mosarajvosa83 je napisao/la: ↑01 feb 2025, 03:46Hudnjak je napisao/la: ↑01 feb 2025, 03:40Pomalo kao jos razumijem francuski, pa ako nije belaj daj mi link bratemosarajvosa83 je napisao/la: ↑01 feb 2025, 01:52Citam komentare ovih navijaca Lensa oplako samKaze jedan nemojte ga zvat bosanac,treba ga zvat bosnjak jer je to ime rezervisano za muslimane,nesto u tom kontekstu. Inace posudili su Baha nekakvog iz Citya 18 godina stoper 195 zvjer neka. Od stopera imaju dva niza stopera Medinu i Sara, Dansa koji im je glavni stoper i koji izgleda odlazi i sad su valjda zbog toga ovog Baha posudili. Igraju sa tri stopera,ovaj Danso im nije igrao proslu,znaci ako ode taj Danso ulece ovaj Bah sa Medinom i Sarom,ostao bi im Celik i ovaj jedan veteran sa 33 godine. Inace vidim traze i krilo,jedno 5 imena je u opticaju bilo medju njima i Guli.
![]()
https://www.lensois.com/le-rc-lens-sur- ... rometteur/
Pojma nemam koji ti je telefon,na ovim novijim imas odma tipku da ti prevede.
Gospodin i strasan trener,od 38 min prica o Sarajevu,vidim prizivaju ga da bude trener HR repke.
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Imaš sok/kafu od mene zbog ovog.luckystrike je napisao/la: ↑31 jan 2025, 23:53Pretpostavljam da neko stručniji zna šta treba gledati i to i vidi. Nidal ima talenat, fizičke predispozicije i solidno iskustvo igranja za svoje godine. On može u boljem sistemu dodatno napredovati i minimizirati kikseve koji su sastavni dio svakog posla pa i fudbala.
Nedavno sam ovdje pisao, neki Husnija iz Uzbekistana je doveden u manji mančesterski klub za cirka 50 miliona Eura i na svom debiju je u prvih 5 minuta uspio napraviti 5 netačnih pasova i 2 ozbiljna kiksa od kojih je jedan završio primljenim golom, kao i zaraditi žuti karton. Međutim, to je valjda proces sazrijevanja ali je neko ko 'zna' i ko se pita ocjenio da taj igrač ima perspektivu.

Nek je Nidalu sretno, nek bude novi Varane ako Bog da. Može u Khusanov.

-
- Kontakt:
Da i naš Nidal za koju godinu ode u veći mančesterski klub. A ovim pojedinima ništa ne valja, da ga talimo đe u Tursku mogu zamisliti samo kakve bi se nebuloze pisale. Nidal je super momak i nek mu je sretno.luckystrike je napisao/la: ↑31 jan 2025, 23:53Pretpostavljam da neko stručniji zna šta treba gledati i to i vidi. Nidal ima talenat, fizičke predispozicije i solidno iskustvo igranja za svoje godine. On može u boljem sistemu dodatno napredovati i minimizirati kikseve koji su sastavni dio svakog posla pa i fudbala.
Nedavno sam ovdje pisao, neki Husnija iz Uzbekistana je doveden u manji mančesterski klub za cirka 50 miliona Eura i na svom debiju je u prvih 5 minuta uspio napraviti 5 netačnih pasova i 2 ozbiljna kiksa od kojih je jedan završio primljenim golom, kao i zaraditi žuti karton. Međutim, to je valjda proces sazrijevanja ali je neko ko 'zna' i ko se pita ocjenio da taj igrač ima perspektivu.
Celik definitivno ide, upravo je vidjen na aerodromu.
Lens je u njemu vidio nesto sto vecina nas nije. Sretno mu i da ga povrede zaobidju.
Lens je u njemu vidio nesto sto vecina nas nije. Sretno mu i da ga povrede zaobidju.
Divan momenat gdje svi, ukljucujuci i voditelj, ocekuju odgovor Dinamo ili Hajduk, a legenda kaze Sarajevo. Gospodskimosarajvosa83 je napisao/la: ↑01 feb 2025, 03:46https://www.lensois.com/le-rc-lens-sur- ... rometteur/Hudnjak je napisao/la: ↑01 feb 2025, 03:40Pomalo kao jos razumijem francuski, pa ako nije belaj daj mi link bratemosarajvosa83 je napisao/la: ↑01 feb 2025, 01:52Citam komentare ovih navijaca Lensa oplako samKaze jedan nemojte ga zvat bosanac,treba ga zvat bosnjak jer je to ime rezervisano za muslimane,nesto u tom kontekstu. Inace posudili su Baha nekakvog iz Citya 18 godina stoper 195 zvjer neka. Od stopera imaju dva niza stopera Medinu i Sara, Dansa koji im je glavni stoper i koji izgleda odlazi i sad su valjda zbog toga ovog Baha posudili. Igraju sa tri stopera,ovaj Danso im nije igrao proslu,znaci ako ode taj Danso ulece ovaj Bah sa Medinom i Sarom,ostao bi im Celik i ovaj jedan veteran sa 33 godine. Inace vidim traze i krilo,jedno 5 imena je u opticaju bilo medju njima i Guli.
Gospodin i strasan trener,od 38 min prica o Sarajevu,vidim prizivaju ga da bude trener HR repke.

- FKS -
Sretno Nidal momcino...

-
- Kontakt:
Od mene ti je clanska Luckytabba77 je napisao/la: ↑01 feb 2025, 07:41Imaš sok/kafu od mene zbog ovog.luckystrike je napisao/la: ↑31 jan 2025, 23:53Pretpostavljam da neko stručniji zna šta treba gledati i to i vidi. Nidal ima talenat, fizičke predispozicije i solidno iskustvo igranja za svoje godine. On može u boljem sistemu dodatno napredovati i minimizirati kikseve koji su sastavni dio svakog posla pa i fudbala.
Nek je Nidalu sretno, nek bude novi Varane ako Bog da. Može u Khusanov.![]()

Samo naprijed moje Sarajvoooooooo ♥️
francuski klubovi imaju izuzetno jake skauting sluzbe i neko im je preporucio Celika i vjerujem da su ga pratili od pocetka sezone.
Celik ce dobiti sansu i na njemu je koliko moze napredovati na taktickomentalnom nivou, jer fizicki sa 18 godina ima odlicne predispozicije. Ako se dobro prilagodi na jedno 150% brzi i jaci tempo on ce za 2-3 godine biti u odlicnom izlogu za mnogo vece klubove.
Ostanak u Sarsjevu i igranje nase lige veliko je pitanje dokle bi napredovao
Celik ce dobiti sansu i na njemu je koliko moze napredovati na taktickomentalnom nivou, jer fizicki sa 18 godina ima odlicne predispozicije. Ako se dobro prilagodi na jedno 150% brzi i jaci tempo on ce za 2-3 godine biti u odlicnom izlogu za mnogo vece klubove.
Ostanak u Sarsjevu i igranje nase lige veliko je pitanje dokle bi napredovao
5 miliona domacih para ?
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
I osmijeh kad spomenu FK Sarajvo! Neprocjenjivo, hvala majstore!Hajdeee je napisao/la: ↑01 feb 2025, 08:35Divan momenat gdje svi, ukljucujuci i voditelj, ocekuju odgovor Dinamo ili Hajduk, a legenda kaze Sarajevo. Gospodskimosarajvosa83 je napisao/la: ↑01 feb 2025, 03:46https://www.lensois.com/le-rc-lens-sur- ... rometteur/
Gospodin i strasan trener,od 38 min prica o Sarajevu,vidim prizivaju ga da bude trener HR repke.![]()
- ErosViverosViv
- Kontakt:
Sretno Celik sine da te gledamo u Liverpulu ako Bog da
Ismir Mirvic!
Ismir Mirvic!
- luckystrike
- Kontakt:
Sutra u 14:30 da si pred Shopom na Koševupjankesarajevo je napisao/la: ↑01 feb 2025, 08:37Od mene ti je clanska Lucky![]()

A ti @tabba77 ponesi na Istok Dvojni C

-
- Kontakt:
Obzirom da je Celik prodat da pokrenemo novu diskusiju,koga ocekujete/bi voljeli kao novog kapitena
Djurickovic sto je bio prije njega takodjer otisao
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Vladan Bubanja.
- feniksptica
- Kontakt:
Ma ide tu Guli, cisto da ze jos malo cijena pojača
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Igrači će odmah na trening.
Nema odmora dok traje obnova.
Nema odmora dok traje obnova.
Sretno likČe! Dao Bog da te povrede zaobiđu i da budes dobar igrac, a mi da zaradimo dodatno
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
Da bude tradicija kad traku dobiješ da zadnju polusezonu igraš.

-
- Kontakt:
Guli, mada lose prica nas, ako ne i nikako.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑01 feb 2025, 10:43Obzirom da je Celik prodat da pokrenemo novu diskusiju,koga ocekujete/bi voljeli kao novog kapitena
Odlicana prodaja Celika.
Drago mi je za njega ko da je moj sin.
Trenutno korisnika/ca: Ado_77, Dave, gh0stHZ, JavierBosnia, mosarajvosa83, nedimmmm1337, newton_heath_lyr, OsmanhodzicBuco, rimljanin90, skoJaa, Tarapi i 64 gosta.