Elhamdulillah.
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
- luckystrike
- Kontakt:
Mene sad muči ova prodaja Čelika uz povredu Jovića, jake su nam utakmice na startu i odredit će tok ostatka sezone.
- nedimmmm1337
- Kontakt:
Za Celika su se uzele dobre pare svaka im cast , sigurno da ce nam nedostajat , treba vidjete u kupu sa " malim " Djuricem kakav ce biti fizicki ima predispozicije , a i u onoj utakmici protiv Gostivara nije se loše pokazao bar po meni , iskreno se nadam da ce biti dostojna zamjenaluckystrike je napisao/la: ↑31 jan 2025, 19:21Mene sad muči ova prodaja Čelika uz povredu Jovića, jake su nam utakmice na startu i odredit će tok ostatka sezone.
"Jer znaš kako kažu moji ovdje – nije to samo ljubav, to je bolest.”
https://www.transfermarkt.de/giorgi-ber ... ler/264137
E ovo bi bilo pojacanje, gledao sam ga još u Belgiji dok je igrao, strašan igrač! Slobodan, a uz to ista agencija ga zastupa kao Guliashvilia.
E ovo bi bilo pojacanje, gledao sam ga još u Belgiji dok je igrao, strašan igrač! Slobodan, a uz to ista agencija ga zastupa kao Guliashvilia.
Novi sampion je iz gruzije
Pa ne moramo nužno igrat sa tri nazad ali i možemo:luckystrike je napisao/la: ↑31 jan 2025, 19:21Mene sad muči ova prodaja Čelika uz povredu Jovića, jake su nam utakmice na startu i odredit će tok ostatka sezone.
Mujkić - Soldo - Gojković
Ali, ja bih išao:
Unušić - Gojković - Soldo - Kuprešak
Krdžalić - Bubanja - Pavičić
Lulić
Kyeremeh - Guliashvili
-
- Kontakt:
Sve super samo je trebao biti doveden prije mjesec dana.
- luckystrike
- Kontakt:
Ma da je kakav pehar uzeti, ja nemam od tih para ništanedimmmm1337 je napisao/la: ↑31 jan 2025, 19:29Za Celika su se uzele dobre pare svaka im castluckystrike je napisao/la: ↑31 jan 2025, 19:21Mene sad muči ova prodaja Čelika uz povredu Jovića, jake su nam utakmice na startu i odredit će tok ostatka sezone.

Idealno bi bilo ako bi se moglo isposlovati da ostane Čelik na pozajmici do kraja sezone.
Ja bih volio da ne moramoMSOZ101 je napisao/la: ↑31 jan 2025, 19:33Pa ne moramo nužno igrat sa tri nazadluckystrike je napisao/la: ↑31 jan 2025, 19:21Mene sad muči ova prodaja Čelika uz povredu Jovića, jake su nam utakmice na startu i odredit će tok ostatka sezone.

-
- Kontakt:
E kukala nam majka budu li nam bekovi ta dvojica.Jedan je već počeo prvi derbi pa smo vidjeli na šta je ličilo,samo još treba da počne i taj drugi.MSOZ101 je napisao/la: ↑31 jan 2025, 19:33Pa ne moramo nužno igrat sa tri nazad ali i možemo:luckystrike je napisao/la: ↑31 jan 2025, 19:21Mene sad muči ova prodaja Čelika uz povredu Jovića, jake su nam utakmice na startu i odredit će tok ostatka sezone.
Ali, ja bih išao:
Lulić
Kyeremeh - Guliashvili
Trebat će i stoper, ne smijemo kalkulisati. To smo radili kad je Mujakić otišao pa kako je bilo?
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
Poceo je(ne znam sto) kao lijevi stoper, a ne na desnom beku.SamoDaKazeem je napisao/la: ↑31 jan 2025, 19:38E kukala nam majka budu li nam bekovi ta dvojica.Jedan je već počeo prvi derbi pa smo vidjeli na šta je ličilo,samo još treba da počne i taj drugi.MSOZ101 je napisao/la: ↑31 jan 2025, 19:33Pa ne moramo nužno igrat sa tri nazad ali i možemo:luckystrike je napisao/la: ↑31 jan 2025, 19:21Mene sad muči ova prodaja Čelika uz povredu Jovića, jake su nam utakmice na startu i odredit će tok ostatka sezone.
Ali, ja bih išao:
Lulić
Kyeremeh - Guliashvili
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
- nedimmmm1337
- Kontakt:
Jaa sto ovaj Rustavi, rastavi Dinama, cuj 2-5...nedimmmm1337 je napisao/la: ↑31 jan 2025, 19:46Ovaj kad dobije priliku i zabije izgleda , mogo bi bit i dobar
![]()

-
- Kontakt:
Evo javio se nas KukoSamoDaKazeem je napisao/la: ↑31 jan 2025, 19:38E kukala nam majka budu li nam bekovi ta dvojica.Jedan je već počeo prvi derbi pa smo vidjeli na šta je ličilo,samo još treba da počne i taj drugi.MSOZ101 je napisao/la: ↑31 jan 2025, 19:33Pa ne moramo nužno igrat sa tri nazad ali i možemo:luckystrike je napisao/la: ↑31 jan 2025, 19:21Mene sad muči ova prodaja Čelika uz povredu Jovića, jake su nam utakmice na startu i odredit će tok ostatka sezone.
Ali, ja bih išao:
Lulić
Kyeremeh - Guliashvili

Pogledaj boljeVanja8 je napisao/la: ↑31 jan 2025, 19:56Jaa sto ovaj Rustavi, rastavi Dinama, cuj 2-5...nedimmmm1337 je napisao/la: ↑31 jan 2025, 19:46Ovaj kad dobije priliku i zabije izgleda , mogo bi bit i dobar
![]()
![]()
![]()

Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
- nedimmmm1337
- Kontakt:
Vanja8 je napisao/la: ↑31 jan 2025, 19:56Jaa sto ovaj Rustavi, rastavi Dinama, cuj 2-5...nedimmmm1337 je napisao/la: ↑31 jan 2025, 19:46Ovaj kad dobije priliku i zabije izgleda , mogo bi bit i dobar
![]()
![]()
![]()

-
- Kontakt:
Pa platiste bruku para jednog od najvecih talenata na poziciji stopera u regionu i niko ga ne stavlja u prvih 11. Nije toliko para niko nako dao da sjedi na klupi. On je umjesto Celika
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
Pa istina je, nasi se bekovi useru u gace na Grbavici. Ista stvar i sa stoperima. To se desava svaki derbi na Grbavici od onog 0:3mosarajvosa83 je napisao/la: ↑31 jan 2025, 19:57Evo javio se nas KukoSamoDaKazeem je napisao/la: ↑31 jan 2025, 19:38E kukala nam majka budu li nam bekovi ta dvojica.Jedan je već počeo prvi derbi pa smo vidjeli na šta je ličilo,samo još treba da počne i taj drugi.![]()
FK SARAJEVO
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Sretno Nidale

Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, bvsic, Google Adsense [Bot], senad82 i 55 gostiju.