Valjda spremas ekipu za fudbalsku tekmu a ne za rat svaku utakmicu? Evo opet da ponovim kao i prosle i pred pocetak ove,nemoguce je igrati kad ti prvi minut u BL svirne penal tj jedva doceka i kad ti svirne 30 faulova,kartonira komplet odbranu. Sad ce Slogi da navlaci zivotom,tako da Zekicu nije potrebna taktika,mora ih spremiti kao i rat da idu.pitara je napisao/la: ↑03 feb 2025, 11:18Pa je l napisa ja da su nas krali ko nikog nikad?relativizam je napisao/la: ↑03 feb 2025, 10:55po vama ce na kraju biti i da smo miljenici sudija a to sto smo ekipa na kojoj se napravilo najvise pogresaka vama nista ne govori,pa cak i kad smo dobijali igraci su morali ginuti 150% od sebe davati da dobiju protivnika i sudije
I šta sad ti predlažeš?
Reći igračima na početku sezone ovi kradu nema šanse da se uzme titula? Koji će nam k onda Koljić, Prevljak, Bubanja, Lulić, Pavičić i ostali, mogli smo ekipu za treće mjesto sastavit za duplo manje para i mirna Bosna. Daj ove juniore onda nek igraju nek budu sedmi osmi svakako ni u grupe ne možemo ako nismo prvaci. Akinite gaće odma na početku i završi priču.
Poenta mog posta je da koliko god su nas krali i navaljivali da nas oštete urodilo je plodom 2 puta, Široki i Posušje i to je to, a klali su nas i protiv Sloge i protiv Borca i protiv svakog pa nisu mogi da oduzmu jer imaš kvalitet i da si imao još 2-3 dobra igrača, odmosno da bivši trener i SD nisu unakazili ekipu a imali su odriješene ruke i pored sve te krađe bi bio prvi.
Ima ovdje likova kad zapnu za nešto uopšte ne čitaju ove postove već po defaultu skaču za vrat
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
-
- Kontakt:
A vjerojatno i Čelikov transfer je imao uticaj na prelazni rok . Sve u posljednji čas al nadati se da ćemo skuckat tim u naredni 10 tak dana .GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑03 feb 2025, 11:16Gruzijac i ovaj iz Bugarske su realno mogli i brže doći.
Nemam ništa protiv njihovih dovođenja, ali tipa prije 10 dana da su došli i odigrali bar po jedan pripremni meč.
U svakom slučaju, nije ni ovako loše. Stoper kao što sam i najavio došao, lijevi bek uskoro. Gruzijac je tu, a i Koljić bi trebao da je riješen.
Uglavnom, eto u konačnici se solidno ekipa kompletirala, ali kasni se najmanje 7-10 dana sa ovim potezima.
Nema veze, ima do lige još 2 sedmice, još ako odgode Borac..
-
- Kontakt:
Nije tacno,posebno ako igrac prica drugi jezik,klima,hrama svaki menager i trener ce ti reci 2 sedmice mu treba da nauci imena kolega.pitara je napisao/la: ↑03 feb 2025, 11:34Kvalitetan igrač se uklopi nakon 2 treninga ako je prošao kvalitetne pripreme u svom klubu i fizički je spreman. Primjer su Lulić i Pavičić, pa i Lazić kojeg smo iz teretane izvukli pa je bio odličan, druga stvar je ako je nespreman pa ne može da diše nakon pola sata.nedimmmm1337 je napisao/la: ↑03 feb 2025, 11:29Pitanje je buraz ako se vec znalo za prodaju Nidala zasto se nije malo i ranije racunalo na to , ovako citave pripreme je uigravan jedna zadnja linija a sad druga ..hazarder je napisao/la: ↑03 feb 2025, 11:20
Ma dobro, niko nije očekivao povrede Jovića i Beganovića jer su ljudi fizički prespremni uvijek i za ovo krpljenje sad po bekovima i nazad ne mogu da krivim klub al' se znalo davno da Renan ide i da nam ta devetka gori i nije se na vrijeme reagovalo. Također mislim da se znalo od ranije i da Čelik ide tako da se morao desno stoper dovesti jer je optimistično očekivat' da ovaj mali Đurić zamijeni Čelika 1 za 1 nakon 5 treninga.
Svakako sto su vec forumasi rekli kad smo razvaljivali na pripremama u ligi smo kiksali tako da se nadam da ce sve biti dobro
Čak ni na pripremama se ne možeš uigrati toliko jer za to trebaju takmičarske utakmice
-
- Kontakt:
Ja vam kažem ide i stoper vi se sekirate
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
- relativizam
- Kontakt:
pa u prvoj recenici si napisao da su samo protiv sirokog zakinuli za pobjedu a ostale manje vise sami smo krivi a sad pises drugacije.pitara je napisao/la: ↑03 feb 2025, 11:18Pa je l napisa ja da su nas krali ko nikog nikad?relativizam je napisao/la: ↑03 feb 2025, 10:55po vama ce na kraju biti i da smo miljenici sudija a to sto smo ekipa na kojoj se napravilo najvise pogresaka vama nista ne govori,pa cak i kad smo dobijali igraci su morali ginuti 150% od sebe davati da dobiju protivnika i sudije
I šta sad ti predlažeš?
Reći igračima na početku sezone ovi kradu nema šanse da se uzme titula? Koji će nam k onda Koljić, Prevljak, Bubanja, Lulić, Pavičić i ostali, mogli smo ekipu za treće mjesto sastavit za duplo manje para i mirna Bosna. Daj ove juniore onda nek igraju nek budu sedmi osmi svakako ni u grupe ne možemo ako nismo prvaci. Akinite gaće odma na početku i završi priču.
Poenta mog posta je da koliko god su nas krali i navaljivali da nas oštete urodilo je plodom 2 puta, Široki i Posušje i to je to, a klali su nas i protiv Sloge i protiv Borca i protiv svakog pa nisu mogi da oduzmu jer imaš kvalitet i da si imao još 2-3 dobra igrača, odmosno da bivši trener i SD nisu unakazili ekipu a imali su odriješene ruke i pored sve te krađe bi bio prvi.
Ima ovdje likova kad zapnu za nešto uopšte ne čitaju ove postove već po defaultu skaču za vrat
ajd ok ,ja nisam dobro shvatio
Bugarin odlično pojačanje, taman nam je trebalo na toj poziciji da učvrstimo odbranu, dolazi iz lige koja je 4 puta skuplja od naše u kojoj je skupio preko 100 nastupa.
Mene brine Đorđević, motor ekipe a nikako da se oporavi od povrede.
Mene brine Đorđević, motor ekipe a nikako da se oporavi od povrede.
Pročitaj do kraja, da se razumijemo i u prvom postu i sad kažem da nas kradu neviđeno, ali kad je takva situacija moraš se spremiti za to sve dok se nešto ne okrene na bolje. Što se tiče terena računaš i to da će te krasti kao što su i računali u Banja Luci pa se postavili tako i na kraju dobili. U tim utakmicama koje spominješ gdje i jesmo sami krivi osim Širokog i neko reče Posušja zadnje kolo koje sam zaboravio nisi gubio bodove zbog SAMO zbog suđenja i to je činjenica. Opet kažem druga je stvar što nas kolju i na ovim utakmicama koje dobijemo, ali si dovoljno kvalitetan da kad ti protiv Sloge svirne 30 faulova, ne svira ti penal opet ih dobiješ 3:0. Moje mišljenje je da sa dobrom ekipom možeš uzeti titulu i pored ovih lakrdija, na kraju krajeva da su nas prošle godine sa Rožmanom ovoliko zakidali svaku utakmicu mi bi ispali iz lige.relativizam je napisao/la: ↑03 feb 2025, 12:38pa u prvoj recenici si napisao da su samo protiv sirokog zakinuli za pobjedu a ostale manje vise sami smo krivi a sad pises drugacije.pitara je napisao/la: ↑03 feb 2025, 11:18Pa je l napisa ja da su nas krali ko nikog nikad?relativizam je napisao/la: ↑03 feb 2025, 10:55
po vama ce na kraju biti i da smo miljenici sudija a to sto smo ekipa na kojoj se napravilo najvise pogresaka vama nista ne govori,pa cak i kad smo dobijali igraci su morali ginuti 150% od sebe davati da dobiju protivnika i sudije
I šta sad ti predlažeš?
Poenta je da se trenutno ova sudačka lakrdija ne može promijeniti, ali možeš pojačati ekipu da ti napadač ne promašuje zicere čitave godine, da ti nije propuh u odbrani itd, i to klub i radi dovođenjem ovih novih igrača, pokušavaš na sve načine da pobijediš iako igraš 11 na 14 svaku utakmicu
-
- Kontakt:
Mozes uzet titulu sa svim pobjedama u sezoni.pitara je napisao/la: ↑03 feb 2025, 12:57Pročitaj do kraja, da se razumijemo i u prvom postu i sad kažem da nas kradu neviđeno, ali kad je takva situacija moraš se spremiti za to sve dok se nešto ne okrene na bolje. Što se tiče terena računaš i to da će te krasti kao što su i računali u Banja Luci pa se postavili tako i na kraju dobili. U tim utakmicama koje spominješ gdje i jesmo sami krivi osim Širokog i neko reče Posušja zadnje kolo koje sam zaboravio nisi gubio bodove zbog SAMO zbog suđenja i to je činjenica. Opet kažem druga je stvar što nas kolju i na ovim utakmicama koje dobijemo, ali si dovoljno kvalitetan da kad ti protiv Sloge svirne 30 faulova, ne svira ti penal opet ih dobiješ 3:0. Moje mišljenje je da sa dobrom ekipom možeš uzeti titulu i pored ovih lakrdija, na kraju krajeva da su nas prošle godine sa Rožmanom ovoliko zakidali svaku utakmicu mi bi ispali iz lige.relativizam je napisao/la: ↑03 feb 2025, 12:38pa u prvoj recenici si napisao da su samo protiv sirokog zakinuli za pobjedu a ostale manje vise sami smo krivi a sad pises drugacije.pitara je napisao/la: ↑03 feb 2025, 11:18
Pa je l napisa ja da su nas krali ko nikog nikad?
I šta sad ti predlažeš?
Poenta je da se trenutno ova sudačka lakrdija ne može promijeniti, ali možeš pojačati ekipu da ti napadač ne promašuje zicere čitave godine, da ti nije propuh u odbrani itd, i to klub i radi dovođenjem ovih novih igrača, pokušavaš na sve načine da pobijediš iako igraš 11 na 14 svaku utakmicu
- luckystrike
- Kontakt:
da je sreće da i nama ostave Čelika do kraja sezone18-godišniji vezista A. Bulatović potpisao je za Lens, ali će u klubu iz Podgorice ostati do ljeta kao pozajmljen igrač
-
- Kontakt:
Kako god da zavrsi ovaj zimski rok pripreme su prosle i ucinak u rezultatskom smislu je skroman,ne ulazeci u taj takticko kondicioni dio koji je i najvazniji. Pripreme treba znati odraditi na nacin da tempiras formu za prvenstvo,a ne za pripreme,sto mi nismo do sad bas radili na nivou. Iz tog razloga upravo se nadam u nastavku najboljem i racunam da Zekic zna sta radi,kao i da ce novopridosle adekvatno uklopiti u tim,vremena imamo jos uvijek.
Odgoda je nekako sad za nas jos i povoljna,dogovoriti neku test tekmu i onda otvaranje derbi.
Sloga se „mora“ uzeti pa kako god.
Ne brinem se,jer ne ocekujem previse u prvenstvu zbog mafije,ali utegnuti da sve prsti za evropu to svakako da.
Odgoda je nekako sad za nas jos i povoljna,dogovoriti neku test tekmu i onda otvaranje derbi.
Sloga se „mora“ uzeti pa kako god.
Ne brinem se,jer ne ocekujem previse u prvenstvu zbog mafije,ali utegnuti da sve prsti za evropu to svakako da.
"Neki pojedinci zaista imaju dosta upitnika kada ne igraju,a ja imam dosta upitnika kada igraju" ZZ
Biti srcem vezan,u tome lezi snaga!
Dobro evo ja tebe pitam onda što je igramo koje pizde materine? Šta treba uraditi po tebi kad se očigledno ne boriš ni za šta? Istupit iz lige? Dat juniorima da igraju? Sklepat ekipu u rangu Veleža i Želje pa da se boriš za treće mjesto a uštediš pola budžeta? Il plakat godinu dana sa gaćama oko članaka?mosarajvosa83 je napisao/la: ↑03 feb 2025, 13:02Mozes uzet titulu sa svim pobjedama u sezoni.pitara je napisao/la: ↑03 feb 2025, 12:57Pročitaj do kraja, da se razumijemo i u prvom postu i sad kažem da nas kradu neviđeno, ali kad je takva situacija moraš se spremiti za to sve dok se nešto ne okrene na bolje. Što se tiče terena računaš i to da će te krasti kao što su i računali u Banja Luci pa se postavili tako i na kraju dobili. U tim utakmicama koje spominješ gdje i jesmo sami krivi osim Širokog i neko reče Posušja zadnje kolo koje sam zaboravio nisi gubio bodove zbog SAMO zbog suđenja i to je činjenica. Opet kažem druga je stvar što nas kolju i na ovim utakmicama koje dobijemo, ali si dovoljno kvalitetan da kad ti protiv Sloge svirne 30 faulova, ne svira ti penal opet ih dobiješ 3:0. Moje mišljenje je da sa dobrom ekipom možeš uzeti titulu i pored ovih lakrdija, na kraju krajeva da su nas prošle godine sa Rožmanom ovoliko zakidali svaku utakmicu mi bi ispali iz lige.relativizam je napisao/la: ↑03 feb 2025, 12:38
pa u prvoj recenici si napisao da su samo protiv sirokog zakinuli za pobjedu a ostale manje vise sami smo krivi a sad pises drugacije.
-
- Kontakt:
Nema kriticne mase,cak smo i mi kao navijaci mirni,prihvatili sve ovo,tako da rijesenja nema,sto bi rekli cuti dok te ka.ram. Oni sto znam da sam ja investitor nebi marke ulozio,juniori bi mii samo igrali.pitara je napisao/la: ↑03 feb 2025, 13:39Dobro evo ja tebe pitam onda što je igramo koje pizde materine? Šta treba uraditi po tebi kad se očigledno ne boriš ni za šta? Istupit iz lige? Dat juniorima da igraju? Sklepat ekipu u rangu Veleža i Želje pa da se boriš za treće mjesto a uštediš pola budžeta? Il plakat godinu dana sa gaćama oko članaka?mosarajvosa83 je napisao/la: ↑03 feb 2025, 13:02Mozes uzet titulu sa svim pobjedama u sezoni.pitara je napisao/la: ↑03 feb 2025, 12:57
Pročitaj do kraja, da se razumijemo i u prvom postu i sad kažem da nas kradu neviđeno, ali kad je takva situacija moraš se spremiti za to sve dok se nešto ne okrene na bolje. Što se tiče terena računaš i to da će te krasti kao što su i računali u Banja Luci pa se postavili tako i na kraju dobili. U tim utakmicama koje spominješ gdje i jesmo sami krivi osim Širokog i neko reče Posušja zadnje kolo koje sam zaboravio nisi gubio bodove zbog SAMO zbog suđenja i to je činjenica. Opet kažem druga je stvar što nas kolju i na ovim utakmicama koje dobijemo, ali si dovoljno kvalitetan da kad ti protiv Sloge svirne 30 faulova, ne svira ti penal opet ih dobiješ 3:0. Moje mišljenje je da sa dobrom ekipom možeš uzeti titulu i pored ovih lakrdija, na kraju krajeva da su nas prošle godine sa Rožmanom ovoliko zakidali svaku utakmicu mi bi ispali iz lige.
Da hoće neko potpisati danas ..

Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
-
- Kontakt:
Treba biti veliki zaljubljenik kluba i bordo boje,ali i jos veci mazohista sto Mirvic ocito jeste pa se nositi sa svim ovim i jos strovaljivati novac koji se mjeri u kilogramima.
Zaista trebamo se osjecati privilegovano sto imamo takvog covjeka,pa mi ne pada na pamet nesto kritikovati, jel doslo pojacanje 10 dana prije ili kasnije,itd…a i za to postoje objektivni razlozi.
Ko smo mi uopste da pridikujemo zbog bilo cega,i kakav je nas odgovor na sve to? 3000 clanova,jel to?
Ne daj Boze da mi trebamo spasavati klub od bilo cega.
Zato manje kenjanja,a vise konkretne podrske klubu.
Zaista trebamo se osjecati privilegovano sto imamo takvog covjeka,pa mi ne pada na pamet nesto kritikovati, jel doslo pojacanje 10 dana prije ili kasnije,itd…a i za to postoje objektivni razlozi.
Ko smo mi uopste da pridikujemo zbog bilo cega,i kakav je nas odgovor na sve to? 3000 clanova,jel to?
"Neki pojedinci zaista imaju dosta upitnika kada ne igraju,a ja imam dosta upitnika kada igraju" ZZ
- napoleon72
- Kontakt:
Koga da blindira na lijevom krilu?
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
Imamo li neki procenat od trensfera Rondića u Keln, fond solidarnosti ili nešto slično ?
-
- Kontakt:
Ma meni kao navijacu su sudijske odluke zgadile sve,jos gore je sto te taj isti Vico ubjedjuje da je nikad bolje,da kukamo mi i kako kaze sarajevski mediji jer je Borac prvi,onda skontas da nece biti nista bolje.TrofejiSuTu je napisao/la: ↑03 feb 2025, 13:55Treba biti veliki zaljubljenik kluba i bordo boje,ali i jos veci mazohista sto Mirvic ocito jeste pa se nositi sa svim ovim i jos strovaljivati novac koji se mjeri u kilogramima.
Trenutno korisnika/ca: 061657451, Beli98, boki86, J1897, jurisicduska, n0dix, nedimmmm1337, pjankesarajevo, Rodman, Seipronto, Tarapi, Tatamata1946 i 74 gosta.