDi80 je napisao/la: ↑30 jan 2025, 22:28Nase dijete i babo mu za Zeljeznicar navijaErosViverosViv je napisao/la: ↑30 jan 2025, 22:27Obzirom da je 6 god bio u zelji, a vjerovatno je i veliki navijac zelje, to bi trebalo da ide do 70%.
halal bila svaka marka
Ni prvi, ni posljednji
Gledaj Dzeko kako zabija

Zadnja izmjena: Vanja8, dana/u 30 jan 2025, 22:56, ukupno mijenjano 1 put.
- BegovicRamiz
- Kontakt:
ovi ljudi iz Igmana su legende
na videu gdje predstavljaju Damira Sadikovica napisali Sadik Hasanovic
na videu gdje predstavljaju Damira Sadikovica napisali Sadik Hasanovic
-
- Kontakt:
Jak je na lopti dobro, i prvu i drugu utakmicu okrenuo stopere u petercu ledjima sto malo ko moze. Nadam se samo da ce trkacki biti spremniji za prvenstvo. Srećković će isto vjerujem biti pojačanje, a Pidro djeluje bolje od ŠturmaAVNOJ je napisao/la: ↑30 jan 2025, 20:35Nema Vas, imal šta novog, kakav je garavi.killafrommanilla je napisao/la: ↑30 jan 2025, 15:17A jeste propala tema
mislim, i forum je propao. ostale sarajlije, ali sve po zasluzi. kakva je finansijska situacija u Velezu, brinem se, ss.ba ne izbacuje kako se ne trebamo sekirati kako je sve uredu kako grabimo ....
![]()
Ja sam prezadovoljan kako ovo sve trenutno u klubu funkcioniše, od trenera preko sd do igrača. Očekujem još jednog igrača do početka prvenstva, neko ko će donijet instant kvalitet.
Ja vjerujem da nismo ni u prvenstvu za odbaciti sto se tice 4. mjesta, bit će ovdje svega

samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Samo jako, nema predaje!
Sjajna buducnost vas ceka, planovi su vec tukillafrommanilla je napisao/la: ↑30 jan 2025, 23:02Jak je na lopti dobro, i prvu i drugu utakmicu okrenuo stopere u petercu ledjima sto malo ko moze. Nadam se samo da ce trkacki biti spremniji za prvenstvo. Srećković će isto vjerujem biti pojačanje, a Pidro djeluje bolje od ŠturmaAVNOJ je napisao/la: ↑30 jan 2025, 20:35Nema Vas, imal šta novog, kakav je garavi.killafrommanilla je napisao/la: ↑30 jan 2025, 15:17A jeste propala tema
![]()
Ja sam prezadovoljan kako ovo sve trenutno u klubu funkcioniše, od trenera preko sd do igrača. Očekujem još jednog igrača do početka prvenstva, neko ko će donijet instant kvalitet.
Ja vjerujem da nismo ni u prvenstvu za odbaciti sto se tice 4. mjesta, bit će ovdje svega![]()

-
- Kontakt:
Ma samo nek se ne grle Tobe, sve ostalo je poslovna saradnjaHudnjak je napisao/la: ↑30 jan 2025, 23:06Sjajna buducnost vas ceka, planovi su vec tukillafrommanilla je napisao/la: ↑30 jan 2025, 23:02Jak je na lopti dobro, i prvu i drugu utakmicu okrenuo stopere u petercu ledjima sto malo ko moze. Nadam se samo da ce trkacki biti spremniji za prvenstvo. Srećković će isto vjerujem biti pojačanje, a Pidro djeluje bolje od Šturma
Ja vjerujem da nismo ni u prvenstvu za odbaciti sto se tice 4. mjesta, bit će ovdje svega![]()
![]()

samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče
A i kada nema pobjede
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Samo jako, nema predaje!
killafrommanilla je napisao/la: ↑30 jan 2025, 23:08Ma samo nek se ne grle Tobe, sve ostalo je poslovna saradnjaHudnjak je napisao/la: ↑30 jan 2025, 23:06Sjajna buducnost vas ceka, planovi su vec tukillafrommanilla je napisao/la: ↑30 jan 2025, 23:02
Jak je na lopti dobro, i prvu i drugu utakmicu okrenuo stopere u petercu ledjima sto malo ko moze. Nadam se samo da ce trkacki biti spremniji za prvenstvo. Srećković će isto vjerujem biti pojačanje, a Pidro djeluje bolje od Šturma
![]()
![]()

Kao prvo nije dijete pocelo u zelji vec u skoli fudbala sampion junior iz koje je presao u zelju i bio tu 6 mjeseci samo.NoDi80 je napisao/la: ↑30 jan 2025, 22:28Nase dijete i babo mu za Zeljeznicar navijaErosViverosViv je napisao/la: ↑30 jan 2025, 22:27Obzirom da je 6 god bio u zelji, a vjerovatno je i veliki navijac zelje, to bi trebalo da ide do 70%.
halal bila svaka marka
Ni prvi, ni posljednji
Gledaj Dzeko kako zabija
Nakon toga prelazi u FKS do dana danasnjeg a to je vec otprilike 8-9 godina minimalno. Toliko o tome da je dijete zelje.
Isto tako mozes reci onda i za Omera Joldica da je dijete Sarajeva
F.K. SARAJEVO
Svi smo Zeljina djeca sencisenad82 je napisao/la: ↑30 jan 2025, 23:12Kao prvo nije dijete pocelo u zelji vec u skoli fudbala sampion junior iz koje je presao u zelju i bio tu 6 mjeseci samo.NoDi80 je napisao/la: ↑30 jan 2025, 22:28Nase dijete i babo mu za Zeljeznicar navijaErosViverosViv je napisao/la: ↑30 jan 2025, 22:27
Obzirom da je 6 god bio u zelji, a vjerovatno je i veliki navijac zelje, to bi trebalo da ide do 70%.
halal bila svaka marka
Ni prvi, ni posljednji
Gledaj Dzeko kako zabija
Nakon toga prelazi u FKS do dana danasnjeg a to je vec otprilike 8-9 godina minimalno. Toliko o tome da je dijete zelje.
Isto tako mozes reci onda i za Omera Joldica da je dijete Sarajeva![]()
U dnka fks je Zeljeznicar
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Sviste vi batkova djeca. To se vidi po politici kluba i podrsci “navijaca” istoga.NoDi80 je napisao/la: ↑30 jan 2025, 23:16Svi smo Zeljina djeca sencisenad82 je napisao/la: ↑30 jan 2025, 23:12Kao prvo nije dijete pocelo u zelji vec u skoli fudbala sampion junior iz koje je presao u zelju i bio tu 6 mjeseci samo.
Isto tako mozes reci onda i za Omera Joldica da je dijete Sarajeva![]()
U dnka fks je Zeljeznicar
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 11 gostiju.