FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Jel zvanicno IGDJE BILI DA JE CELIK PODPISAO??
Bjezi ba Duska, gledam onog marokanca u Hernevenu, lik odskace od svih njihovih igraca, srce mi se cijepa, rekoh gledaj sta nam Duska uradi iz licnih interesa...jurisicduska je napisao/la: ↑02 feb 2025, 22:04@vanjoli
Ja sam jedino bio dobar na odlasku Đurickovica jer sam se kladio da će ga Zekic otjerati , u 100 km sa drugom.

-
- Kontakt:
Znaci dobro sam napisao,3 mil eura transfer,to sam procitao na stranici Lensa. Dolazi im i ovaj crnogorac,kud ga mi nismo snimili a ne mrtvog Matanovica.
nista od transfera celika, nece poDpisati, samim tim propala su i nasa pojacanja, pripremite se za najgore
Gruzijac je bolji od koljica i herte
- napoleon72
- Kontakt:
Radi Duska u klubu, bio u svlacionici kad je Catakovic bojkotovao Rozmana
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
Kako vam se da sekirati svake godine u ova doba 

Potpisuje Čelik 100% za Lens. Imate na Transfermarktu vjerovatnoću transfera od 100%, također Nidal ih prati i na Instagramu. To je gotovo.
bošnjanin
A otkud uopšte zabrinutost da neće potpisati? Lens je gotova stvar.
Pojačanje su druga stvar, tu se sve promijeni u minuti. Ne znam kako raja UVIJEK konta da je svako spomenuto ime viđeno kod bivšeg McDonaldsa i ulazi na potpis za dvije minute.
Pojačanje su druga stvar, tu se sve promijeni u minuti. Ne znam kako raja UVIJEK konta da je svako spomenuto ime viđeno kod bivšeg McDonaldsa i ulazi na potpis za dvije minute.
Stigao je!
Čuj ovu budalu, imamo 11 pobjeda i jedan poraz, tri otete pobjede, 15 pogrešnih odluka na našu štetu koje su direktno utjecale na rezultat i kaže bez efekta na duže staze. Nema efekta za Vicu i dežurne pljuvače poput tebe.
- relativizam
- Kontakt:
ma da igramo 3 7 7 formaciju nece pomoci ako ti gigovic dosudi 2 nepostojeca penala i 45 prekrsaja.
previse se sikirate a nepotrebno,vidjet cemo dokle je dosla borba sa savezom i ima li titule na kraju prvenstva nakon 5,6 kola druge polusezone
previse se sikirate a nepotrebno,vidjet cemo dokle je dosla borba sa savezom i ima li titule na kraju prvenstva nakon 5,6 kola druge polusezone
-
- Kontakt:
To bi trebao biti neki bit price, nema nas nigdje dok situacija oko šefova saveza ne bude normalna, a normalna nece biti jos dugo, ovaj ce dobiti jos jedan mandat tj.ostaju svi ovi pijuni + ova ekipa iz hercegovine--tako da ce ti biti kako se dogovore(i ne pominjati onu pricu ti kad si jak niko ti ne moze nista, malo sutra ne moze, daj Kazlagicu pištu pa da vidis koliko nisi jakrelativizam je napisao/la: ↑03 feb 2025, 08:38ma da igramo 3 7 7 formaciju nece pomoci ako ti gigovic dosudi 2 nepostojeca penala i 45 prekrsaja.

Jel ga potpisalo više? 

Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Realno uzmi da smo mi ove polusezone imali 5 remija i 1 poraz, od tih utakmica jedino možeš reći da te protiv Širokog pokrao za pobjedu, ovo ostalo manje više smo sami krivi.propoklopac je napisao/la: ↑03 feb 2025, 09:06To bi trebao biti neki bit price, nema nas nigdje dok situacija oko šefova saveza ne bude normalna, a normalna nece biti jos dugo, ovaj ce dobiti jos jedan mandat tj.ostaju svi ovi pijuni + ova ekipa iz hercegovine--tako da ce ti biti kako se dogovore(i ne pominjati onu pricu ti kad si jak niko ti ne moze nista, malo sutra ne moze, daj Kazlagicu pištu pa da vidis koliko nisi jakrelativizam je napisao/la: ↑03 feb 2025, 08:38ma da igramo 3 7 7 formaciju nece pomoci ako ti gigovic dosudi 2 nepostojeca penala i 45 prekrsaja.
previse se sikirate a nepotrebno,vidjet cemo dokle je dosla borba sa savezom i ima li titule na kraju prvenstva nakon 5,6 kola druge polusezone)
Posušje 2:2 na Koševu, dole 0:0
Željo 1:1 kući
Zrinjski 0:1 kući i 1:1 dole
Široki 3:3 dole
Ne kažem ja da nas nisu klali, naprotiv, ali i pored toga si na kvalitet uspio da se izboriš za dobar saldo bodova na kraju. Da smo imali normalnog golmana i Gojkovića u prvom dijelu sezone ne bi se desio ni Široki ni Posušje 2:2, niti bi nam Nardin djecu pravio na Koševu, derbi je jedini Zoranov kiks od kako je tu i ona postavka u prvom poluvremenu, da smo imali napadača u formi dobili bi i Posušje u gostima sigurno.
Da me neko pogrešno ne shvati, naravno da nas kradu ko nikoga i naravno da su Borac i Zrinjski zaštićeni kao niko, ali ne možeš se zbog toga predati i skinuti gaće pa nek udaraju, trenutno je tako probaj svim silama da budeš bolji 3 puta od ostalih pa da te ne može ni pokrasti, mislim sam si napisao može te zaklati ako hoće da si Bayern, ali tada niko neće reći ništa, ovako kad si izgubio 2 boda direktno zbog greške sudija(u utakmici gdje si imao 1na1 situaciju za 4:2 da završiš priču)... sad što bi nas zakinuli za 15 bodova da nismo ovako dobra ekipa je druga priča.
Evo provjerenih informacija veznih za klub:
- Gruzijac i Koljić danas/sutra potpisuju
- Potraga je za desnim bekom, ne zna se koliko nema Beganovića, vjerovatno je loža u pitanju
- Đorđević nekad od marta
- Jović najmanje 2 mjeseca
- Borac 90% odgođena utakmica, samo javnost još ništa ne zna
- Pozitivna atmosfera između igrača, svi kažu kako je Zekić pravi trener. Ubio ih je na pripremama, teške noge, ali su svi zadovoljni i jedva čekaju utakmice
- Gruzijac i Koljić danas/sutra potpisuju
- Potraga je za desnim bekom, ne zna se koliko nema Beganovića, vjerovatno je loža u pitanju
- Đorđević nekad od marta
- Jović najmanje 2 mjeseca
- Borac 90% odgođena utakmica, samo javnost još ništa ne zna
- Pozitivna atmosfera između igrača, svi kažu kako je Zekić pravi trener. Ubio ih je na pripremama, teške noge, ali su svi zadovoljni i jedva čekaju utakmice
SARAJEVO SIAMO NOI <3
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 17 gostiju.