FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Šta očekujemo od Evrope?

Prolazak u 3. pretkolo
90
45%
Prolazak u Play off
49
24%
Grupnu fazu
62
31%

Ukupno glasova: 201

Hudnjak
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Hudnjak » 02 feb 2025, 16:52

mosarajvosa83 je napisao/la:
02 feb 2025, 16:47
Hudnjak je napisao/la:
02 feb 2025, 16:42
Ja bi otjero zekica i doveo onoga sto je nekidan izjavio da od malih nogu navija za Sarajevo. Dok jos nije kasno
I za njega bi isro pisali i ako je veliki gospodin. Inace lik je karakter,odbio je 400k iz Arabije da nebi izradio Belupo.
Pisali bi zato sto ovdje na temi imas plavih cetnika koji redovno pisu sa duplih nikova a ovaj srpski portal ih podrzava jer i oni mrze Sarajevo vise od cetnika.

Mene zabrinjava sto danas nisam vidio ni jednu lijepu akciju. Nista.

MSOZ101
Kontakt:

Post Postao/la MSOZ101 » 02 feb 2025, 16:56

Hudnjak je napisao/la:
02 feb 2025, 16:52
Hudnjak je napisao/la:
02 feb 2025, 16:42
Ja bi otjero zekica i doveo onoga sto je nekidan izjavio da od malih nogu navija za Sarajevo. Dok jos nije kasno
I za njega bi isro pisali i ako je veliki gospodin. Inace lik je karakter,odbio je 400k iz Arabije da nebi izradio Belupo.
Pisali bi zato sto ovdje na temi imas plavih cetnika koji redovno pisu sa duplih nikova a ovaj srpski portal ih podrzava jer i oni mrze Sarajevo vise od cetnika.

Vidio si ti moju kurcinu, 20 postova od 15h do 17h.

NoProfit
Kontakt:

Post Postao/la NoProfit » 02 feb 2025, 16:58

relativizam je napisao/la:
NoProfit je napisao/la:
02 feb 2025, 16:44
02 feb 2025, 16:39

Što se doveo gojkovic i što se traži napadac ako je titula nerealna
Što se ne bi doveo ako ga već možemo dovesti? Svakako da treba probati napasti i učiniti sve što se može da se dođe do titule, ali su šanse minimalne i utuvite to sebi u glavu i biće vam lakše. :thumbup:
Da je tako Jarić razmišljao kad je bario Limu ,suha ku*ca bi ostao,dok ima i najmanja šansa gine se do kraja.
Nećeš gojkovica toliko para placati da eto samo odigras sezonu

Kakvo razmišljanja jbt

Ja na početku svake sezone imam najveća očekivanja kao i svaki normalan navijač od kluba za koji navija. Pogotovo kao navijač kluba koji ima i daje daleko najbolje uslove igračima. Drugi par cipela je što u pola sezone shvatiš da ta očekivanja nisu realna i onda se malo staneš na loptu. Pa je l'? Pa jes'.

Četiri sezone nisi osvojio ništa, treći si na tabeli i ispod klubova od kojih je jedan bolji od tebe (po pokazanom na terenu), a drugi ima najveću protekciju saveza u historiji fudbala u našoj zemlji. Zar nisi do sad shvatio da ovdje nije dovoljno samo imati najbolje igrače? Danas se patiš s hrvatskim drugoligašem kojem bi u generalci trebao spucati par komada i poslati ga kući, a ti se nadaš tituli? Sretno ti s tim očekivanjima, niko sretniji od mene ako se ispune, ali...

NazorUso
Kontakt:

Post Postao/la NazorUso » 02 feb 2025, 16:59

02 feb 2025, 16:49
SamoDaKazeem je napisao/la:
02 feb 2025, 16:09
Ekipa gdje igra Unušić ne može biti ozbiljan kandidat za titulu.Dečko je za Goška,nije jedini al eto.
Svega vam jel iva ubleha bilo sta al bilo sta pozitivno napisala? Kakve su ovo zivotne frustracije sta je ovo.
Samodaonokaze
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC

Hudnjak
Kontakt:

Post Postao/la Hudnjak » 02 feb 2025, 17:00

MSOZ101 je napisao/la:
02 feb 2025, 16:56
Hudnjak je napisao/la:
02 feb 2025, 16:52

Vidio si ti moju kurcinu, 20 postova od 15h do 17h.
:urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes:

mosarajvosa83
Kontakt:

Post Postao/la mosarajvosa83 » 02 feb 2025, 17:03

NoProfit je napisao/la:
02 feb 2025, 16:58
NoProfit je napisao/la:

Što se ne bi doveo ako ga već možemo dovesti? Svakako da treba probati napasti i učiniti sve što se može da se dođe do titule, ali su šanse minimalne i utuvite to sebi u glavu i biće vam lakše. :thumbup:
Da je tako Jarić razmišljao kad je bario Limu ,suha ku*ca bi ostao,dok ima i najmanja šansa gine se do kraja.

Kakvo razmišljanja jbt

Ja na početku svake sezone imam najveća očekivanja kao i svaki normalan navijač od kluba za koji navija. Pogotovo kao navijač kluba koji ima i daje daleko najbolje uslove igračima. Drugi par cipela je što u pola sezone shvatiš da ta očekivanja nisu realna i onda se malo staneš na loptu. Pa je l'? Pa jes'.

Četiri sezone nisi osvojio ništa, treći si na tabeli i ispod klubova od kojih je jedan bolji od tebe (po pokazanom na terenu), a drugi ima najveću protekciju saveza u historiji fudbala u našoj zemlji. Zar nisi do sad shvatio da ovdje nije dovoljno samo imati najbolje igrače? Danas se patiš s hrvatskim drugoligašem kojem bi u generalci trebao spucati par komada i poslati ga kući, a ti se nadaš tituli? Sretno ti s tim očekivanjima, niko sretniji od mene ako se ispune, ali...
Ma ima dosta kritike na osnovu igre,previse sterilni u napadu do sad al nadam se da ce biti bolje. Sto se tice plasmana,titule od toga sam digao ruke od kad sam vidio ove 3 sezone sudjenje,VAR i ostale stvari za rubriku vjerovali ili ne. Ovdje pljuju Unusica i hvale Zrinjski,ljudi doveli igraca zamjenu za Cuzea iz Jaruna i jos jednog iz 2 HR lige.

OsmanhodzicBuco
Kontakt:

Post Postao/la OsmanhodzicBuco » 02 feb 2025, 17:07

Necu nista suditi dok ne pogledam prvu ligasku utakmicu.

Sanchez87hz
Kontakt:

Post Postao/la Sanchez87hz » 02 feb 2025, 17:08

Galantni je napisao/la:
02 feb 2025, 16:51
Generalka kad je Feđa vodio dobili smo 7:1 cini mi se. Najgora sezona ikad. Tako da opustite se. Birac je mjerilo, vidjecemo gdje smo
Za neku utijehu dobro napisano,samo moze biti i kontra nedaj boze.

skoJaa
Kontakt:

Post Postao/la skoJaa » 02 feb 2025, 17:09

Falili su ovdje Beganovic, Jovic i Đorđević itekako. Napadač da ne govorim. Bit će ovo sve kako treba aBd.

feniksptica
Kontakt:

Post Postao/la feniksptica » 02 feb 2025, 17:09

DA ste isli na proteste sa mnom umjesto na utakmicu, bolje bi nam bilo...
Plavo oko plakalo je.

BOT (ponude u inbox)

visokohz
Kontakt:

Post Postao/la visokohz » 02 feb 2025, 17:10

Ovo danas :
TUGA
ĆEMER
JAD...

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 02 feb 2025, 17:13

NoProfit je napisao/la:
NoProfit je napisao/la:

Kakvo razmišljanja jbt

Pa eto neki si dan ponizio hrvatskog drugoligaša koji su ispred ovih po svemu. Pripremna treba ići 400% na ovoj tekmi koji Zekic nije ni htio nego je organizovana zbog navijača i da se neko još povrijedi. Pustite molim vas.

Lagano , mjerilo su takmicarske utakmice.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.

Lucas
Kontakt:

Post Postao/la Lucas » 02 feb 2025, 17:16

02 feb 2025, 16:45
A i Zekić nastavlja svoje sa igrom na Koševu bez napadača.
On je cini mi se rekao, da voli da iznenadi protivnika. Samo što to uglavnom bude pogubno po nas.

Senner
Kontakt:

Post Postao/la Senner » 02 feb 2025, 17:23

Ovo danas je bilo baš loše....

Ja se samo nadam da ćemo biti potpuno drugačiji kada krene liga i formacijski i igrački, sa današnjom taktikom i igračima nemamo šta tražiti u oba takmičenja.

Čekamo Slogu...

SamoDaKazeem
Kontakt:

Post Postao/la SamoDaKazeem » 02 feb 2025, 17:27

Kao klub smo nedorasli za ovakvog trenera,ne možemo ga pratiti.Puno nesposobnjakovića u svim klubskim strukturama.

Dobar
Kontakt:

Post Postao/la Dobar » 02 feb 2025, 17:31

Bile su lose i ljetne pripreme pa smo u ligi dobro igrali.

visokohz
Kontakt:

Post Postao/la visokohz » 02 feb 2025, 17:33

02 feb 2025, 17:27
Kao klub smo nedorasli za ovakvog trenera,ne možemo ga pratiti.Puno nesposobnjakovića u svim klubskim strukturama.
100%

mosarajvosa83
Kontakt:

Post Postao/la mosarajvosa83 » 02 feb 2025, 17:39

visokohz je napisao/la:
02 feb 2025, 17:33
02 feb 2025, 17:27
100%
Pratite malo jace finansijski klubove pa ce vam se sve samo pokazati,drugo je sto vi mislite da smo mocni kao Real a ne da igramo ligu u koju nece da dodje igrac iz druge lige HR. Sta mislite sad da prodaju Gulija i jos dva najbolja igraca a ne dovedu nikog kao Rijeka?

Hudnjak
Kontakt:

Post Postao/la Hudnjak » 02 feb 2025, 17:42

Sad znamo zasto su izmislili onu najvecu glupost u istoriji da se karte ne mogu kupiti na stadionu. :kafa:

NoProfit
Kontakt:

Post Postao/la NoProfit » 02 feb 2025, 17:48

jurisicduska je napisao/la:
02 feb 2025, 17:13
NoProfit je napisao/la:

Kakvo razmišljanja jbt

Pa eto neki si dan ponizio hrvatskog drugoligaša koji su ispred ovih po svemu. Pripremna treba ići 400% na ovoj tekmi koji Zekic nije ni htio nego je organizovana zbog navijača i da se neko još povrijedi. Pustite molim vas.

Lagano , mjerilo su takmicarske utakmice.
I taj isti dan sam rekao da neću gubiti glavu ako izgubimo prijateljsku, ali neću biti ni presretan jer smo dobili bilo koga na prijateljskoj, a ne hrvatskog drugoligaša. Upravo o tome i pričam, pola foruma u depresiji zbog loše igre na prijateljskoj utakmici. Prva takmičarska utakmica i vidjećeš na čemu si.

Jedina razlika u današnjoj utakmici mi je to što je generalna proba pred prvenstvo i što je, po meni, bilo za očekivati bar malo ozbiljniji pristup igrača i laganu pobjedu protiv drugoligaša hrvatskog prvenstva. Ali opet ponavljam, sama činjenica da je prijateljska utakmica izaziva tešku kurcobolju, bar kod mene. Imamo najboljeg trenera u ligi i nemam namjeru petljati mu se u posao koji, po meni, radi i više nego dobro.

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: sarajevo19461987 i 9 gostiju.