Vjerovatno je posudba do isteka ugovora. Onda je pola pola tupla. A ako mu Hertha ne bude pravila probleme, sto cini se nece, onda sporazumni raskid i prelazak nama ali ako pristane na manju platu. Ne znam kolike su kod nas cifreNajvecaRadosti je napisao/la: ↑31 jan 2025, 17:38Ma meni je skroz nerealno da Prevljak ima 80k eura mjesecno u cvajti u klubu koji je sredina tabele i u financijskoj krizi a pritom nije neka prevaga.Nema teor.sanse.pjankesarajevo je napisao/la: ↑31 jan 2025, 17:11Hertha would immediately agree to a change for a small transfer fee. Because Prevljak is one of the big earners with a basic salary of 960,000 euros per year. His contract expires in the summer, an early separation would be the best for both sides.
Hertha bi odmah pristala na promjenu za malu odštetu. Jer Prevljak je jedan od najvise placenih s osnovnom platom od 960.000 eura godišnje. Njegov ugovor ističe na ljeto, pa bi prijevremeni raskid bio najbolja opcija za obje strane.
Kako god i cetvrtina tog iznosa bi bilo nesto nevjerovatno za nas i veliki rizik.Ja sto sam cuo pregovara se i nije daleko,kako i na koju foru to niko ne zna
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Samo naprijed moje Sarajvoooooooo ♥️
- BegovicRamiz
- Kontakt:
meni rekose napadac da je blizu
nije ni Koljic ni Smail
vidjecemo
nije ni Koljic ni Smail
vidjecemo
Koljic i pjevljak su dobri spicevi al posteno receno nisu on toliko razlicit profil od Turkesa..Mislim da Zekic trazi vise igraca tipa francuz kljuc sa grbavice.. igrac koji moze trcat koji nije visi od 190 nit nizi od 1,88 koji zna razigrat a mana ako mora bit da nemora bit toliko efikasan ….
Zaomije Jovica dobar je bio, sto se tice Djordjevica ako je ovo istina da je izmisljena povreda to nije dobro jer meni je djordjevic bolje odigrao od pavcica lulica mehmedovics lije jatte bubanje mustafica
Zaomije Jovica dobar je bio, sto se tice Djordjevica ako je ovo istina da je izmisljena povreda to nije dobro jer meni je djordjevic bolje odigrao od pavcica lulica mehmedovics lije jatte bubanje mustafica
Ja ne znam kako si uspio u oba dijela sve da fulis?Pitar6785 je napisao/la: ↑31 jan 2025, 18:23Koljic i pjevljak su dobri spicevi al posteno receno nisu on toliko razlicit profil od Turkesa..Mislim da Zekic trazi vise igraca tipa francuz kljuc sa grbavice.. igrac koji moze trcat koji nije visi od 190 nit nizi od 1,88 koji zna razigrat a mana ako mora bit da nemora bit toliko efikasan ….
- NisamIsmirMirvic
- Kontakt:
https://www.transfermarkt.de/vasilios-g ... ler/655669BegovicRamiz je napisao/la: ↑31 jan 2025, 18:12meni rekose napadac da je blizu
nije ni Koljic ni Smail
vidjecemo
Taj?
-
- Kontakt:
Dobro su ti rekliBegovicRamiz je napisao/la: ↑31 jan 2025, 18:12meni rekose napadac da je blizu
nije ni Koljic ni Smail
vidjecemo
Edit:evo taman objavio ss
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
-
- Kontakt:
Ko ti je reko da je on, negdje curi u klubuNisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑31 jan 2025, 18:25https://www.transfermarkt.de/vasilios-g ... ler/655669BegovicRamiz je napisao/la: ↑31 jan 2025, 18:12meni rekose napadac da je blizu
nije ni Koljic ni Smail
vidjecemo
Taj?
Ovo dali Guliju da sebi dovede? 

- luckystrike
- Kontakt:
Može ovaj. Mislim da bi dobro sarađivao s Guliashvilijem.
Chemistry u napadu 100
Ne znam ovo mi opet ne obecava golgetera nekog, veliki je kiks i ode polusezona ako ga ne bude islo

Ne znam ovo mi opet ne obecava golgetera nekog, veliki je kiks i ode polusezona ako ga ne bude islo
Ja bi više volio ovog nego Prevljaka. Ne kažem da je bolji da ne napadate dzaba, nego nekako mislim da bi ovaj bio bingo a ni blizu skip kao Smail, koji bi realno bio kockanje s obzirom na sigurno veliku platu.
Sto da ne i Koljic i ovaj Gruzijac. Ti bi taman bilo
Sto da ne i Koljic i ovaj Gruzijac. Ti bi taman bilo
- luckystrike
- Kontakt:
Ne znam gdje je Lulić snimio svoj posljedni story, ali izgleda da je čovjeku u kući sve bordo 

Dajte i Koljića zlu ne treb'o. 

- MaroonBjelave
- Kontakt:
- nedimmmm1337
- Kontakt:
Svi u napad jedan je HaseMaroonBjelave je napisao/la: ↑31 jan 2025, 19:00Ma svu trojicu potencijalnih, plus Turkeš. Od viška glava ne boli![]()

"Jer znaš kako kažu moji ovdje – nije to samo ljubav, to je bolest.”
Lorenzo Lepore italijanski novinar pise da je sve dogovoreno sa Lensom i da cemo dobiti 2.5 miliona eura.
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Trenutno korisnika/ca: Aduka87, Amidzaa, bhfanatic14, Dave, Google Adsense [Bot], Hajdeee, hajroooooo, iliyaa8, Imamkarbarum, johntravolta123, MSOZ101, N3R3D, Pantelija, roccosiffredi, Seipronto, SilaMoc1946, Tatamata1946, TefalTava, Turo, USB i 177 gostiju.