Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: insider
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Re: Chat
Admine de provjeri ovu utakmicu Palermo - Cesena. Namjestena je 100%, ban please. 
Ja ovo ne vjerujem da se desilo... kaže kod nas namještena liga, ma daj...OTNYS_YNWA je napisao/la:Admine de provjeri ovu utakmicu Palermo - Cesena. Namjestena je 100%, ban please.
Boju dao si nebu i boju dao si moru, ja Želji darujem sebe, sav život i pjesmu ovu!
Glory glory Man United!
Glory glory Man United!
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Sa 2 igraca manje, za 2 minute 2 gola. 
Sa tri igrača manje, ako je vjerovati rezultatima.com... i to dva gola u sudijskoj nadoknadiOTNYS_YNWA je napisao/la:Sa 2 igraca manje, za 2 minute 2 gola.
EDIT: Ah sad sam vidio, pogrešno su poredali, ovaj treći je dobio crveni nakon dva gola...
Boju dao si nebu i boju dao si moru, ja Želji darujem sebe, sav život i pjesmu ovu!
Glory glory Man United!
Glory glory Man United!
- Donnie Darko
- Kontakt:
treci su dobili nakon izjednacenja.
- themaniacs_87
- Kontakt:
Ajde neka ti bude lijepo.OTNYS_YNWA je napisao/la:Zdravo, zdravo. Spremam(o) se za mec, ti ?themaniacs_87 je napisao/la:Pozdrav raja, šta mai?
Ne mogu ja danas.
F.K. Željezničar - klub koji se voli u cijelom svijetu!
A.C.A.B. !
A.C.A.B. !
- alan_kardec
- Kontakt:
Stivi_Dzi je napisao/la:Eh i mene ovo interesuje, mogao bi pogledati rapidserbia.comalan_kardec je napisao/la:Zna li neko ima li negdje na netu da se skinu brojevi CKM magazina?
evo gledao sam na rapidserbia, ima tamo postavljenih nekih možda dvadesetak brojeva.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
- HeavensWonder
- Kontakt:
Furaju se na nas i nasu ligu... Samo mi jos reci da je bilo penala i BIH copy/pasteHawking je napisao/la:Sa tri igrača manje, ako je vjerovati rezultatima.com... i to dva gola u sudijskoj nadoknadiOTNYS_YNWA je napisao/la:Sa 2 igraca manje, za 2 minute 2 gola.
EDIT: Ah sad sam vidio, pogrešno su poredali, ovaj treći je dobio crveni nakon dva gola...
VINCERE NON È IMPORTANTE È L’UNICA COSA CHE CONTA - Giampiero Boniperti
33 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
33 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
nije bilo penala, pisalo bi na livescore-uHeavensWonder je napisao/la:Furaju se na nas i nasu ligu... Samo mi jos reci da je bilo penala i BIH copy/pasteHawking je napisao/la:Sa tri igrača manje, ako je vjerovati rezultatima.com... i to dva gola u sudijskoj nadoknadiOTNYS_YNWA je napisao/la:Sa 2 igraca manje, za 2 minute 2 gola.
Djevojka koja mijenja puno momaka je kur*a, a momak koji mijenja puno djevojaka je frajer. Mnogi se pitaju: zašto? Evo zašto: ključ koji otvara svaku bravu je dobar ključ, a brava koju otvara svaki ključ nije dobra brava
- Donnie Darko
- Kontakt:
mislim da je pile jedini nacin da se ozivi forum. ajde niste odavno 
- VolimLiverpool
- Kontakt:
Šta ima, dečki ?
Imam jedan problem,računar mi se restartuje svakih 30-35 minuta bez obzira da li sam 3 sata na njemu ili malo.Dakle,sjeo sam za računar u 19:00 restartovao mi se u 19:40,pa opet u 20:35...
Ovo mi se događa već dvije sedmice.Da li bi mogao biti neki virus ili ?
Imam jedan problem,računar mi se restartuje svakih 30-35 minuta bez obzira da li sam 3 sata na njemu ili malo.Dakle,sjeo sam za računar u 19:00 restartovao mi se u 19:40,pa opet u 20:35...
You'll never walk alone.
- DAVID VILLA 7'
- Kontakt:
Imo sam i ja taj problem,ja samo moro promjentit maticnu plocu,Jer sam i obaro sistem ali nije htjelo.VolimLiverpool je napisao/la:Šta ima, dečki ?![]()
Francesco Totti: "Barca igra kao nitko u povijesti. Ne mogu joj ništa ni tri Reala"
David Villa 7'
Visca Barca !
Mes Que Un Club !
David Villa 7'
Visca Barca !
Mes Que Un Club !
To se desavalo mom rodjaku......moze se desit da ti je slaba struja, kao nestane jedne faze....nezz tacno, al imao je on taj problem....i onda je kupio neku spravicu (preko nje prikaci comp) i sad je OK....VolimLiverpool je napisao/la:Šta ima, dečki ?![]()
ZABORAVITI NECEMO , OPROSTITI NEMOZEMO
....:::::...SREBRENICA 11.07.1995...:::::......
- Donnie Darko
- Kontakt:
raspad sistema jarane. pozelio kompjuter drugi svijet.VolimLiverpool je napisao/la:Šta ima, dečki ?![]()
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
najvjerovatnije jer ti se gpu ili cpu ili oboje pregrijavaju, kupi sebi pastu i stavi, ako ne znas odi nekome tko zna nek ti to uradiVolimLiverpool je napisao/la:Šta ima, dečki ?![]()

Da li si mi verovala
zeno jedina
da li si mi verovala
dal' si prastala
Kad sam tebi dolazio
mrtav, umoran
da li si mi verovala
da sam bio sam
Ref. 2x
Kafana je moja sudbina
ona me je sebi uzela
kafana je moja istina
zeno jedina
Lutao sam godinama
srecu trazio
lutao sam godinama
dok sam shvatio
Da na ovom belom svetu
nema milosti
da bez tebe duso moja
nema radosti
Ref. 2x
Mozes li mi oprostiti
zeno jedina
mozes li mi oprostiti
sto si patila
Sto te suza na jastuku
jutrom budila
sto te nocu mesto mene
tama grlila, zeno jedina
- Megamon
- Kontakt:
Toma je kralj
Boze vrati nam Tomu evo ti Milan Stankovic
Boze vrati nam Tomu evo ti Milan Stankovic
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
- VolimLiverpool
- Kontakt:
@Adise
Kakvu spravicu ako znaš ?
@ovaj što se nakupio para
Kakvu pastu ? Pojasni ako nije problem.
Inače,momak iz Avax-a (bave se internetom il' šta ti ja znam) mi je jednom rekao da mi na monitoru piše 5 ampera,a na adapteru piše (ne znam sad šta je spomen'o) INPUT 600mA a OUTPUT 1250mA.I da bi mi to moglo predstavljati problem.
Ima li to kakve veze ?
Pomozite,molim vas.Fakat me počelo nervirati pravo,neku noć mi restartova kada sam bario trebu.
Inače,momak iz Avax-a (bave se internetom il' šta ti ja znam) mi je jednom rekao da mi na monitoru piše 5 ampera,a na adapteru piše (ne znam sad šta je spomen'o) INPUT 600mA a OUTPUT 1250mA.I da bi mi to moglo predstavljati problem.
Ima li to kakve veze ?
Pomozite,molim vas.Fakat me počelo nervirati pravo,neku noć mi restartova kada sam bario trebu.
You'll never walk alone.
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
VolimLiverpool je napisao/la:neku noć mi restartova kada sam bario trebu.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
- Megamon
- Kontakt:
STa je ovo,svi nesto bare,jel' tako Bosco 
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
Joj nezz tacno kako se zove, ako imas kakvog jarana elektricne struke da ga upitas za to, objasni mu problem, valjda ce znat o cemu se radi.....a ja sam poslo rodjaku poruku, par puta sam ga zvao i neodgovara.....pa cim saznam, saljem na PP....VolimLiverpool je napisao/la:@Adise
Ima li to kakve veze ?
ZABORAVITI NECEMO , OPROSTITI NEMOZEMO
Trenutno korisnika/ca: bavariapivo i 2 gosta.