Premijer liga BiH - aktuelno

AVNOJ
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - aktuelno

Post Postao/la AVNOJ » 02 feb 2025, 23:05

Paromlinac je napisao/la:
02 feb 2025, 22:30
AVNOJ je napisao/la:
02 feb 2025, 21:23
Kako mozgu koji je bio spermatozoid kad je nastala ova pjesma objasniti da ova koreografija i sama pjesma "daj mi majko šibicu..." nema nikakve veze sa zapaljenom Grbavicom 1992 godine.
A sa cim ima veze ? Mozes li bilo kome objasniti na sta se odnose rijeci navijacke pjesme " Daj mi, majko, sibicu i kantu benzina, da zapalim Grbavicu, da ne bude zima " ? Ne zelim da povociram, stvarno me interesuje.
Zato što je ta pjesma nastala 98-99 godine, prvi put se pjevala čini mi se u Skenderiji na jednom od zimskih turnira, zatim u narednih nekoliko godina pjevala se u korteou Hodi Zla kad su išle na Grbavicu i jednostavno prestala zato sto su je druge navijačke pjesmme pregazile.
Niko ama baš niko nikad od navijača zeljezničara iz tog perioda nije tu pjesmu doživljavao kao uvredu na period od 1992 niti je dovodio u kontekst sa tim događajem, samo jedna od "provokatorskih" pjesama i ništa više.
Čak ni 2022 kad je bila dio koreografije na derbiju nisam upratio da je neko povezivao te dvije stvari.
Problem je nastao kad su vaše glavonje sa južne tribine ugostile prekodrinske štovatelje navjećih kasapina i rušitelja ovog Grada i onih koji kliću likovima koji su zapalili Grbavicu 1992 godine a zatim nekoliko likova ovde pokušavajući da opravdaju taj čin skontali i spinovali da ta pjesma aludira na 1992 godinu i da su navijači Sarajeva isti kao i oni koji su to radili.
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.

Herson

Post Postao/la Herson » 02 feb 2025, 23:05

Je li ovaj stvarno pokušava ismijavati Sarajevo zbog pregovora sa Hertom iz Berlina oko njihovog prvog napadača ili je nešto drugo u pitanju? Teško mi je povjerovati da neko može biti toliko neinteligentan. Sama činjenica da klub iz naše lige pregovara sa Hertom o igraču takvog kalibra dovoljno govori.

NoProfit
Kontakt:

Post Postao/la NoProfit » 02 feb 2025, 23:22

AVNOJ je napisao/la:
Kako mozgu koji je bio spermatozoid kad je nastala ova pjesma objasniti da ova koreografija i sama pjesma "daj mi majko šibicu..." nema nikakve veze sa zapaljenom Grbavicom 1992 godine.
Simpatična pjesmica i simptomatična koreografija. Patetičari neka pate i prodaju patetiku gdje su i naučili.

Hudnjak
Kontakt:

Post Postao/la Hudnjak » 02 feb 2025, 23:23

MocMahale444 je napisao/la:
02 feb 2025, 22:48
:stop: :hmmmmm:
Hudnjak je napisao/la:
02 feb 2025, 22:33
:opaopa: :opaopa: :opaopa:

:nene:
:rol: :rol: :rol:

ErosViverosViv
Kontakt:

Post Postao/la ErosViverosViv » 02 feb 2025, 23:23

Neymar11 je napisao/la:
02 feb 2025, 22:49
Jel. Igro prevljak danas ?😌
nije, bio zauzet. Mora da si cuo sta je radio :lol:

19vendetta87
Kontakt:

Post Postao/la 19vendetta87 » 02 feb 2025, 23:29

Herson je napisao/la:
02 feb 2025, 23:05
Je li ovaj stvarno pokušava ismijavati Sarajevo zbog pregovora sa Hertom iz Berlina oko njihovog prvog napadača ili je nešto drugo u pitanju? Teško mi je povjerovati da neko može biti toliko neinteligentan. Sama činjenica da klub iz naše lige pregovara sa Hertom o igraču takvog kalibra dovoljno govori.
On da je prvi napadac Herte, ne bi ga uopste ni kontaktirali...frajer je visak postao u klubu, jos krajem prosle sezone je ispao iz rotacije, cak jedno vrijeme nije bio ni na klupi.
Ali opet nije toliko nisko pao da sa 29 godina dolazi u plbih.
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎

NoProfit
Kontakt:

Post Postao/la NoProfit » 02 feb 2025, 23:31

Nešto kontam, treba Muftaru dovesti u FK Sarajevo ako konta ozbiljan transfer napraviti. Mi ćemo mu oprostiti njegovu ružnu sadašnjost. Sat otkucava, godine idu. Tik-tak.

OldTownDistrict
Kontakt:

Post Postao/la OldTownDistrict » 02 feb 2025, 23:34

AVNOJ je napisao/la:
AVNOJ je napisao/la:
A sa cim ima veze ? Mozes li bilo kome objasniti na sta se odnose rijeci navijacke pjesme " Daj mi, majko, sibicu i kantu benzina, da zapalim Grbavicu, da ne bude zima " ? Ne zelim da povociram, stvarno me interesuje.
Zato što je ta pjesma nastala 98-99 godine, prvi put se pjevala čini mi se u Skenderiji na jednom od zimskih turnira, zatim u narednih nekoliko godina pjevala se u korteou Hodi Zla kad su išle na Grbavicu i jednostavno prestala zato sto su je druge navijačke pjesmme pregazile.
Niko ama baš niko nikad od navijača zeljezničara iz tog perioda nije tu pjesmu doživljavao kao uvredu na period od 1992 niti je dovodio u kontekst sa tim događajem, samo jedna od "provokatorskih" pjesama i ništa više.
Čak ni 2022 kad je bila dio koreografije na derbiju nisam upratio da je neko povezivao te dvije stvari.
Problem je nastao kad su vaše glavonje sa južne tribine ugostile prekodrinske štovatelje navjećih kasapina i rušitelja ovog Grada i onih koji kliću likovima koji su zapalili Grbavicu 1992 godine a zatim nekoliko likova ovde pokušavajući da opravdaju taj čin skontali i spinovali da ta pjesma aludira na 1992 godinu i da su navijači Sarajeva isti kao i oni koji su to radili.
TheMorons
....sve drugo će proći!

pitara
Kontakt:

Post Postao/la pitara » 02 feb 2025, 23:41

Čeka Smail da vidi hoće li ga Ćorić i Rahimić primit u Želju, traži 2 milje mjesečno, ako ga ne uzmu onda će nama uzeti jesdno 40-50 hiljada mjesečno.
Samo je pitanje uklapa li se u sistem.

Rule_hz
Kontakt:

Post Postao/la Rule_hz » 03 feb 2025, 00:00

19vendetta87 je napisao/la:
02 feb 2025, 23:29
Herson je napisao/la:
Je li ovaj stvarno pokušava ismijavati Sarajevo zbog pregovora sa Hertom iz Berlina oko njihovog prvog napadača ili je nešto em
drugo u pitanju? Teško mi je povjerovati da neko može biti toliko neinteligentan. Sama činjenica da klub iz naše lige pregovara sa Hertom o igraču takvog kalibra dovoljno govori.
On da je prvi napadac Herte, ne bi ga uopste ni kontaktirali...frajer je visak postao u klubu, jos krajem prosle sezone je ispao iz rotacije, cak jedno vrijeme nije bio ni na klupi.
Ali opet nije toliko nisko pao da sa 29 godina dolazi u plbih.

Sta bi onda vi pisali da on dolazi kojim slucajem kod vas? Bilo koji igrac s kojim pregovaramo i slicno. Bezveze prica 29 godina je i vijek trajanja na velikoj sceni( cast izuzecima) .
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.

nastrojeni21
Kontakt:

Post Postao/la nastrojeni21 » 03 feb 2025, 00:45

Katastrofa potez za karijeru je doci iz kluba kakav je Herta i druge Njemacke lige u nasu ligu. Taman sto je dosao do nekog ozbiljnijeg nivoa, jer do Herte je ipak to bio neki srednji Evropski nivo, u najbolju ruku, pravi potez kojim ide 5 stepenica dole. Jest da nije redovan u Herti, al da nije mogao naci bar nesto priblizno tom nivou, pogotovo u danasnje vrijeme gdje na pricu menadzera mozes svasta nesto izmajmunisati.

Spic kojeg je Herta slala na dvije posudbe zavrsi u Dinamu, a ovaj ni priblizno tome.

Pablo11
Kontakt:

Post Postao/la Pablo11 » 03 feb 2025, 01:08

OldTownDistrict je napisao/la:
02 feb 2025, 23:34
AVNOJ je napisao/la:

TheMorons
Nemojte zaboraviti spinovati da su i BBB bili. Kako ste to zaboravili? I obavezno sljedeci put da kidate parole za mrtve ljude to vam ide, a vamo neke pravde se traze.
Fk Željezničar.

FKSDoGroba
Kontakt:

Post Postao/la FKSDoGroba » 03 feb 2025, 01:14

AVNOJ je napisao/la:
AVNOJ je napisao/la:
:clap:

leo1946
Kontakt:

Post Postao/la leo1946 » 03 feb 2025, 07:03

pitara je napisao/la:
02 feb 2025, 23:41
Čeka Smail da vidi hoće li ga Ćorić i Rahimić primit u Želju, traži 2 milje mjesečno, ako ga ne uzmu onda će nama uzeti jesdno 40-50 hiljada mjesečno.
Samo je pitanje uklapa li se u sistem.
Da da tamo svi igraju iz ljubavi, kod nas cist biznis. Cak mislim da bi smail placao zelji da igra kod njih, eto dotle ide ta emocija.. Boze dragi deluzija i zabluda :yawn:
1946-1987

svrakino1921
Kontakt:

Post Postao/la svrakino1921 » 03 feb 2025, 07:28

Šta bi sa Čelika malog
Potpisali
Imal moj Željo šta od transfera njegova
Čvaknut nešta
Dobro bi nam došlo

relativizam
Kontakt:

Post Postao/la relativizam » 03 feb 2025, 08:35

nastrojeni21 je napisao/la:
03 feb 2025, 00:45
Katastrofa potez za karijeru je doci iz kluba kakav je Herta i druge Njemacke lige u nasu ligu. Taman sto je dosao do nekog ozbiljnijeg nivoa, jer do Herte je ipak to bio neki srednji Evropski nivo, u najbolju ruku, pravi potez kojim ide 5 stepenica dole. Jest da nije redovan u Herti, al da nije mogao naci bar nesto priblizno tom nivou, pogotovo u danasnje vrijeme gdje na pricu menadzera mozes svasta nesto izmajmunisati.

Spic kojeg je Herta slala na dvije posudbe zavrsi u Dinamu, a ovaj ni priblizno tome.
ali je odlican potez drzave koja ulaze 700 miliona u fudbal da igraca najveceg talenta buduceg kapitena drzave na svjetskom prvenstvu i buduceg selektora na tom istom prvenstvu razvija na oranicama BiH i najkorumpiranijoj ligi ,i to jos da oni i placaju

a ovo kad neki klub ponudi pare za nekog iz herte to je los potez ako se desi

relativizam
Kontakt:

Post Postao/la relativizam » 03 feb 2025, 08:50

Kad vam je čovjek govorio da Celik ode za 2.5 miliona vi ga ismijavali, poznato vaše ono Tik Tak

slika

19vendetta87
Kontakt:

Post Postao/la 19vendetta87 » 03 feb 2025, 10:25

relativizam je napisao/la:
03 feb 2025, 08:35

ali je odlican potez drzave koja ulaze 700 miliona u fudbal da igraca najveceg talenta buduceg kapitena drzave na svjetskom prvenstvu i buduceg selektora na tom istom prvenstvu razvija na oranicama BiH i najkorumpiranijoj ligi ,i to jos da oni i placaju

a ovo kad neki klub ponudi pare za nekog iz herte to je los potez ako se desi
Naravno da je los potez. U Herti zarađuje oko 35000€ mjesecno, a u Sarajevu bi 15, max 20k imao platu...
Plbih je zadnja opcija svakom igracu, radije ce igrati za nekog turskog fenjerasa nego za ekipu iz BiH koja igra Evropu
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎

svrakino1921
Kontakt:

Post Postao/la svrakino1921 » 03 feb 2025, 10:29

Prema UEFA-inom fondu solidarnosti za razvoj igrača kasu će napuniti Zrinjski i NK Sport Prevent.

Bugojanski klub će na ime transfera Sučića zaraditi oko 100.000 KM što je svakako veliki iznos za klub koji se takmiči u Kantonalnoj ligi Srednjobosanskog Kantona.

Osim njih ogroman novac zaradiće i Zrinjski kojem pripada oko pola miliona KM, a Sučić je osim toga osvojio Zrinjskom i titulu prvaka Bosne i Hercegovine i Kup Bosne i Hercegovine.

Kako mi ne možemo dobit nešto od transfera Čelika

svrakino1921
Kontakt:

Post Postao/la svrakino1921 » 03 feb 2025, 10:31

relativizam je napisao/la:
03 feb 2025, 08:50
Kad vam je čovjek govorio da Celik ode za 2.5 miliona vi ga ismijavali, poznato vaše ono Tik Tak

slika

To sam ja
A ja sam učlanjen

Kad se budeš i ti učlanio onda možeš da palamidiš

Čovjek koji govori TIK - TAK je drugi forumaš

slika

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Beli98, Bordotim, ErosViverosViv, mnon46, Rule_hz, VolimBiH96 i 39 gostiju.