P.S. ali su strumfovi najjaci psovaci sudijama, pusini, ovim-onim na svijetu, definitivno. svaka treca pjesma
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Re: FK Željezničar
Daleko od toga da je ova utakmica gotova
Ko prvi da gol u nastavku vjerovatno ce i pobjediti 
P.S. ali su strumfovi najjaci psovaci sudijama, pusini, ovim-onim na svijetu, definitivno. svaka treca pjesma
Zadnja izmjena: UPS, dana/u 10 apr 2011, 20:49, ukupno mijenjano 2 puta.
Doabr centaršut Zebe. Popović sam na nekih pet-šest metara, ali glavom šutira preko gola.
Nece ga.
Nece ga.
Ma nema on pojma, nema to veze sa tim hoce li ga ili ne....
Ovi su haman pa mrtvi u drugom poluvremenu. Vala ako im ne uvalite koji gol nista ste 
Popovic i Torres u pet deka.SrdjanBL je napisao/la:Ma nema on pojma, nema to veze sa tim hoce li ga ili ne....
zasto ne igra Stanceski?
Zato sto ti je on neopisivi levat, ali meni to niko ovde nije vijerovao kada je prelazio u Zelju, svi su govorili da je najbolji igrac PL...
- Ljumani_Banovici
- Kontakt:
-
BRIGATE ROSSONERE
- Kontakt:
Pare sto dajete za masnoga mozete kupiti pristojnoga igraca koji ce vam jos biti zahvalan 
realno borac je bolja ekipa

Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4
Vidim presli ste u glumce , Svraka ce vjerovatno dobiti ulogu u seriji Lud zbunjen normalan, kakav pad
Prestanite glumiti i oderite ovo smece !
Prestanite glumiti i oderite ovo smece !
Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."
HZ_ilidzaa je napisao/la:De bgt nabroji nam titule banjaluckih kolektiva ? mislim da ih mozes nabrojat na prste jedne ruke...LEŠINAR je napisao/la:Doviđento mangupi!
Pozdrav iz grada šampiona! Na jučerašnjem prenosu ste mogli vidjeti šta je ljubav i kako se navija. Ovo je sramota bivši šampionu. Osipate se dok je nas svakim danom sve više. Tugo moj. Aj da vidimo šta će biti u drugom. Uživajte!
ps. Kakvo navijanje ? U pojedinim trenutcima 200 hordi nadglasalo XXXX lesinara... Mislim kakvih ima Bosni niste losi , ono rega ... al da ste bolji od Sarajlija![]()
jucer ste vise puta izgovorili Sarajevo nego Borac...
Što ovo pišeš malim slovima. Stidiš se ovog što si napisao i sam si svjestan da si provala dana
Jalijo nemaš ti toliko vremena da ti ja to sve pobrojim. I sam znaš da smo za vas avangarda!
.........................U srcu mom samo je jedan dom,U srcu velika moja Republika,U srcu mom najljepša zvijezda sja,Moja Republika, Republika Srpska.....................................
- Бањалучанин
- Kontakt:
? ...Rosas7 je napisao/la:realno borac je bolja ekipa![]()
? " % су $ "....
Zadnja izmjena: Бањалучанин, dana/u 10 apr 2011, 21:25, ukupno mijenjano 1 put.
Let's go, Fighter!
"!
"!
-
amer_zeljoo
- Kontakt:
LEŠINAR je napisao/la:HZ_ilidzaa je napisao/la:De bgt nabroji nam titule banjaluckih kolektiva ? mislim da ih mozes nabrojat na prste jedne ruke...LEŠINAR je napisao/la:Doviđento mangupi!
Pozdrav iz grada šampiona! Na jučerašnjem prenosu ste mogli vidjeti šta je ljubav i kako se navija. Ovo je sramota bivši šampionu. Osipate se dok je nas svakim danom sve više. Tugo moj. Aj da vidimo šta će biti u drugom. Uživajte!
ps. Kakvo navijanje ? U pojedinim trenutcima 200 hordi nadglasalo XXXX lesinara... Mislim kakvih ima Bosni niste losi , ono rega ... al da ste bolji od Sarajlija![]()
jucer ste vise puta izgovorili Sarajevo nego Borac...
Što ovo pišeš malim slovima. Stidiš se ovog što si napisao i sam si svjestan da si provala dana![]()
:
Jalijo nemaš ti toliko vremena da ti ja to sve pobrojim. I sam znaš da smo za vas avangarda!
mogu se samo nasmijat HAHAHAHHAHAHAAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAH
- themaniacs_87
- Kontakt:
Katastrofa, bolje je da nam se forma vrati do finala Kupa... 
F.K. Željezničar - klub koji se voli u cijelom svijetu!
A.C.A.B. !
A.C.A.B. !
alo plavo proljece koliko treba da pocne 6 kola je proslo sve vise ste upali u minus sada je -9 cak ??
Bio je Zeljo bolji, al prvo poluvrijeme kiks. Al bez brige sve dobiti do kraja i eto titule.
Navijanje katastrofa, takav derbi i opet nista.
- Бањалучанин
- Kontakt:
Хехе, опет ?...
-9
А " " " о " ?, " " ?...
А у " сте " $ " не ' "...
$ ' "... НА ", & је ' ? $ $ сарајева, " $...
" сте ' на "...
Ај $ $ " " се $... ? је у "$"!
А " " " о " ?, " " ?...
А у " сте " $ " не ' "...
$ ' "... НА ", & је ' ? $ $ сарајева, " $...
" сте ' на "...
Ај $ $ " " се $... ? је у "$"!
Let's go, Fighter!
"!
"!
zar se jos nadate tituli nakon -9 i plavog proljeca vaseg>?Hellas je napisao/la:Bio je Zeljo bolji, al prvo poluvrijeme kiks. Al bez brige sve dobiti do kraja i eto titule.
To je gotovo 99%, titula se seli u Banjaluku!!! 9 BODOVA PREDNOSTI 9 KOLA PRIJE KRAJA!! Gubite 2 tekme kući za redom i vi se nadate tituli, jadno! HVALA ŠIROKOM! AJ BORAC! 
BORAC ŠAMPION SEZONA 2010-2011; 2020-2021
Republika Srpska lee, Borac dolazi iz njee,
za nju bori se i pobjedjuje.....
Republika Srpska lee, Borac dolazi iz njee,
za nju bori se i pobjedjuje.....
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 12 gostiju.