FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA

Moderator/ica: vlakanje

Hellas
Kontakt:

Re: FK Borac - Banja Luka

Post Postao/la Hellas » 10 apr 2011, 15:59

Kakve fotke sunce ti poljubim.

VAM
Kontakt:

Post Postao/la VAM » 10 apr 2011, 16:04

a kud prije obrisa slike.zasto ih nisi ostavio,da se bar malo docara atmosfera,čisto za one koji nisu bili u bl? :(
Republika Srpska le,Borac dolazi iz nje,za nju bori se i pobjeđuje,Borac Banjaluka le ale... Naš klub, naš grad,samo nama pripada,samo Borac u Evropi neka Srpskom odzvanja...

Бањалучанин
Kontakt:

Post Postao/la Бањалучанин » 10 apr 2011, 16:17

Па " " су $ ?... $ " ? $ $ $...
$ се " " & ? ....
Па ?, & је то " ?...
Let's go, Fighter!

"!

otpravnik_vozova
Kontakt:

Post Postao/la otpravnik_vozova » 10 apr 2011, 17:09

aleksandar_veliki je napisao/la:Niko, ode zauvijek, a ni da se pozdravi.
Šteta bio je dobar momak... :?
U ZENICU KADA POĐEM JA, MENE PRATI 3000 MANIJAKA...IBRAKA ĆE PLAKATI, JER ĆEMO GA K*****, A NJEMU ĆE BITI KRIV SUDIJA!

Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije...Živio nam OSIM dragi, "gospodaru familije"

vest
Kontakt:

Post Postao/la vest » 10 apr 2011, 18:34

cestitke prvo borcu i njegovim navijacima, sinoc pravi derbi, pun stadion i atmosfera dobra..bilo bi lijepo smanjiti ligu na 12 timova pa bi bilo vise kvaliteta i ovakvih utakmica. mi se sada moramo boriti za 3. mjesto koje vodi u evropu.
Nad Banja Lukom svice sudnja zora, s rusima se ratovati mora!

mak_033
Kontakt:

Post Postao/la mak_033 » 10 apr 2011, 21:35

Cestitam na tituli!
Realno bili ste puno bolja ekipa. Bili ste konstanti citave sezone i igrali ste vrlo cvrsto i disciplinovano. Nadam se da cete predstaviti bosanskohercegovacki fudbal u najboljem svjetlu u Ligi Prvaka. Ako Zeljo nije mogao osvojiti titulu, drago mi je sto ste to vi ucinili. Nama je preostalo da se borimo za kup i eto da osvojimo barem jednu titulu.
P.S. Samo u jednom segmentu nikada necete biti bolji od nas, nasi navijaci su najbolji u regionu a i sire! To su ponovo dokazali veceras.
I zato ja navijam za Želju jer Željo jeste sve ono što oni nisu i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili.

UPS
Kontakt:

Post Postao/la UPS » 10 apr 2011, 21:38

Izvnini a cime su to dokazali?? Time sto nisu navijali jedno 40 min utakmice, osam puta horski psovali sudiji, par puta pusini.... nemoj brate. Pregledaj klipove nase tekme protiv borca i na kosevu i u BL pa nesto pricaj

Sto se lige tice, jos nista nije gotovo
Zadnja izmjena: UPS, dana/u 10 apr 2011, 21:39, ukupno mijenjano 1 put.

крајишник
Kontakt:

Post Postao/la крајишник » 10 apr 2011, 21:39

? за " :)

Ове $ ?, а $ ? "! ;)
? у срцу, & у '!!!

bekrija1990

Post Postao/la bekrija1990 » 10 apr 2011, 21:59

Sve ste učinili što je potrebno da osvojite titulu (i igrački i organizaciono) i čestitam vam na tome. Ali, u Evropi nećete igrati, kao što nećemo ni mi. Na tome zahvalite Čekinim i Bevandinim mentorima. Aj, zdravo :D
ŽELJO ZA ŽIVOT CIJELI

Бањалучанин
Kontakt:

Post Postao/la Бањалучанин » 10 apr 2011, 22:04

" у ", не "...
$ се "...

$ " " ?, а то је $ " $ & $ у ? 8-)
Let's go, Fighter!

"!

papee
Kontakt:

Post Postao/la papee » 10 apr 2011, 22:09

Jel moguce da mi se neko od vultresa javi preko p.m naravno kompetentan imam jedno pitanje.
Koji je jedini BH stadion,na kojem se svake godine komentator moli navijace da siđu sa drveća ?

bekrija1990

Post Postao/la bekrija1990 » 10 apr 2011, 22:19

? je napisao/la:" у ", не "...
$ се "...

$ " " ?, а то је $ " $ & $ у ? 8-)
Kasno je za dogovor, paša moj. UEFA je postavila zahtjev koji se morao prihvatiti. Ja bih lično volio, ali nema šanse. Navijači su trebali da naprave pritisak prema lopovima svih nacionalnosti u savezu odmah nakon skupštinske sjednice, ali sada je kasno. Na žalost.
ŽELJO ZA ŽIVOT CIJELI

LEŠINAR
Kontakt:

Post Postao/la LEŠINAR » 10 apr 2011, 22:25

Ma iskreno da vam kažem jeb.. mi se! Ako tako mora biti neka bude. Mada mislim da je vama više u interesu nego nama. Vama neće igrati ni Željo ni reprezentacija. Ako tako bude onda ćemo biti posljedni osvajači PL BiH, pošto se ona više neće igrati. A nije nam ni posljedni put za takvo nešto (Mitropa kup).
.........................U srcu mom samo je jedan dom,U srcu velika moja Republika,U srcu mom najljepša zvijezda sja,Moja Republika, Republika Srpska.....................................

Iker C
Kontakt:

Post Postao/la Iker C » 10 apr 2011, 22:26

Čestike na zasluženoj tituli!
FEDERER= KLOC

cole-ch
Kontakt:

Post Postao/la cole-ch » 10 apr 2011, 22:28

Cestitke na tituli... I da prezimite u Evropi!

LEŠINAR
Kontakt:

Post Postao/la LEŠINAR » 10 apr 2011, 22:29

Hvala! Ima još da se igra. Čestitaju nam od 17. kola. Mislim da smo i taj rekord oborili. Polako.

Pa mogu ti reći da bi sa par dobrih pojačanja mogli dosta toga uraditi.
.........................U srcu mom samo je jedan dom,U srcu velika moja Republika,U srcu mom najljepša zvijezda sja,Moja Republika, Republika Srpska.....................................

komrad
Kontakt:

Post Postao/la komrad » 10 apr 2011, 22:30

cole-ch je napisao/la:Cestitke na tituli... I da prezimite u Evropi!
ovo je vic godine! :lol:
Ne toliko prva recenica koliko druga!
Znas kad ce neki nas klub prezimiti u evropi?NIKAD!
Najdulje do kraja 8 mjeseca,doduse ako ove godine bude uopce prava nastupa! :lol:
Prvi predsjednik Veleža bio je Anđelko Vlaho a rivali su bile mahalske ekipe. Nakon sticanja iskustva, ukrstila su se koplja i sa mjesnim rivalima Jugoslovenski spo. klub; HŠK Zrinjski i SK Vardar), i većinom su te utakmice završavale visokim porazima.

bekrija1990

Post Postao/la bekrija1990 » 10 apr 2011, 22:36

LEŠINAR je napisao/la:Ma iskreno da vam kažem jeb.. mi se! Ako tako mora biti neka bude. Mada mislim da je vama više u interesu nego nama. Vama neće igrati ni Željo ni reprezentacija. Ako tako bude onda ćemo biti posljedni osvajači PL BiH, pošto se ona više neće igrati. A nije nam ni posljedni put za takvo nešto (Mitropa kup).
Svakom normalnom navijaču je u interesu je da njegov klub igra u Evropi. Toliko o tvom razmišljanju.

I ko kaže da se PL BiH više neće igrati, bez obzira na supsneziju? Jedino kroz PL BiH klubovi iz Bosne i Hercegovine mogu u evropska takmičenja. Pa tako i Borac ;)

Uslovi koje su postavili UEFA i FIFA će biti prihvaćeni, ali sa zakašnjenjem. Kao što ćemo morati prihvatiti sve uslove koje nam postavi EU.
ŽELJO ZA ŽIVOT CIJELI

LEŠINAR
Kontakt:

Post Postao/la LEŠINAR » 10 apr 2011, 22:41

bekrija1990 je napisao/la:
LEŠINAR je napisao/la:Ma iskreno da vam kažem jeb.. mi se! Ako tako mora biti neka bude. Mada mislim da je vama više u interesu nego nama. Vama neće igrati ni Željo ni reprezentacija. Ako tako bude onda ćemo biti posljedni osvajači PL BiH, pošto se ona više neće igrati. A nije nam ni posljedni put za takvo nešto (Mitropa kup).
Svakom normalnom navijaču je u interesu je da njegov klub igra u Evropi. Toliko o tvom razmišljanju.

I ko kaže da se PL BiH više neće igrati, bez obzira na supsneziju? Jedino kroz PL BiH klubovi iz Bosne i Hercegovine mogu u evropska takmičenja. Pa tako i Borac ;)

Uslovi koje su postavili UEFA i FIFA će biti prihvaćeni, ali sa zakašnjenjem. Kao što ćemo morati prihvatiti sve uslove koje nam postavi EU.

Vidi da ne mogu!

Dejan, BL
Kontakt:

Post Postao/la Dejan, BL » 10 apr 2011, 22:57

Znači opet Jovo na novo. Poslije debakla od Slobode mnogi su čestitali titulu uz smaranje oko suspenzije ... Pa je došla suspenzija a oni su razliki smanjili na 6, pa zaboravili na suspenziju i navalili ko mutavi na titulu pa sad opet jedno otrežnjenje -9 pa opet čestitke na tituli... Pa ćemo opet o suspenziji čitati od ovih Sarajlija bar do sljedećeg vikenda i tako ukrug.
Jbš suspenziju.
Važno je da je Banjaluka pokazala da ima najjače sportsko društvo i da je najsportskiji grad, iako neki žele da prilijepe nekakve druge atribute i globalnije gledano, da vas klubovi iz RS prekucavaju u svim sportovima tako da ne vjerujem da će klubovi iz FBiH i u kuglanju uzeti titulu.

Zaključano

Natrag na “FK Borac”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.