Chelsea FC
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88
-
- Kontakt:
Re: Chelsea FC
Pisu i Cukuemeka ide na posudbu u BVB.
Nadam se samo da ce Cilvel ovom posudbom demantovati Maresku. Bio je i vise nego dobar kad je zdrav doduse
Treba poslati i Felixa ili Nkunkua negdje na posudbu da igraju ljudi kad vec pored Dzeksona i Palmera ne mogu dobiti minutazu
Nadam se samo da ce Cilvel ovom posudbom demantovati Maresku. Bio je i vise nego dobar kad je zdrav doduse
Treba poslati i Felixa ili Nkunkua negdje na posudbu da igraju ljudi kad vec pored Dzeksona i Palmera ne mogu dobiti minutazu
- wadethegreat
- Kontakt:
Pokusali su obojicu ali za sada nije uspjelo.Soba je napisao/la: ↑03 feb 2025, 12:19Pisu i Cukuemeka ide na posudbu u BVB.
Nkunku je trebao u Bayern pa u United.
Nkunkua hoce da prodaju ali ga cijene oko 70 milki.
Felix na posudbu je trebao.
To je problem sa ovim oporunistickim stavom uprave.
Doveli Felixa koji ocito nije bio zelja Maresce i sta sad ni tamo ni vamo...
Doveli ga jer je dobra prilika da se preproda nekada...
Chilly top nek odigra dobro i prodati ga.
Lose planiranje drama a niko da im ista kaze.
I pored rupa koje imamo dovest cemo na kraju cunu od kera.
Disasija hocemo u koke da posaljemo nece u Villu jer su nam konkurencija za top 4.
Umjesto da ga namjerno posalju u Vilu da im sjebe jedno 3 tekme za redom

- wadethegreat
- Kontakt:
Nkunkua i treba prodati i uzeti neku paru...ovu poziciju napadača on ne može u PL igrati,njega bukvalno pojedu protivnički stoperi ,sitan,lagan jest okretan ali to je nedovoljno,možda neki polušpic ali centralni napadač nikako.Zadnja linija nam je komplet promašaj i nemaju kvalitet za ono što nama treba...znači sigurno 5-6 obrambenih igrača..Čilija pokloniti ..ja ne znam da je od njega i Džejmsa iko više opljačkao klub..pa ljudi su 80% vremena povrijeđeni..pusti bolan to. .ako hoćemo borbu za vrh imamo tri igrača ,ako hoćemo neku borbu do 6-7 mjesta ovo je dovoljno...e sada šta su očekivanja i ciljevi kluba to je pitanje...
- wadethegreat
- Kontakt:
Evo i jedna patkica...
Trenutno ganjamo tri igraca na sredini nekakav iz Sportinga, Ovaj Amougou i O reilly iz Citija.
Pustise glupani Feliksa u Milan,hebem ti Mareska sve nesposobno 

PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Sta bi mi bez vas
doduse ne brinite suha pozajmica je u pitanju tako da.... nasi ionako nemaju kesa da kupe vise bilo koga, spickali su sve na Gimeneza.

There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
- wadethegreat
- Kontakt:
Ako prodaju/posude i Nkunkua, nije mi jasno ko će od napadača još ostati na klupi?
Ja sam mislio da je Maresca odabrao igrače na početku sezone na koje računa i koji se ne bi trebali dirati (bar ne bez adekvatne zamjene). A da će se prodavati oni na koje ne računa.
Onaj Tel ode u Tottenham kojeg svi odbijaju, ali izgleda da je pozeljnija destinacija od Chelsea.
Ja sam mislio da je Maresca odabrao igrače na početku sezone na koje računa i koji se ne bi trebali dirati (bar ne bez adekvatne zamjene). A da će se prodavati oni na koje ne računa.
Onaj Tel ode u Tottenham kojeg svi odbijaju, ali izgleda da je pozeljnija destinacija od Chelsea.
Velež, Chelsea FC, LA Lakers, Scuderia Ferrari
- wadethegreat
- Kontakt:
Nije nego smo mi htjeli transfer a on nije htio nego loan deal jer hoce debil da ostane u Bayernu...jose je napisao/la: ↑03 feb 2025, 17:16Ako prodaju/posude i Nkunkua, nije mi jasno ko će od napadača još ostati na klupi?
Ma kod nas se ne zna ko pije ko placa.
Ja nedavno govorio uprava najvise odlucuje o svemu...
Ovo nema nikakvog smisla vise,pa nama idu bolji igraci nego sto ostaju,ne razumem stvarno nista,i ti retardinjosi direktori odabrali su maresku da bi imali bolju saradnju u vezi transfera,ovako svako vuce na svoju stranu i ima da nam razjebu klub.
Sacuvaj nas Boze samo ovih "talenata" ispod 20 godina
- wadethegreat
- Kontakt:
Eto nam Amagoua 
I ovaj brat.
Da li ovo odustaju od Lavije

I ovaj brat.
Da li ovo odustaju od Lavije

-
- Kontakt:
Sve već viđeno. Bezveznjaci koji se kupuju da bi se ostvario profit u budućnosti.
Blue is a color
Football is a game
Football is a game
Idemo Jorgensene
Podlegao pritisku izbacio decka,po meni neto mora da igra u prvoj najprodornije nase krilo.
-
- Kontakt:
Jos da je Dzeksona izbacio,kontao bi da se dozvao pameti.
Gledaj sad kad se Jorgensen povrijedi ili dobije crveni
Gledaj sad kad se Jorgensen povrijedi ili dobije crveni

PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.