Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Fun fact:
Od trenutka kada su Manijaci prvi put otpjevali pjesmu "Nikad nećeš biti prvak ti, dok je Želje moje ljubavi" Sarajevo je tri puta postalo prvak zemlje i tri puta osvojilo Kup, dok je Željezničar prvak bio nula puta, te je osvojio jedan Kup.
Od trenutka kada su Manijaci prvi put otpjevali pjesmu "Nikad nećeš biti prvak ti, dok je Želje moje ljubavi" Sarajevo je tri puta postalo prvak zemlje i tri puta osvojilo Kup, dok je Željezničar prvak bio nula puta, te je osvojio jedan Kup.

Vratili se korenima
-
Devedesetka
- Kontakt:
- MocMahale444
Ti drkas na ove vlahe ozbiljno.
Nemoj mi tih cetnika po temi necu imat nafake zbog istih.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
-
mosarajvosa83
- Kontakt:
Ovaj vegetica me u snovima spominje19vendetta87 je napisao/la: ↑02 feb 2025, 17:54Sta ti kazes na onog malog cetnicica @mosurajvosu, javno kaze da ne prati reprezentaciju BiH, a redovno prati srbijansku ligu?
Pa ko se gu.i sa njima?MocMahale444 je napisao/la: ↑02 feb 2025, 18:14Ti drkas na ove vlahe ozbiljno.
🇵🇸
Sad bar znas zasto su ovi tvoji presli u cetnikeMocMahale444 je napisao/la: ↑02 feb 2025, 18:14Ti drkas na ove vlahe ozbiljno.

Evo svi znate barem ovi sa plave strane da je stadion grbavica bila zapaljena od strane agresora 4 maja 1992. Kao sto vidite na slici navijacka skupina horde zla na derbiju 26 avgusta 2022 su priredili ovo za nas. Ja sad ne znam po ovoj slici izgleda kao da oni uzimaju odgovornost za paljenje grbavice ili u svakom slucaju velicanje agresora . Jer znate ne zna niko manipulisati covjekom kao dobar psiholog .
Simpatizer najtrofejnijeg kluba u drzavi
Furam se na renana oliveiru ne smijem kod frizera ici
Furam se na renana oliveiru ne smijem kod frizera ici
Pact1921 je napisao/la: ↑02 feb 2025, 18:45
Evo svi znate barem ovi sa plave strane da je stadion grbavica bila zapaljena od strane agresora 4 maja 1992. Kao sto vidite na slici navijacka skupina horde zla na derbiju 26 avgusta 2022 su priredili ovo za nas. Ja sad ne znam po ovoj slici izgleda kao da oni uzimaju odgovornost za paljenje grbavice ili u svakom slucaju velicanje agresora . Jer znate ne zna niko manipulisati covjekom kao dobar psiholog .
Zapalila je vasa braca a najvise se slavilo u bg. Slavlje je predvodio cetnicki pobratim ivan osim.
- MocMahale444
Heh moji? Kod mene MashAllah hejbet zlatnih ljiljana.
Nego glupa ti zajebancija zivota mi, ja mogu gore od sve raje da vrijedjam i ide mi od ruke.
Nema potrebe da zbog par uvreda na Mirvin racun da ti nazivas plave paše cetnicima.
Zna se fino jedino dobar cetnik je mrtav cetnik i ko god bio dobar s istim nemao nafake i haram mu zrak bio.
- jurisicduska
- Kontakt:
Nikakve ovo nema veze sa ratnim paljenjem grbavice i vi to svi dobro znate. Znam ja da ste ograničeni ali toliko niste.Pact1921 je napisao/la: ↑02 feb 2025, 18:45
Ovi tvoji podrzavaju vicu i mileta. A grupa podrzava njih.MocMahale444 je napisao/la: ↑02 feb 2025, 18:50Heh moji? Kod mene MashAllah hejbet zlatnih ljiljana.Hudnjak je napisao/la: ↑02 feb 2025, 18:42Sad bar znas zasto su ovi tvoji presli u cetnikeMocMahale444 je napisao/la: ↑02 feb 2025, 18:14
Ti drkas na ove vlahe ozbiljno.
Nemoj mi tih cetnika po temi necu imat nafake zbog istih.![]()
![]()
Nego glupa ti zajebancija zivota mi, ja mogu gore od sve raje da vrijedjam i ide mi od ruke.
Nema potrebe da zbog par uvreda na Mirvin racun da ti nazivas plave paše cetnicima.
Zna se fino jedino dobar cetnik je mrtav cetnik i ko god bio dobar s istim nemao nafake i haram mu zrak bio.
Ako vide sta pises odrecice te se.
I nodi je bio protiv pa su ga isprepadali i evo sad ih i on stiti
Pa i zemunci pjevaju Sratku pa vaši sjede s njima.Pact1921 je napisao/la: ↑02 feb 2025, 18:45
- MocMahale444
Vela havle, paša moj da si ti ziv i zdrav i da se dohavizas.
Ja sam posebna budala
Ja sam posebna budala
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Ovakve besmislice koje navijaci Sarajeva pisu na forumu nisu nista drugo nego odraz malogradjanstva, kompleksa i nemoci. Siguran sam da i ovo malo normalnih navijaca FKS osjeca nelagodu kada vide kako ih ‘predstavljaju’ ovdje ovi koji danonocno vise po forumu.
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
Ovi što vrijeđaju su seljOci, biće to boNbona . 
Najstariji, radnicki, nebeski klub

Vucicevi sendvicari

Vucicevi sendvicari

- MocMahale444
A sta to pise? Prevedi ako si mangup. Inace propade ti post 
NeJmamo mi blage o tom tvom ruskom.
NeJmamo mi blage o tom tvom ruskom.
Svaki veliki klub ima fanove širom svijeta, ne znam zasto je cudno da Željo ima armiju fanova u Srbiji?
- MocMahale444
Evo vicinog bumbara, e cuj armiju fanova
Sempa ti si pitar batali.
Sempa ti si pitar batali.