Jesi to sam smislio il ti je mama pomogla?Istinski je napisao/la: ↑02 feb 2025, 18:59Tko je rekao da crveni nije čist je.bem ti tatu u pakšu koji te takvog neartikuliranog napravio?
Evo banan keru.
Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
Jesi to sam smislio il ti je mama pomogla?Istinski je napisao/la: ↑02 feb 2025, 18:59Tko je rekao da crveni nije čist je.bem ti tatu u pakšu koji te takvog neartikuliranog napravio?
Ljudi su sila. Nemaju dostojnog protivnikaL-Train je napisao/la: ↑02 feb 2025, 19:05Nije domaci parket jednom odradio stvari u rukometu.Danci su jednostavno klasa iznad svih,nije uopste bilo realno da ih neko dobije.bhsport je napisao/la: ↑02 feb 2025, 18:48Kakvo seljačko izdanje susjeda u finalu.
Neka pokazu svijetu kakvi su seljoberi.
Realno su se povukli u finale i nisu ta klasa a napeli se ko žabe.
Onaj potez kada je krkan ne znam koji namjerno stao na zglob Gitselu je za zatvor.
Da ima var ono je crveni karton, ono nije ni sportski.
Naravno da nije, iritira ova nalozenost koridaša u bijelim dresovima i nesportski potezi. Dodatni plus na iritaciju je ovaj komentator na areni2 koji jos plače za crvenim kartonom.L-Train je napisao/la: ↑02 feb 2025, 19:05Nije domaci parket jednom odradio stvari u rukometu.Danci su jednostavno klasa iznad svih,nije uopste bilo realno da ih neko dobije.bhsport je napisao/la: ↑02 feb 2025, 18:48Kakvo seljačko izdanje susjeda u finalu.
Neka pokazu svijetu kakvi su seljoberi.
Realno su se povukli u finale i nisu ta klasa a napeli se ko žabe.
Onaj potez kada je krkan ne znam koji namjerno stao na zglob Gitselu je za zatvor.
Da ima var ono je crveni karton, ono nije ni sportski.
jeste, tvoja mama mi je pomogla.
Hercegbosna nije ucestvovala brateIstinski je napisao/la: ↑02 feb 2025, 19:34Hahaha, naša reprezentacija je od samostalnosti sudjelovala na jednom SP i zauzela 20.mjesto mater ti **** glupuJayCatwright je napisao/la: ↑02 feb 2025, 19:31Al svaka cast za hrvate, ne pamtim losiji sportski kolektiv da je uzeo medalju, cak bih rekao da bi i mi igrali egal sa njima![]()
JayCatwright je napisao/la: ↑02 feb 2025, 19:31Al svaka cast za hrvate, ne pamtim losiji sportski kolektiv da je uzeo medalju, cak bih rekao da bi i mi igrali egal sa njima
Nije baš tako al eto. Da je bilo prvenstvo van Hrvatske plasman medju 8 je za medalju.JayCatwright je napisao/la: ↑02 feb 2025, 19:31Al svaka cast za hrvate, ne pamtim losiji sportski kolektiv da je uzeo medalju, cak bih rekao da bi i mi igrali egal sa njima
Bacas udice solidno, al niko da se upeca osim ovog jednogJayCatwright je napisao/la: ↑02 feb 2025, 19:31Al svaka cast za hrvate, ne pamtim losiji sportski kolektiv da je uzeo medalju, cak bih rekao da bi i mi igrali egal sa njima
Bosna i Hercegovina je sudjelovala u Kataru 2015. Kud bi ti to znao..JayCatwright je napisao/la: ↑02 feb 2025, 19:35Hercegbosna nije ucestvovala brateIstinski je napisao/la: ↑02 feb 2025, 19:34Hahaha, naša reprezentacija je od samostalnosti sudjelovala na jednom SP i zauzela 20.mjesto mater ti **** glupuJayCatwright je napisao/la: ↑02 feb 2025, 19:31Al svaka cast za hrvate, ne pamtim losiji sportski kolektiv da je uzeo medalju, cak bih rekao da bi i mi igrali egal sa njima![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.