Kad gledam bilo koju tekmu iz bilo koje od liga evrope(osim ovog cirkusa u Srbiji) istovremeno mi se javlja žal i bijes,i pitam se da li cemo mi kao klub koji je stao na zdrave noge ikad docekati da se iskljucivo na korektan i sportski nacin,dole na travnjaku borimo za rezultat i uspjeh kluba?mosarajvosa83 je napisao/la: ↑03 feb 2025, 14:04Ma meni kao navijacu su sudijske odluke zgadile sve,jos gore je sto te taj isti Vico ubjedjuje da je nikad bolje,da kukamo mi i kako kaze sarajevski mediji jer je Borac prvi,onda skontas da nece biti nista bolje.TrofejiSuTu je napisao/la: ↑03 feb 2025, 13:55Treba biti veliki zaljubljenik kluba i bordo boje,ali i jos veci mazohista sto Mirvic ocito jeste pa se nositi sa svim ovim i jos strovaljivati novac koji se mjeri u kilogramima.
Zaista trebamo se osjecati privilegovano sto imamo takvog covjeka,pa mi ne pada na pamet nesto kritikovati, jel doslo pojacanje 10 dana prije ili kasnije,itd…a i za to postoje objektivni razlozi.
Ko smo mi uopste da pridikujemo zbog bilo cega,i kakav je nas odgovor na sve to? 3000 clanova,jel to?
Ne daj Boze da mi trebamo spasavati klub od bilo cega.
Zato manje kenjanja,a vise konkretne podrske klubu.
Pa ako nismo sposobni,neka ispadnemo u treci rang,nemam nista protiv.
Ono kao da ti svezem utege na noge,bacim te u more i kazem,izvoli pokazi da znas plivati,a ja gore na povrsini,kauc na zrak,cvike,koktel i suncam se…,i jos mi ga dudla guzata crnkinja…