Kolega desear pravi navijač.
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.
5-6 primitivaca unistava ovu temu evo pola godine vec. kako vam se samo da non stop iste stvari verglati, ne ide mi to u glavu nikako. identicni postovi svaki dan, sve od istih ljudi. imate li ikakvih drugih zanimacija u zivotu?
- MocMahale444
Jbga tako vam je grah pao.
Sve dok je bila aktivna najjaca I najbolja tema na forumu, prepucavanje
ova a i druge teme su bile mirne kao crkveni miš.
Ovi novi acc bajagi dosli ovdje da glume plemenitost.
Sve dok je bila aktivna najjaca I najbolja tema na forumu, prepucavanje
Ovi novi acc bajagi dosli ovdje da glume plemenitost.

1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
glumim plemenitost sto mi je primitivno da sugradjani jedni druge nazivaju cetnicima i pisu najgore bljuvotine?MocMahale444 je napisao/la: ↑31 jan 2025, 15:57Jbga tako vam je grah pao.
Sve dok je bila aktivna najjaca I najbolja tema na forumu, prepucavanjeova a i druge teme su bile mirne kao crkveni miš.
Ovi novi acc bajagi dosli ovdje da glume plemenitost.![]()
lik navijace tvog kluba naziva batkovim potomcima, tebi to smijesno. sega, sala, posalica. valjda ti tako grah pao.
- MocMahale444
Hehesvemalim1 je napisao/la: ↑31 jan 2025, 16:01glumim plemenitost sto mi je primitivno da sugradjani jedni druge nazivaju cetnicima i pisu najgore bljuvotine?MocMahale444 je napisao/la: ↑31 jan 2025, 15:57Jbga tako vam je grah pao.
Sve dok je bila aktivna najjaca I najbolja tema na forumu, prepucavanjeova a i druge teme su bile mirne kao crkveni miš.
lik navijace tvog kluba naziva batkovim potomcima, tebi to smijesno. sega, sala, posalica. valjda ti tako grah pao.
E mali mali, kad su ovdje ljudi psovali aDmiMu tobetiju od familijarnog stabla pa sve do zene i pite iz Tuzle, ti tad nisi znao napraviti acc a kamoli sta drugo.
Hajde sto nisi bio al sto volis i slagati hejbet, meni smijesno? Cc.
Nije to smijesno, to je zalosno! A muha je jedini od svih bio protiv bratimljenja, zato vam on i smeta!svemalim1 je napisao/la: ↑31 jan 2025, 16:01glumim plemenitost sto mi je primitivno da sugradjani jedni druge nazivaju cetnicima i pisu najgore bljuvotine?MocMahale444 je napisao/la: ↑31 jan 2025, 15:57Jbga tako vam je grah pao.
Uskoro ce biti odstranjen(a)MocMahale444 je napisao/la: ↑31 jan 2025, 15:48MocMahale444 je napisao/la: ↑30 jan 2025, 19:35Ožeži tobeti nemoj da te ometaju, ošini po prašini.
Nece oni tebi pametovati![]()
Radis li na planu da cetnike izbacis iz kluba, znas ono sto pisao prije 3 dana? Ono kad si socno psovao Mirvi drakuli tvog kluba![]()
![]()
![]()
Odgovori gazijo Mirvine ti zene kafene zdepaste.

- KONTRASVIH
- Kontakt:
Gdje i kada sam to napisao? Nikad nisam generalizirao, vec se jasno obracao pojedincima, a cinjenica je da su vam takvi ovdje najglasniji i najbrojniji. Prvi su tu kad treba ponavljati kao papagaj, prvi su ti kad treba vrijedjati i prvi su tu kad treba pisati lazi. A sto se tice 'oberseljaka', pa logicno je da ce neko ko ne zna kome placa porez dobiti tu etiketuNoProfit je napisao/la: ↑31 jan 2025, 15:34Po onda pucaš sam sebi kontru s obzirom da se kontinuirano držiš te priče kako je neko oberseljak jer ne živi u Sarajevu, a navija za Sarajevo. Ili to ne važi za navijače Željezničara?KONTRASVIH je napisao/la: ↑31 jan 2025, 15:31Ne, vise puta pisao da ih postujem vise nego bilo kojeg iz Sarajeva.![]()

HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
Strani placeniciBigZlatan je napisao/la: ↑31 jan 2025, 16:15https://www.lequipe.fr/Football/Actuali ... vo/1536586
Opet lequipe i clanak za igraca Sarajeva![]()

Selam Muhoni...MocMahale444 je napisao/la: ↑31 jan 2025, 15:57Jbga tako vam je grah pao.
Joj kad se samo sjetim teme Prepucavanje, ono je za anale bilo

- MocMahale444
Alejkumu Selam, ta tema je bila kraljica sviH tema.Vanja8 je napisao/la: ↑31 jan 2025, 16:26Selam Muhoni...MocMahale444 je napisao/la: ↑31 jan 2025, 15:57Jbga tako vam je grah pao.
Joj kad se samo sjetim teme Prepucavanje, ono je za anale bilo![]()
![]()
Nazalost kljucanjem iste dovelo je do ovog da se mnoge druge teme uKaKe.
Vala si potpuno u pravu...MocMahale444 je napisao/la: ↑31 jan 2025, 16:31Alejkumu Selam, ta tema je bila kraljica sviH tema.Vanja8 je napisao/la: ↑31 jan 2025, 16:26Selam Muhoni...MocMahale444 je napisao/la: ↑31 jan 2025, 15:57Jbga tako vam je grah pao.
Joj kad se samo sjetim teme Prepucavanje, ono je za anale bilo![]()
![]()
Nazalost kljucanjem iste dovelo je do ovog da se mnoge druge teme uKaKe.
Steta majke mi sto je unistise
Mirvić bezobraznik, plaća članke na lequipe samo da se piše o FKS 

MNON
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
malo Bild malo Lequipe. FKS u kontekstu, nista cudno 

- 1 9 4 6 -
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
Svaka cast ako se ovo realizuje oko Celika
Dobro za sve nas, pogotovo ako se mali pokaze i opstane
Nije nodi dusman
Dobro za sve nas, pogotovo ako se mali pokaze i opstane
Nije nodi dusman

Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
-
- Kontakt:
Cisto da se zna koji je klub otvorio vrata Lensa igracima iz nase lige

👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Nije seljak onaj ko živi na selu, mada Gradačac nije selo. Seljaci su oni koji dođu iz okoline Foče u Sarajevo i misle da su sarajlije. Štrumfovi se upale i vrijeđaju kada im pomeneš budžet, znaju da im je to jedini izvor prihoda. Da se nađu negdje samnom na kafi, iznenadili bi se i postidjeli ako uopšte imaju stida jer bi vidjeli da sam ja gospodin za njih.NoProfit je napisao/la: ↑31 jan 2025, 15:26Pretpostavljam da ovo isto misliš i za navijače Željezničara koji žive van Sarajeva. Rodni list iz Sarajeva je ipak rodni list iz Sarajeva.KONTRASVIH je napisao/la: ↑31 jan 2025, 15:21Pa onda pises oni a ne miMozda si nauci zarez gdje ide, ali opcenito razmisljanje ti je jos uvijek na nivo djeteta drugog razreda osnovne
Uvijek ces biti opanak djipke, dzaba ti ovo ponavljanje. Moj iskreni prijedlog ti je da pratis Orahovicu ili sta vec tamo blize tebi, i da se tu brines gdje ide porez
![]()
Kluba kao kluba, da. Samo je velika razlika između donjeg dijela Ligue 2 i gornjeg dijela Ligue 1.19vendetta87 je napisao/la: ↑31 jan 2025, 17:49Cisto da se zna koji je klub otvorio vrata Lensa igracima iz nase lige![]()
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
Šta ima? Kako ste?