FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

ThE_mAnIaCs_1987
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la ThE_mAnIaCs_1987 » 10 apr 2011, 22:24

Dirk je napisao/la:
ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:Cao liga.

ps valjda necu ovo napisati i za kup

jamak nije mogoa igrait u najgorem zelji, sad dobija sansu, pa dokle vise cccc lazar popovic, il dovedite normalnog spica il nemojte nikakvog, stavi sehu u napad, to bi najpametnije bilo, bio bi efikasniji od lazara, pa cistu sansu sa 5 metara glavom promasi i opet ima likova koji ga hvale na forumima koji govore da se na njemu zasniva zeljina igra, da je on najvazniji igrac u zelji, on je jedna ka.rina, beslija podhitno okaci kopacke o klin, ni sjena najboljeg beslije, ni sjena, ne mozes porci covjeka kako treba, jedino u ovom zelji sto valja su sehic, markovic, stanic, visca i svraka, trenutno, ostali igraci su jedna velika 0 i ne pisem ovo samo zbog ovog poraza, vec mi se dosta stvari nakupilo, pricate nema borac igru, mi je kao imamo jel cccc, pa 5 puta u 3 utakmice smo osutali na go, o navijanju necu trositi pisati, samo nemojte vise govoriti da smo bolji od hz
Zanimljivo :D

Usput gledao sam tekmu i navijao za vas(protiv Sirokog) , ali realno kostalo vas je ono sto igrate na silu u pojedinim mometnima konstantno u jednom napadu idete po pet puta na faul, Svraka poceo da pada pa kasnije jos par slicnih situacija ... Stvarno ako je Lazar onakav nesposoban vama bitan igrac onda stvarno ne znam sta vi gledate i kakve kriterije imate. Ne znam zasto jedan igrac poput Stanceskog sjedi na klupi !
trenutna surova realnost ;)
Za zivot cijeli!

deni_TM87
Kontakt:

Post Postao/la deni_TM87 » 10 apr 2011, 22:25

Da smo 2 pasa sastavili kako treba,pa hajd' ...
Sve nesto na silu hocemo...igraci ne idu na to da daju gol,nego ide da padne,pa se nada nesto da moze iz prekida,il' mozda koji penal...UZAS :(
A i kada dodje lopta nekako da "napadaca" (ako se ovaj nas tako moze nazvati) tu nastaje problem...
Al' dobro,nije on kriv..ne postavlja sam sebe da igra..zna se ko ga stavlja u prvih 11
No dobro,nema veze...idemo dalje,bio bih prezadovoljan da osvojimo kup i 2. mjesto na tabeli..sa ovakvim timom,to je veliki uspjeh...

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 10 apr 2011, 22:26

Ocajna utakmica, sa ovakvom igrom da Bog da da mozemo uzeti Celik. Jedini spas nam je eto taj kup.
Bez ideja totalno, svaka druga lopta ide Sehicu koji je imao najvise tacnih pasova u timu Zeljeznicara.
Garo je odlican.

ThE_mAnIaCs_1987
Kontakt:

Post Postao/la ThE_mAnIaCs_1987 » 10 apr 2011, 22:26

zlaya_tm87 je napisao/la:@ ThE_mAnIaCs_1987
Govorim za ovu utakmicu, nisam mislio inace. To i jeste nas problem, igraci nam ne mogu uvezati dvije utakmice da budu dobri. Dodje Dinamo, mali Visca igra utakmicu zivota, poslije toga nije ni V od Visce. Stanic zna odigrati dobru tekmu, samo brate ono nabijanje lopte sa jedne strane na drugu bas ispizdi covjeka...
ova utakmica jest, upravu si, sve neko silovanje, napamet nabijanje, nista povezano cccccc
Za zivot cijeli!

lemi_kitao
Kontakt:

Post Postao/la lemi_kitao » 10 apr 2011, 22:26

na grbavici nista novo...

sve nam se vraca, inat uprave i strucnog staba...tako nam i treba...nije to samo kod nas, to je i kod sarajeva, sirokog, zrinjskog...

beslija, savic, vasilic ko sto braco kaze, "ako to ne budes dobro uradio, ja ti nemam sta govorit, ti sam uzmi opremu i izađi napolje"...
zeba i visca, ne znam jesu li kao mali imali loptu ili nisu, pa je toliko vole, ali sta je tu je...

ne igranje stanceskog, pruzanje partija barem na nivou onih iz borca...neigranje e.colica na beku jer je to igrao u velezu i jednom za selekciju novinara, neigranje b.colica na beku, jer se pokazao jako dobrim...neigranje s.stanica na mirsinom mjestu, jer je tu odlican...neigranje sa dva spica, barem na grbavici, a komotno mozemo...i na kraju, za kloc (kao predmet) je uvreda kad ga se poredi sa lazom...

ne utakmica, nego sezona je od mene vec zaboravljena, jedan rudar ima manje poraza od nas i zeba kosta koliko i citav klub rudar, olimpic bez ijednog navijaca i sa prosjekom godina 20-21 moze nas prestici...
Pamet je najbolje raspoređena stvar na svijetu, niko se ne žali da mu je fali.

Buddy
Kontakt:

Post Postao/la Buddy » 10 apr 2011, 22:29

Siroki zasluzeno. Jbg ne mozes 30 kola igrat sa istom taktikom. Treba napadac, treba odbrana.

Iker C
Kontakt:

Post Postao/la Iker C » 10 apr 2011, 22:30

Ko je Ramić? :o :shock:
FEDERER= KLOC

tm-ovac iz mase
Kontakt:

Post Postao/la tm-ovac iz mase » 10 apr 2011, 22:30

Sad su svi protiv Lazara, a kad ja poslije lagane pobjede kazem koju protiv njega, odmah me napdaju...Na njemu se zasniva igra, on je kljucni igrač...!On u Vrbanjuši ne bi na klupi sjedio !
TM87

ThE_mAnIaCs_1987
Kontakt:

Post Postao/la ThE_mAnIaCs_1987 » 10 apr 2011, 22:32

Iker C je napisao/la:Ko je Ramić? :o :shock:
baljic, kristic poludio :D
Za zivot cijeli!

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 10 apr 2011, 22:32

ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:
kaze mirsad ramic haha koliko se ja sjecam ..a vidim postoji kod vas u juniorima Mirsad Ramic..
Zadnja izmjena: mma_hz, dana/u 10 apr 2011, 22:35, ukupno mijenjano 1 put.
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

eliminator
Kontakt:

Post Postao/la eliminator » 10 apr 2011, 22:35

junior dosao iz jablanice

Iker C
Kontakt:

Post Postao/la Iker C » 10 apr 2011, 22:35

tm-ovac iz mase je napisao/la:Sad su svi protiv Lazara, a kad ja poslije lagane pobjede kazem koju protiv njega, odmah me napdaju...Na njemu se zasniva igra, on je kljucni igrač...!On u Vrbanjuši ne bi na klupi sjedio !
Potpis, ali nažalost nemamo boljeg napadača.
Šehić ;)
Marković :(
Vasilić :shock:
Mešić :?
Stanić :)
Svraka :cry:
Savić :(
Zeba :oops:
Višča :x
Bešlija :|
Lazar :lol: :cry:
FEDERER= KLOC

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 10 apr 2011, 22:36

ramic je junior...
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

aS_Roma

Post Postao/la aS_Roma » 10 apr 2011, 22:37

Upratio sam danas utakmicu, dosta ste lose odigrali, a posebno me iznenadila mala posjeta i veoma lose navijanje :?

ThE_mAnIaCs_1987
Kontakt:

Post Postao/la ThE_mAnIaCs_1987 » 10 apr 2011, 22:37

nick je napisao/la:

ramic je junior...
e jbg, ja razumio baljic da je usao, al sam se zayebao
Za zivot cijeli!

Iker C
Kontakt:

Post Postao/la Iker C » 10 apr 2011, 22:38

eliminator je napisao/la:
junior dosao iz jablanice
Vidio se strah kod njega, ali ima nešto u njemu. Dobro se kreće traži loptu ali trema je učinila svoje.
Jel Baljić ili Ramić, čini mi se da je Baljić deblji od ovog što je ušao.
FEDERER= KLOC

Daddo_tm
Kontakt:

Post Postao/la Daddo_tm » 10 apr 2011, 22:39

Sta ima veze poraz svaki boli, ali kad se sjetim samo koliko nam je Željo donio lijepih trenutaka opet i zaboravim sve sto se je desavalo na vecerasnjoj utakmici. Jednostavno igramo sporo tromo, bezidejno ali nema veze za ŽELJU SE NE NAVIJA ŽELJO SE VOLI.
Od kad sam se rodio Želju sam zavolio, plava mi je boja mila Božija je volja bila.

Buddy
Kontakt:

Post Postao/la Buddy » 10 apr 2011, 22:40

Iker C je napisao/la:
tm-ovac iz mase je napisao/la:Sad su svi protiv Lazara, a kad ja poslije lagane pobjede kazem koju protiv njega, odmah me napdaju...Na njemu se zasniva igra, on je kljucni igrač...!On u Vrbanjuši ne bi na klupi sjedio !
Potpis, ali nažalost nemamo boljeg napadača.
Šehić ;)
Marković :(
Vasilić :shock:
Mešić :?
Stanić :)
Svraka :cry:
Savić :(
Zeba :oops:
Višča :x
Bešlija :|
Lazar :lol: :cry:
Mi nemamo napadaca, sve sam dosada branio i sa rajom se svadjo oko Lazara. Ali vala veceras je sav kredit kod mene potrosio

old school
Kontakt:

Post Postao/la old school » 10 apr 2011, 22:41

evo slabo pisem na ovom forumu ali eto moram nekad...sto se tice igre mislim da i Osim grijesi u nekim stvarima,ali hajde uporan je,nama treba nekoliko igraca novih,a crnjo je odlican jos kad se vrati bogicevic izbaciti mesica odmah,samo mi nije jasno kako mi ne mozemo kupiti jednog lijevog ili desnog beka za toliko godina :( e sad moram se osvrnuti na tribinu,tribina nam je dotakla dno,nemamo vode,nemamo ljudi koji su spremni raditi za tribinu,najvise se nakupilo narkomana koji ne znaju ni sto su tu...sto se tice tribine dno dna smo dotakli nazalost
Zadnja izmjena: old school, dana/u 10 apr 2011, 22:44, ukupno mijenjano 1 put.
I kad nas svi otpišu,stave na stub srama,diskreditiraju. Mi se vratimo,ne zato što smo Real Madrid već zato što postoji i onaj najsitniji atom ponosa zbog kojeg se i zadnja šuga koja nosi taj grb na dresu bori kao životinja.Ne placi stara to je od batina!

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 10 apr 2011, 22:42

Ništa strašno, nismo iskoristili svoje šanse i to je to - fudbal.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”