jurisicduska je napisao/la: ↑02 feb 2025, 17:13
NoProfit je napisao/la: ↑02 feb 2025, 16:58
relativizam je napisao/la: ↑02 feb 2025, 16:47
Da je tako Jarić razmišljao kad je bario Limu ,suha ku*ca bi ostao,dok ima i najmanja šansa gine se do kraja.
Nećeš gojkovica toliko para placati da eto samo odigras sezonu
Kakvo razmišljanja jbt
Ja na početku svake sezone imam najveća očekivanja kao i svaki normalan navijač od kluba za koji navija. Pogotovo kao navijač kluba koji ima i daje daleko najbolje uslove igračima. Drugi par cipela je što u pola sezone shvatiš da ta očekivanja nisu realna i onda se malo staneš na loptu. Pa je l'? Pa jes'.
Četiri sezone nisi osvojio ništa, treći si na tabeli i ispod klubova od kojih je jedan bolji od tebe (po pokazanom na terenu), a drugi ima najveću protekciju saveza u historiji fudbala u našoj zemlji. Zar nisi do sad shvatio da ovdje nije dovoljno samo imati najbolje igrače? Danas se patiš s hrvatskim drugoligašem kojem bi u generalci trebao spucati par komada i poslati ga kući, a ti se nadaš tituli? Sretno ti s tim očekivanjima, niko sretniji od mene ako se ispune, ali...
Pa eto neki si dan ponizio hrvatskog drugoligaša koji su ispred ovih po svemu. Pripremna treba ići 400% na ovoj tekmi koji Zekic nije ni htio nego je organizovana zbog navijača i da se neko još povrijedi. Pustite molim vas.
Lagano , mjerilo su takmicarske utakmice.
I taj isti dan sam rekao da neću gubiti glavu ako izgubimo prijateljsku, ali neću biti ni presretan jer smo dobili bilo koga na prijateljskoj, a ne hrvatskog drugoligaša. Upravo o tome i pričam, pola foruma u depresiji zbog loše igre na prijateljskoj utakmici. Prva takmičarska utakmica i vidjećeš na čemu si.
Jedina razlika u današnjoj utakmici mi je to što je generalna proba pred prvenstvo i što je, po meni, bilo za očekivati bar malo ozbiljniji pristup igrača i laganu pobjedu protiv drugoligaša hrvatskog prvenstva. Ali opet ponavljam, sama činjenica da je prijateljska utakmica izaziva tešku kurcobolju, bar kod mene. Imamo najboljeg trenera u ligi i nemam namjeru petljati mu se u posao koji, po meni, radi i više nego dobro.