Sindikat12 je napisao/la: ↑01 feb 2025, 21:27I ja trazim link, ako sta nadjes posalji.Coolpanda24 je napisao/la: ↑01 feb 2025, 21:07Šta je ovo Sport klub ne prenosi PSV večeras? Ima li ko kakav link, ove stranice što znam nigdje nema prenosa.
Esmir Bajraktarević
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
-
Coolpanda24
- Kontakt:
Re: Esmir Bajraktarević
https://sportshubb.stream/event/nec_psv_264655390/Coolpanda24 je napisao/la: ↑01 feb 2025, 21:07Šta je ovo Sport klub ne prenosi PSV večeras? Ima li ko kakav link, ove stranice što znam nigdje nema prenosa.
Probaj ovdje jedan, samo izbriši jedno b.
-
Coolpanda24
- Kontakt:
Radi, hvala punofanatik19 je napisao/la: ↑01 feb 2025, 21:29https://sportshubb.stream/event/nec_psv_264655390/Coolpanda24 je napisao/la: ↑01 feb 2025, 21:07Šta je ovo Sport klub ne prenosi PSV večeras? Ima li ko kakav link, ove stranice što znam nigdje nema prenosa.
Probaj ovdje jedan, samo izbriši jedno b.
@sindikat12 evo linka.
-
Imajednabrigada
- Kontakt:
Sta se patite s linkovima, nova sport bh prenosi utakmicu evo i ja tek upalio.
"****** se trudi da uradi nešto korisno, bez ličnog interesa, i drvlje i kamenje na njega... Da se slučajno ne bi namnožilo takvih, to je formula po kojoj BiH funkcioniše." - @Horoz
jel mu ovo neće dati ni minut večeras
Pisi propalo, bolje mu je da ide u neki manji klub na posudbu van holandije, yebo ga mrtvi psv i holandzani
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
-
Coolpanda24
- Kontakt:
Evo ušao u 89.
Jao golmana PSV-a

Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
Coolpanda24
- Kontakt:
Primiše dva gola u 6 minuta 
- feniksptica
- Kontakt:
Glwdaj sad panjeva s foruma kad ulazak u igru povežu s kiksom
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
jao kako su šuplji, nevjerovatno
ovo je do trenera, jer se dešava svaku utakmicu
ovo je do trenera, jer se dešava svaku utakmicu
Pa jel moguće da ekipa koja je prva u ligi i koja je prošla dalje u Ligi prvaka primi ovakva 2 gola yebote život?
Ja ne znam jel se samo ovo meni cini, ali ovaj amaterizam se rijetko gdje vidja.. pratio sam Esmira i u MLS, ono je liga bez briga, ali ova holandska je debeeeelo precije jena.. pa sta je ono ljudi moji?!?
-
Sindikat12
- Kontakt:
Ova liga je bas haos, koliko gresaka sa obe strane to je za nepovjerovat. Mislim da ce se Esmir ipak naigrat ovdje, pogotovo kad Bakayako ode.
Dobro je , momak dobiva minute već i ako nije 2 mjeseca igrao. Klub dobar, liga dobra već igra . Nisam
Očekivao
Očekivao
Apsolutno, da se brze adaptira na evropski fudbal i istovremeno vrati u formu nakon preduge pauze jer je jasno kao dan da nije ni blizu 100% spreman. Gledao sam mu obe utakmice za Jong PSV, vidis ti da on odskace kvalitetom al dzaba kad na skrge dise poslije 30 minuta. Protiv NAC Brede isto, bukvalno crko 10 min nakon ulaska. Dzaba mu sto trenira svaki dan ako nema utakmica u nogama..
Protiv poluamatera iz druge nizozemske dise na skrge nakon pola sata ali Sergej ga je trebao staviti od prve protiv Njemacke 
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 46 gostiju.