Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Ne zanima nikog ni tvoje kontriranje, a ni spinovi pitara
Uz ove pitare sto psuju ti si mi najgori Zeljovac i u isti kategoriju vas stavljam
Uz ove pitare sto psuju ti si mi najgori Zeljovac i u isti kategoriju vas stavljam
Zadnja izmjena: NoDi80, dana/u 02 feb 2025, 14:55, ukupno mijenjano 1 put.
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Postavio bih ti ovdje profil gdje si aktivan sa klipovima, ali necu da te blamiram ovdje. Ti ces se sam kad tad otkriti

HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
-
- Kontakt:
Ali zato postova o kavijaru , prodaji Jabera fiktivnoj milion na forumu.KONTRASVIH je napisao/la: ↑02 feb 2025, 14:53Sve cestitke na prodaji Nidala, al ne zanima to nikog, morate toga biti svjesniNoProfit je napisao/la: ↑02 feb 2025, 14:47Ne, nego znamo da jedete svoja muda, pa pomalkice guštamo.KONTRASVIH je napisao/la: ↑02 feb 2025, 14:43I u ovakvim situacijama svadjaju se sami sa sobom i laznim profilima “nasih” navijaca.
Shizo je dijagnoza![]()
Prijatno.![]()
Pa dobro upravu si vas su uvijek vise fascinirale izmisljene stvari nego realne.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
-
- Kontakt:
Golmani se najteze prodaju,za Muftica nikad nece uzet veliku cifru cisto da znaju. Kad su ovdje ismijavali strucnjaci Mudraziju i Bubanju strucnjaci tj kone,lafo Mudrazija prosjek,lik ubica 10 golova ove sezone,lik se poigra i ubije redovno Dinamo i Hajduk a ovdje ga ismijavali.MaroonBjelave je napisao/la: ↑02 feb 2025, 14:52Na stranu zayebancija, ja sam mislio da će komšiluk u pauzi uzeti fine pare za Muftića. Šta je reć'?
Pa eto kad me znas uzivoKONTRASVIH je napisao/la: ↑02 feb 2025, 14:55Postavio bih ti ovdje profil gdje si aktivan sa klipovima, ali necu da te blamiram ovdje. Ti ces se sam kad tad otkriti![]()
Kad me vidis zaustavi me, umjesto sto mi se kurcis na forumu
Picko mala
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
- ErosViverosViv
- Kontakt:
Al Jaber ide u Lyon za 5 miliona 

12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)
Dje je onaj Brig da demantuje ove iz Lensa vezano za visimu transfera
- ErosViverosViv
- Kontakt:
poslije al jabera, djece iz srebrenika sto placu, ovo bih lagano stavio na visoku trecu poziciju najjacih blamaza otkako je sportsport foruma.brig je napisao/la: ↑31 jan 2025, 00:23Znači ljudi ovdje stvarno vjeruju da će neki klubovi tipa Lens i Bologna dat višemilijunsku ponudu za nekakvog Čelika iz **** bh lige i to iz kluba koji nije osvojio vec par godina nista niti igra neku bitnu ulogu u najgoroj ligi svijeta. Dok jedan Zrinjski recimo dominira ligom sa puno boljim igračima koji su igrali važne uloge nije uspio prodat ni blizu neke ozbiljne priče. Sto i nije realno jer kao sto rekoh ovo je liga cirkusa
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
-
- Kontakt:
Ma oni zive u paralelnom univerzumu gdje je Huso Karjasevic top igrač i Sukilovic i gdje im se trener sprema da preuzme Saudijsku Arabiji poslije Mancinija i predsjednik pravi igrače za zlatnu loptu. Kako se uopste čudite.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑02 feb 2025, 14:56Golmani se najteze prodaju,za Muftica nikad nece uzet veliku cifru cisto da znaju. Kad su ovdje ismijavali strucnjaci Mudraziju i Bubanju strucnjaci tj kone,lafo Mudrazija prosjek,lik ubica 10 golova ove sezone,lik se poigra i ubije redovno Dinamo i Hajduk a ovdje ga ismijavali.MaroonBjelave je napisao/la: ↑02 feb 2025, 14:52Na stranu zayebancija, ja sam mislio da će komšiluk u pauzi uzeti fine pare za Muftića. Šta je reć'?
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Prestani da glumis naseg navijaca shizofrenicaruNoDi80 je napisao/la: ↑02 feb 2025, 14:56Pa eto kad me znas uzivoKONTRASVIH je napisao/la: ↑02 feb 2025, 14:55Postavio bih ti ovdje profil gdje si aktivan sa klipovima, ali necu da te blamiram ovdje. Ti ces se sam kad tad otkriti![]()
Kad me vidis zaustavi me, umjesto sto mi se kurcis na forumu
Picko mala

Sto nisam navijac jer nisam kontras kao ti
Nakon spin pitarske brigade najgori ste vi kontrasi iz Zeljeznicara
Kao kod nas sve dobro, a mirvic pere pare
Znaci te dvije grupice su i sjebale ovaj pdf
Ja sam navijac Zeljeznicara, samo sto nisam zaostaöo balavce koje nije izaslo iz Sarajeva
Nakon spin pitarske brigade najgori ste vi kontrasi iz Zeljeznicara
Kao kod nas sve dobro, a mirvic pere pare
Znaci te dvije grupice su i sjebale ovaj pdf
Ja sam navijac Zeljeznicara, samo sto nisam zaostaöo balavce koje nije izaslo iz Sarajeva
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Ja bih apelovao na zuku da otvori neku posebnu rubriku na TM za slobodne igrače katolike. Ovo što su zadnjih godina izvlačili iz naftalina, slaba im nafaka bila.ErosViverosViv je napisao/la: ↑02 feb 2025, 15:00poslije al jabera, djece iz srebrenika sto placu, ovo bih lagano stavio na visoku trecu poziciju najjacih blamaza otkako je sportsport foruma.brig je napisao/la: ↑31 jan 2025, 00:23Znači ljudi ovdje stvarno vjeruju da će neki klubovi tipa Lens i Bologna dat višemilijunsku ponudu za nekakvog Čelika iz **** bh lige i to iz kluba koji nije osvojio vec par godina nista niti igra neku bitnu ulogu u najgoroj ligi svijeta. Dok jedan Zrinjski recimo dominira ligom sa puno boljim igračima koji su igrali važne uloge nije uspio prodat ni blizu neke ozbiljne priče. Sto i nije realno jer kao sto rekoh ovo je liga cirkusa
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Igrači će odmah na trening.
Nema odmora dok traje obnova.
Nema odmora dok traje obnova.
Meni je drago ako je tako, jer ste onda i vi svjesni da nam puca kurko jer vam savez i vlast grade tribinu kakve su se vani gradile prije 100tinjak godina, dok vi mislite da je nekome muka.KONTRASVIH je napisao/la: ↑02 feb 2025, 14:53Sve cestitke na prodaji Nidala, al ne zanima to nikog, morate toga biti svjesniNoProfit je napisao/la: ↑02 feb 2025, 14:47Ne, nego znamo da jedete svoja muda, pa pomalkice guštamo.KONTRASVIH je napisao/la: ↑02 feb 2025, 14:43I u ovakvim situacijama svadjaju se sami sa sobom i laznim profilima “nasih” navijaca.
Shizo je dijagnoza![]()
Prijatno.![]()

Tacno te trba malo vise puta sad citirati da vise raje vidi kako pises nebuloze.brig je napisao/la: ↑31 jan 2025, 00:23Znači ljudi ovdje stvarno vjeruju da će neki klubovi tipa Lens i Bologna dat višemilijunsku ponudu za nekakvog Čelika iz **** bh lige i to iz kluba koji nije osvojio vec par godina nista niti igra neku bitnu ulogu u najgoroj ligi svijeta. Dok jedan Zrinjski recimo dominira ligom sa puno boljim igračima koji su igrali važne uloge nije uspio prodat ni blizu neke ozbiljne priče. Sto i nije realno jer kao sto rekoh ovo je liga cirkusa
Ili onaj Al Jaber.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Sta kazes imaju duplo bolje igrace? Nemate vi bolje igrace na terenu, vec imate bolje igrace u savezu
Kakve su ovo zmije na Hadisonu.Neki Zmijevci.Ujedaju li.
- KONTRASVIH
- Kontakt:
To je vec opcenito gledanje, nas stadion, mi vlasnici, malo po malo i bice ko bonbona. Dok vi morate strepiti hoce li Merlin odluciti da odrzi koncert na Kosevu, pa da vase Evropske utakmice igrate u nekom drugom gradu. Jbg, ne bi bilo prvi put.NoProfit je napisao/la: ↑02 feb 2025, 15:07Meni je drago ako je tako, jer ste onda i vi svjesni da nam puca kurko jer vam savez i vlast grade tribinu kakve su se vani gradile prije 100tinjak godina, dok vi mislite da je nekome muka.KONTRASVIH je napisao/la: ↑02 feb 2025, 14:53Sve cestitke na prodaji Nidala, al ne zanima to nikog, morate toga biti svjesni![]()
![]()
-
- Kontakt:
"Neki pojedinci zaista imaju dosta upitnika kada ne igraju,a ja imam dosta upitnika kada igraju" ZZ
Biti srcem vezan,u tome lezi snaga!
Biti srcem vezan,u tome lezi snaga!
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Bujrum onda u subotu na utakmicu, od mene karta

Zadnja izmjena: KONTRASVIH, dana/u 02 feb 2025, 17:31, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: jurisicduska, ritam21, Zoxx i 18 gostiju.