Juventus FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma

Koga mislite da ćemo dobiti u 1/4 finalu?

Anketa je završila: 15 mar 2019, 07:26.

Barcelona
3
12%
Tottenham
2
8%
Porto
7
28%
Ajax
4
16%
United
5
20%
City
0
Nema glasova.
Liverpool
4
16%

Ukupno glasova: 25

Padovan
Kontakt:

Re: Juventus F.C.

Post Postao/la Padovan » 10 apr 2011, 15:24

MaGiCa je napisao/la:Ne seri bez potrebe. Krasic e ala destra fuoriclasse.
Pravi Milos Krasic je bio onaj iz prvog dela sezone koji je nosio Juve do drugog mesta na tabeli.
Druga je stvar sto sem Matrija, nema u ovom beskrvnom Juventusu igraca ni za lek. Sve metiljavo, stakleno, matoro ili beskorisno. A Pepe je odigrao dve dobre utakmice ove sezone, 1 protiv Viole, a jednu danas.
Ne slazem se daje Pepe bolji od Krasića, ali isto tako i za ovo da je Pepe odigrao samo0 dvije utakmice dobro, bio je on sasvim solidan ove sezone, sjećam se kada je Del Neri sa njim uvijek nešto eksperimentisao i on je jedno vrijeme sa klupe ulazio jer je na lijevom krilu igrao Marchisio. Ne kažem da je bio odličan, ali je bio sasvim solidan prema ostalim igračima. Jer treba biti relani, on nije ni došao kao extra pojačanje. ;)

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 10 apr 2011, 15:26

Matri ima sjajan procenat upucenih suteva i golova, nekad me malo podsjeti i na Trezegueta po zavrsnici, to mu je jedina stvar koja je svijetska klasa,naravno ne mogu ga striktno poredit sa Davidom,al dobar je Matri,svidja mi se
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 10 apr 2011, 15:26

MaGiCa je napisao/la:
Admir_Sa je napisao/la: Ako mislis na hvatanje voleja sa 10 metara ok, umijece pravo. Ja sam ga vishe zapamtio po sebicnosti i gluposti koje je radio u toj utakmici

Ne seri bez potrebe. Krasic e ala destra fuoriclasse.
Pravi Milos Krasic je bio onaj iz prvog dela sezone koji je nosio Juve do drugog mesta na tabeli.
Druga je stvar sto sem Matrija, nema u ovom beskrvnom Juventusu igraca ni za lek. Sve metiljavo, stakleno, matoro ili beskorisno. A Pepe je odigrao dve dobre utakmice ove sezone, 1 protiv Viole, a jednu danas.
Ovo isto ona prica kao sto ovi pricaju za Dzeku, niko ne valja samo Dzeko valja u Citiju i slicno. Kad bi ljudi malo racionalnije, a ne patriotski razmisljali bolje bi svima bilo. Garant Krasic u Rimu nije namjerno htio da daje saigracima lopte jer su ovi balvani :roll:
nema potpisa

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 10 apr 2011, 15:35

Admir_Sa je napisao/la: Ovo isto ona prica kao sto ovi pricaju za Dzeku, niko ne valja samo Dzeko valja u Citiju i slicno. Kad bi ljudi malo racionalnije, a ne patriotski razmisljali bolje bi svima bilo. Garant Krasic u Rimu nije namjerno htio da daje saigracima lopte jer su ovi balvani :roll:

Pa ja sam ovde prvi pljuvao po Krasicu, pa su me isti ovi juventini koji to sad rade napadali.
Ne mozes da gledas dve, tri tekme i doneses zakljucak o nekome.
Gde si bio kad je pokidao Sampu, Genou, Inter, Cagliari, Udinese, Lecce, Red Bull, Lech, Lazio?
Covek je sam igrao (on i Aquilani, Quagliarella je uz to davao golove) u prvom delu sezone.
Sad sto ne moze svaku tekmu da odigra extra, jbga to je druga stvar. Juve je trebalo onda da da 200mE i uzme Messija.

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 10 apr 2011, 16:01

[youtube][/youtube]

Nego da mi zapjevamo...Alejandro, Alejandro, Alejandro... :lol:

Još uvijek sam u pozitivnom šoku :D
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 10 apr 2011, 16:11

[youtube][/youtube]

Idemoooooooooooooooooooo :D!

DAVID VILLA 7'
Kontakt:

Post Postao/la DAVID VILLA 7' » 10 apr 2011, 16:28

Izgleda da je dojava
slika
Francesco Totti: "Barca igra kao nitko u povijesti. Ne mogu joj ništa ni tri Reala"
David Villa 7'
Visca Barca !
Mes Que Un Club !

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 10 apr 2011, 16:39

DAVID VILLA 7' je napisao/la:Izgleda da je dojava
slika
Koje gledao utakmicu vidio sigurno da nije bilo šanse namjestiti pa Floro Flores zamalo pogodio za 3:2, ali haj neka je čova digao pare, ako jeste :lol: :lol:

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 10 apr 2011, 16:46

lazio dobio..ali sada ima dva gostovanja pa sa nama igra...

I dalje mislim da su Roma i Juve najveci kandidati za to 4. mjesto....i pored bodovne prednosti Lazia i Udinesea..do kraja igraju izmedju sebe,a imaju jos nekoliko teskih utakmica....

Idemo Viole dobiti...

P.S.

Mislim da ce posljednje kolo Juve-Napoli biti biti ili ne biti za obje ekipe...a moze se desiti da mi igramo za Milan(Napoli) a oni za nas(Udinese)

Ovako zanimljivo nije bilo jos od 2002. :D
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 10 apr 2011, 16:47

da hoce tako bit,dobicemo mi Napoli kod kuce, smo da psihicki stabilni ostanemo, najbitnije je Lazio dobit u Rimu ,ako to ne uspijemo, onda je gotovo
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 10 apr 2011, 16:49

Viole je najbitnije dobiti..Lazio je redovna musterija..a i bolji smo realno..danas su iz 2 suta dali 2 gola parmi...

sad sa Violama je najvaznija tekma,tu se lomi sezona za nas...ako dobijemo...imamo realne sanse...
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 10 apr 2011, 17:28

Još jedna stvar nam ide u prilog, na kraju sezone u slučaju istog broja bodova, onaj koje bolji u međusobnom duelu ima prednost, a trenutno smo u tom segmentu ispred Rome i Udinessea, Lazia smo kući dobili, ukoliko na strani ne izgubimo i tu ćemo biti bolji...Po meni sljedeće kolo će biti presudno, ako dobijemo Fiorentinu niko nas neće do kraja zaustaviti 8-)
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!

BigBen
Kontakt:

Post Postao/la BigBen » 10 apr 2011, 19:39

Forza Juvee:)

HeavensWonder
Kontakt:

Post Postao/la HeavensWonder » 10 apr 2011, 19:49

Bianconeri1988 je napisao/la:Još jedna stvar nam ide u prilog, na kraju sezone u slučaju istog broja bodova, onaj koje bolji u međusobnom duelu ima prednost, a trenutno smo u tom segmentu ispred Rome i Udinessea, Lazia smo kući dobili, ukoliko na strani ne izgubimo i tu ćemo biti bolji...Po meni sljedeće kolo će biti presudno, ako dobijemo Fiorentinu niko nas neće do kraja zaustaviti 8-)
Jedino Bonucci :lol:
VINCERE NON È IMPORTANTE È L’UNICA COSA CHE CONTA - Giampiero Boniperti

33 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 10 apr 2011, 20:39

u ovo utakmica sto je odigrao, Barzaglie je pokazao vise od Bonuccia, lik od 300 000 je igrao bolje od "nade" od 15 miliona, vise ni cijena ili cijene nemaju veze :mrgreen:

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 10 apr 2011, 21:49

[youtube][/youtube]

slika

jos kad se vrati Quagliarela, i ako bude onaj stari, imacemo veoma dobar napad,al trebace nam jos jedan dobar napadac, nadam se nekoj zvijezdi, Marotta je rekao da ce ta dva World class igraca biti jedan u napad i jedan u sredinu, eh samo jos ostaje da vidimo sta Marotta misli pod tim "champion" ili "world class", samo se nadam da nije Caracciolo ili takav neki polovni italijan :lol:

SoloJuve26
Kontakt:

Post Postao/la SoloJuve26 » 10 apr 2011, 21:55

Sumnjam da ce Marotta odkupiti obojuci (Quaglariella i Matri) ...

Ja bi volio da dovedemo Rossia ili Benzema kad bi mogli
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 10 apr 2011, 21:58

Matria cini mi se kao "moramo" otkupit, pao je neki nacelan dogovor, a Quagliarelu ne moramo, al cemo, ja se sjecam prije neki dan da sam citao nesto ,nisam siguran, al valjda je Marotta rekao da obojicu cemo da otkupimo, zasto i ne bi :mrgreen:

SoloJuve26
Kontakt:

Post Postao/la SoloJuve26 » 10 apr 2011, 22:03

JuveSissoko je napisao/la:Matria cini mi se kao "moramo" otkupit, pao je neki nacelan dogovor, a Quagliarelu ne moramo, al cemo, ja se sjecam prije neki dan da sam citao nesto ,nisam siguran, al valjda je Marotta rekao da obojicu cemo da otkupimo, zasto i ne bi :mrgreen:

Pa jeste reko je 80% da ce odkupiti Quagliareluu.. samo ovaj ako kupimo ovu dvojicu mi onda u napad necemo vise dovesti nikog, .. nemoj te zaboraviti da je Amauri jos pod nasem klubom :cry: .. Kako izgleda mogla bi Parma ispasti i sta cemo onda snjim?? Oni su cini mi se rekli da ce ga odkupiti na kraju.. sad ako ispadnu :roll:
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

dzenan01
Kontakt:

Post Postao/la dzenan01 » 10 apr 2011, 23:18

Otkupiti obojicu i netreba nam napadač. Ali treba dovesti nekog strašnog playmakera koji će ih hraniti loptama 8-)
SAMO ZBOG LJUBAVI PREMA BORDO BOJI

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Zaključano

Natrag na “Juventus FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []