Za koliko je otisao Renan Oliveira?
Pa nije ni otišao Renan Oliveira. Vidjet ćemo za koliko će otići, moraš to malo ispratiti bolje. Uvijek se prvom rečenicom eliminiraš iz ozbiljne rasprave.zeljovolimte je napisao/la: ↑02 feb 2025, 16:06Za koliko je otisao Renan Oliveira?
Po Zuki je trebao minimalno za 1,6 miliona eura?
Zasto je Djordjevicu 1 milion eura, a Sarajevo ga besplatno dovelo? Zar to nije vrijednost 0? Bubanja isto?
Kyremeh?
Ziljkic?
Duljevic?
Simeunovic?
Mujakic?
Peneranda?
Avramovski?
Catakovic? (Procenat ubaciti umjesto 500k€)?
Primjer Rahmanovic.jurisicduska je napisao/la: ↑02 feb 2025, 16:08Pa nije ni otišao Renan Oliveira. Vidjet ćemo za koliko će otići, moraš to malo ispratiti bolje. Uvijek se prvom rečenicom eliminiraš iz ozbiljne rasprave.zeljovolimte je napisao/la: ↑02 feb 2025, 16:06Za koliko je otisao Renan Oliveira?
Zasto je Djordjevicu 1 milion eura, a Sarajevo ga besplatno dovelo? Zar to nije vrijednost 0? Bubanja isto?
Kyremeh?
Ziljkic?
Duljevic?
Simeunovic?
Mujakic?
Peneranda?
Avramovski?
Ja da sam to napisao, rekli bi da sam seljak. Čuj boNbonaNoProfit je napisao/la: ↑02 feb 2025, 16:01E čuj k'o boNbona.KONTRASVIH je napisao/la: ↑02 feb 2025, 15:51To je vec opcenito gledanje, nas stadion, mi vlasnici, malo po malo i bice ko bonbona. Dok vi morate strepiti hoce li Merlin odluciti da odrzi koncert na Kosevu, pa da vase Evropske utakmice igrate u nekom drugom gradu. Jbg, ne bi bilo prvi put.![]()
Osijekov stadion je k'o boMbona, stadion poput Grbavice već nekoliko desetina godina nije bombona, više je iz rubrike "nešto smo sklepali, pa daj šta daš". Slično je i s Veležovim stadionom. Ponavljam, pomalo je tužno vidjeti koliko svršavate na tribinu kakve su se širom Evrope gradile prije 100 godina.
Koliko sad košta Rahmanovic kad mu neko drugi uređuje cijenu ?zeljovolimte je napisao/la: ↑02 feb 2025, 16:10Primjer Rahmanovic.jurisicduska je napisao/la: ↑02 feb 2025, 16:08Pa nije ni otišao Renan Oliveira. Vidjet ćemo za koliko će otići, moraš to malo ispratiti bolje. Uvijek se prvom rečenicom eliminiraš iz ozbiljne rasprave.zeljovolimte je napisao/la: ↑02 feb 2025, 16:06
Za koliko je otisao Renan Oliveira?
Kyremeh?
Ziljkic?
Duljevic?
Simeunovic?
Mujakic?
Peneranda?
Avramovski?
U Sarajevu vrijednost 1,2 milion eura.
Otisao za 100k€..
Djokanovic isto.
Zato kazem lijepi Vico, sta bi vi i vasi radili da vam se jos pusti.
I to uz brutalnu laz da je Amar u Sarajevu vrijedio 1.2 miliona eura, a sa dva klika vidimo da mu je najveca vrijednost u FKS iznosila 800 hiljada.jurisicduska je napisao/la: ↑02 feb 2025, 16:11Koliko sad košta Rahmanovic kad mu neko drugi uređuje cijenu ?zeljovolimte je napisao/la: ↑02 feb 2025, 16:10Primjer Rahmanovic.jurisicduska je napisao/la: ↑02 feb 2025, 16:08
Pa nije ni otišao Renan Oliveira. Vidjet ćemo za koliko će otići, moraš to malo ispratiti bolje. Uvijek se prvom rečenicom eliminiraš iz ozbiljne rasprave.
Otisao za 100k€..
Djokanovic isto.
Opet se brukas…
Jedino je ova boNbona luda od tebe
Ne znam, ali znam da 90% igraca Sarajeva kosta manje nego sto je kostalo dok su nosili dres Sarajeva.jurisicduska je napisao/la: ↑02 feb 2025, 16:11Koliko sad košta Rahmanovic kad mu neko drugi uređuje cijenu ?zeljovolimte je napisao/la: ↑02 feb 2025, 16:10Primjer Rahmanovic.jurisicduska je napisao/la: ↑02 feb 2025, 16:08
Pa nije ni otišao Renan Oliveira. Vidjet ćemo za koliko će otići, moraš to malo ispratiti bolje. Uvijek se prvom rečenicom eliminiraš iz ozbiljne rasprave.
Otisao za 100k€..
Djokanovic isto.
Opet se brukas…
Prijavi ga debilu
Svaki put lažezeljovolimte je napisao/la: ↑02 feb 2025, 16:10
Primjer Rahmanovic.
Otisao za 100k€..
Djokanovic isto.
https://www.transfermarkt.com/fk-saraje ... on_id=2020Nirton je napisao/la: ↑02 feb 2025, 16:14I to uz brutalnu laz da je Amar u Sarajevu vrijedio 1.2 miliona eura, a sa dva klika vidimo da mu je najveca vrijednost u FKS iznosila 800 hiljada.jurisicduska je napisao/la: ↑02 feb 2025, 16:11Koliko sad košta Rahmanovic kad mu neko drugi uređuje cijenu ?zeljovolimte je napisao/la: ↑02 feb 2025, 16:10
Primjer Rahmanovic.
Otisao za 100k€..
Djokanovic isto.
Opet se brukas…
Pa nije to to budalo cijena iz Sarajeva, imaš grafik cijena ispod igračazeljovolimte je napisao/la: ↑02 feb 2025, 16:16https://www.transfermarkt.com/fk-saraje ... on_id=2020Nirton je napisao/la: ↑02 feb 2025, 16:14I to uz brutalnu laz da je Amar u Sarajevu vrijedio 1.2 miliona eura, a sa dva klika vidimo da mu je najveca vrijednost u FKS iznosila 800 hiljada.jurisicduska je napisao/la: ↑02 feb 2025, 16:11
Koliko sad košta Rahmanovic kad mu neko drugi uređuje cijenu ?
Opet se brukas…
Znam da je i vama nevjerovatno.
Lazem i da si uzeo dres od Simeunovica?BigZlatan je napisao/la: ↑02 feb 2025, 16:16Svaki put lažezeljovolimte je napisao/la: ↑02 feb 2025, 16:10
Primjer Rahmanovic.
Otisao za 100k€..
Djokanovic isto.
![]()
Pa bukvalno ti pise ovdje da je imao 27 godina kad je imao 1.2 miliona vrijednost, a on je rodjen 13. maja 1994. godine, tj. napunio je 27 cetiri mjeseca poslije odlaska iz Sarajeva. Na zadnjem updateu u novembru 2020. godine je vrijedio 800 hiljada.zeljovolimte je napisao/la: ↑02 feb 2025, 16:16https://www.transfermarkt.com/fk-saraje ... on_id=2020Nirton je napisao/la: ↑02 feb 2025, 16:14I to uz brutalnu laz da je Amar u Sarajevu vrijedio 1.2 miliona eura, a sa dva klika vidimo da mu je najveca vrijednost u FKS iznosila 800 hiljada.jurisicduska je napisao/la: ↑02 feb 2025, 16:11
Koliko sad košta Rahmanovic kad mu neko drugi uređuje cijenu ?
Opet se brukas…
Znam da je i vama nevjerovatno.
Hahhaahahhahaajurisicduska je napisao/la: ↑02 feb 2025, 16:18Pa nije to to budalo cijena iz Sarajeva, imaš grafik cijena ispod igračazeljovolimte je napisao/la: ↑02 feb 2025, 16:16https://www.transfermarkt.com/fk-saraje ... on_id=2020
Znam da je i vama nevjerovatno.to je cijena kad je prešao. Kad nije Zuka uređivao.

Trenutno korisnika/ca: Balorda, Combattente87, Grk1234, ultrazonfa, Vanja8 i 29 gostiju.