FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Citam neki njemački portal u vezi Prevljaka, piše da ima godišnju platu skoro milion eura i da je jedan od najplaćenijih u timu. Hertha je u financijskoj krizi i nadaju se da će on prihvatiti našu ponudu i piše da mu je to način da se vrati u repku.
Plus se mora i transfer platit' al' što keli reče, neće meni iz džepa. Opet mislim da je pametnije potpisat' Koljića i stopera pride.
- luckystrike
- Kontakt:
za Prevljaka će se najkasnije znati do ponedjeljka, jer tad se u Njemačkoj završava prelazni rok.
također, na Bildu, u drugom članku spominje se Nardin kao moguća zamjena za Smaila.
također, na Bildu, u drugom članku spominje se Nardin kao moguća zamjena za Smaila.
Ne bi ja bas rekao da je prva federalna jaca od rs-a, primjer Sloboda - Radnik Bijeljina, prosle sezone Gošk - Sloga..hazarder je napisao/la: ↑31 jan 2025, 15:47Ja vjerujem da će na dvojnu u Radnik il' Čelik. Prva federalna je ionako jača dosta od prve RS-a tako da bi to bila neka normalna progresija da iduće sezone bude spreman za premijer ligu. Ne vjerujem da će juniori uzet' titulu i sa njim i bez njega tako da je pametnije da nastavi razvoj ako je već takav potencijal.
Jedino ne znam sad može li isti prelazni potpisat' za naše juniore pa onda na dvojnu. Slabo se u tu regulativu kontam, ima ovdje upućenijih momaka al' mislim da je i s Ristićem ista situacija bila pa je prošlo regularno.
Pisu da nema buducnosti u klubu i da je jedan od najplacenijih u klubu, 960000 EuraBigZlatan je napisao/la: ↑31 jan 2025, 16:22Da nije Bild?![]()
https://www.bild.de/sport/fussball/hert ... 2fb1b7e8f4

Faktor pise, prenoseci najpoznatiji francuski sportski list Lequipe, da su pregovori sa Lensom napredovali zadnjih sati.
Bogami Ajla ona predvidi za BH dinamo, em kupujes mlade talente, em poptisujes aktuelne reprezentativce, samo jos da rezultat isprati u ligi a i to bi bilo da nije onog krmeta gicka bjezali bi drugom 10 bodova
Muchas graçias el presidente
Muchas graçias el presidente
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin

Otaj, otaj.BigZlatan je napisao/la: ↑31 jan 2025, 16:22Da nije Bild?![]()
https://www.bild.de/sport/fussball/hert ... 2fb1b7e8f4

Neka potpisuje ko hoce, samo sto prije da se rijesi. Prevljak mi djeluje “zdravije” od Koljica, ali ne mora to nista znaciti. Obojica su top za naše uslove.
-
- Kontakt:
Po ovome sada trebao bi nam jos jedan stoper.Gojkovic-zamjena za Djurickovica,Djuric-zamjena za Celika ako ode a vjerovatno hoce.Ne valja nam ovo nikako sto se Jovic povrijedio jer sad smo slabiji na toj poziciji nego prosle polusezone.Oko Baraca smo se dovumili hocemo-necemo na kraju odustali jer smo zavrsili Gojkovica i mislili da je to dovoljno.Da smo barem obojicu uzeli,dugo je do sredine aprila bez Jovica
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ja Mujkica ne racunam uopste, misljenja sam da nam treba i zadnji vezni umjesto Djordjevica(ovdje ne bih rekao da je povreda, ipak je Zekic doveo svoje igrace na toj poziciji) 2 špic i 2 krilna
A prema svemu sudeci i stoper
A prema svemu sudeci i stoper
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
Nema potrebe ići grlom u jagode. Pronaći nekog stopera na posudbu od 6 mjeseci i gotovo.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
Jos da hoce najavit na kojoj ce platformi bit ona serija, havarija

6 igraca imamo u veznom redu ne računajući Djordjevica.Stopra imamo bez Čelika 4 sa tim da ce on vjerovatno i ostati na posudbi do kraja sezone.
Dvije pozicije gdje nam je potreban igrac su lijevi Wing bek i spic sve ostalo je pretrpavanje.
Kad bi isposlovali tu posudbu za Čelika bilo bi beton.
-
- Kontakt:
Hertha would immediately agree to a change for a small transfer fee. Because Prevljak is one of the big earners with a basic salary of 960,000 euros per year. His contract expires in the summer, an early separation would be the best for both sides.
Hertha bi odmah pristala na promjenu za malu odštetu. Jer Prevljak je jedan od najvise placenih s osnovnom platom od 960.000 eura godišnje. Njegov ugovor ističe na ljeto, pa bi prijevremeni raskid bio najbolja opcija za obje strane.
Hertha bi odmah pristala na promjenu za malu odštetu. Jer Prevljak je jedan od najvise placenih s osnovnom platom od 960.000 eura godišnje. Njegov ugovor ističe na ljeto, pa bi prijevremeni raskid bio najbolja opcija za obje strane.
Samo naprijed moje Sarajvoooooooo ♥️
- NisamIsmirMirvic
- Kontakt:
Dan te yebo u cvajti 960k eura, a nije da je neka zvijezda ili nesto 

Do jučer imali očekivanja od Altiparmakovskog, danas ne valja Prevljak 

La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
-
- Kontakt:
Ma meni je skroz nerealno da Prevljak ima 80k eura mjesecno u cvajti u klubu koji je sredina tabele i u financijskoj krizi a pritom nije neka prevaga.Nema teor.sanse.pjankesarajevo je napisao/la: ↑31 jan 2025, 17:11Hertha would immediately agree to a change for a small transfer fee. Because Prevljak is one of the big earners with a basic salary of 960,000 euros per year. His contract expires in the summer, an early separation would be the best for both sides.
Kako god i cetvrtina tog iznosa bi bilo nesto nevjerovatno za nas i veliki rizik.Ja sto sam cuo pregovara se i nije daleko,kako i na koju foru to niko ne zna
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Trenutno korisnika/ca: ErosViverosViv, Hajdeee, THEC i 72 gosta.