Sad ce prica yebo akademiju kad mi kupujemo mlade igrace…
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
pjankesarajevo
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Samo naprijed moje Sarajvoooooooo ♥️
-
pjankesarajevo
- Kontakt:
Samo mi proserite na Mandica nesto da vas cujem
Hocel bit sta od dvojne registracije sa Čelikom? Ne bi bilo lose poslat par malaca dole.
On voli Saraj'vo, pravi je Hordaš, Husref Musemic jedan je od NAS!
Pa i on dolazi u akademiju.pjankesarajevo je napisao/la: ↑31 jan 2025, 13:53Sad ce prica yebo akademiju kad mi kupujemo mlade igrace…
-
pjankesarajevo
- Kontakt:
Jel to onaj talenat iz Akademije zbog koga ovdje prozivaju Zekica i ostale sto nije htio da plati da udje u prvi tim? Pitam za kolegu.
#Skoroodlazi
mislis na ovu u nedjelju
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
zato ko ima slobodnog vremena SVI NA KOSEVO!!!
Zadnja izmjena: benko21, dana/u 31 jan 2025, 14:05, ukupno mijenjano 1 put.
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
-
TrofejiSuTu
- Kontakt:
Ko je od vas u talu za ovih 100 milja?
Korumpirana bando!

Korumpirana bando!
„Neki pojedinci imaju dosta upitnika kad ne igraju, a ja imam upitnike kad igraju.“ ZZ
Biti srcem vezan,u tome lezi snaga!
Biti srcem vezan,u tome lezi snaga!
Potpisao je Almedin Messi Brkic kod nas. 
-
mosarajvosa83
- Kontakt:
Steta za Jovica,bas ce se osjetiti to sto nece igrati,momak je usao na mala vrata i pokazao se kao pouzdan,zahvalan igrac.
Ovo je prosle godine ubaceno 4 i nesto kada je Mandic bio protiv toga, sada je preneseno to i dodano jos para. Trebalo bi biti jos para sa drugih strana, ali uglavnom ide gradnja Istoka sigurnoo
Zanima me jos ko ce ostatak finansirat i sa koliko. Hoce li vlada fbih, ks ili cak drzava sa koliko, i koliko mi ulazemo josguadalupe je napisao/la: ↑31 jan 2025, 14:25Ovo je prosle godine ubaceno 4 i nesto kada je Mandic bio protiv toga, sada je preneseno to i dodano jos para. Trebalo bi biti jos para sa drugih strana, ali uglavnom ide gradnja Istoka sigurnoo![]()
![]()
-
mosarajvosa83
- Kontakt:
Pa koliko kostaju radovi na istoku? Ked se vec ulaze toliki novac neka natkriju komplet istok.tuitamo je napisao/la: ↑31 jan 2025, 14:28Zanima me jos ko ce ostatak finansirat i sa koliko. Hoce li vlada fbih, ks ili cak drzava sa koliko, i koliko mi ulazemo jos
-
bordobijeli
- Kontakt:
13.5 miliona maraka,mosarajvosa83 je napisao/la: ↑31 jan 2025, 14:29Pa koliko kostaju radovi na istoku? Ked se vec ulaze toliki novac neka natkriju komplet istok.
Onda ce ostatak lagano ici, nadam sePrva faza podrazumijeva rekonstrukciju istočne tribine, parkinga, VIP salona i svih ostalih zahtjeva UEFA-e kako bi se ispunili kriteriji IV kategorije i stekli uslovi za igranje međunarodnih utakmica.
FBIH, KS i mi, mi bi par milona trebali uletiti, a 15,5 miliona je sa PDV - om.tuitamo je napisao/la: ↑31 jan 2025, 14:3413.5 miliona maraka,mosarajvosa83 je napisao/la: ↑31 jan 2025, 14:29Pa koliko kostaju radovi na istoku? Ked se vec ulaze toliki novac neka natkriju komplet istok.
Onda ce ostatak lagano ici, nadam sePrva faza podrazumijeva rekonstrukciju istočne tribine, parkinga, VIP salona i svih ostalih zahtjeva UEFA-e kako bi se ispunili kriteriji IV kategorije i stekli uslovi za igranje međunarodnih utakmica.
Hvala na infoguadalupe je napisao/la: ↑31 jan 2025, 14:35FBIH, KS i mi, mi bi par milona trebali uletiti, a 15,5 miliona je sa PDV - om.tuitamo je napisao/la: ↑31 jan 2025, 14:3413.5 miliona maraka,mosarajvosa83 je napisao/la: ↑31 jan 2025, 14:29
Pa koliko kostaju radovi na istoku? Ked se vec ulaze toliki novac neka natkriju komplet istok.
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 17 gostiju.