Da iskoristi akciju

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Nema sirotinje da ga smara po marketu i na kasi
Što se mene tiče, dok je Zmaja i Beska, na Baščaršiji se sve ijedna ćevabdžinica može zatvoriti.irfo je napisao/la: ↑31 jan 2025, 13:04Cevapi su poskupjeli zbog turizma, i samo ce jos skuplji biti, ponuda i potraznja, na carsiji svaka cevabdzinica puna konstantno, ne bi me cudilo da ode na 15 maraka. Turistima svakako nije skupo, i sad se cude kako je jeftino.
Kombinacija sudzukica i cevapa u Zmaju level iznad za sve cevape u gradu.MaroonBjelave je napisao/la: ↑31 jan 2025, 13:28Što se mene tiče, dok je Zmaja i Beska, na Baščaršiji se sve ijedna ćevabdžinica može zatvoriti.
Haha
Dodaj na to veliku pljesku, pa da se k'o čovjek najedem.Kaunas je napisao/la: ↑31 jan 2025, 13:49Kombinacija sudzukica i cevapa u Zmaju level iznad za sve cevape u gradu.MaroonBjelave je napisao/la: ↑31 jan 2025, 13:28Što se mene tiče, dok je Zmaja i Beska, na Baščaršiji se sve ijedna ćevabdžinica može zatvoriti.![]()
Najbolja pljeska je Adi Mujanić na tranzitu.MaroonBjelave je napisao/la: ↑31 jan 2025, 14:04Dodaj na to veliku pljesku, pa da se k'o čovjek najedem.Kaunas je napisao/la: ↑31 jan 2025, 13:49Kombinacija sudzukica i cevapa u Zmaju level iznad za sve cevape u gradu.MaroonBjelave je napisao/la: ↑31 jan 2025, 13:28
Što se mene tiče, dok je Zmaja i Beska, na Baščaršiji se sve ijedna ćevabdžinica može zatvoriti.![]()
![]()
Prva subota u mjesecu, Bošnjo će sutra začepiti sve i jedan tržni centar, u veliki Bingo nećeš moći naviriti.Convicts1988 je napisao/la: ↑31 jan 2025, 13:58Nastaviti s petkom+ subota svake naredne sedmice, nedelja svakako neradna. Postiglo bi se mnogo toka i to vrlo brzo ako bi se bilo dosljedno!
Il šećera na hljeb i vodom natopit
Samo luk Bajo mojShategabri je napisao/la: ↑31 jan 2025, 14:17Najbolja pljeska je Adi Mujanić na tranzitu.MaroonBjelave je napisao/la: ↑31 jan 2025, 14:04Dodaj na to veliku pljesku, pa da se k'o čovjek najedem.![]()
Uz to odlična kupus salata uz nju bude, fino je zakiseli.
A vidi, možeš tražiti, al meni fakat odgovara ovakoMaroonBjelave je napisao/la: ↑31 jan 2025, 14:32Samo luk Bajo mojShategabri je napisao/la: ↑31 jan 2025, 14:17Najbolja pljeska je Adi Mujanić na tranzitu.MaroonBjelave je napisao/la: ↑31 jan 2025, 14:04
Dodaj na to veliku pljesku, pa da se k'o čovjek najedem.![]()
Uz to odlična kupus salata uz nju bude, fino je zakiseli.![]()
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 9 gostiju.