Hasic vam se isto budio,Zuban ga doveo da igra iz ljubavi,tako kazu.Neymar11 je napisao/la: ↑03 feb 2025, 15:03Realno si napisao ..istina je Nudio se nama Denis ga odbio on potpiso za vas Koljić je Patka bio on se prošle sezone povezivao sa namapitara je napisao/la: ↑03 feb 2025, 14:44Jadni su ovi ostali klubovi baš, i onda kaže odužio se transfer rok, pa gdje se neće odužiti kad se svaki igrač prvo Želji ponudi za milju i po mjesečno, pa dok oni izvagaju treba l im il ne treba pa tek onda pregovori kreću pa dok sve to se završi prođoše pripreme.
Čitava liga pravi ekipe od Željinog škarta...Istina boli za Gojkovića zamisli kakav je to igrač kada ga je odbio Denis onda baci potpis za Torpedo to je Golemo
Premijer liga BiH - aktuelno
-
mosarajvosa83
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
- relativizam
- Kontakt:
golemo brate 2,5 miliona eura plus procenat,ovo mora biti odskocna za sve,za jabera gulia i ostale momke koji misle napraviti velike transfere.
Guli ako ovako nastavi ne bi me cudilo ni da ode za 4,5 m eura sto je za nase uslove ogromno
Guli ako ovako nastavi ne bi me cudilo ni da ode za 4,5 m eura sto je za nase uslove ogromno
Jel potpiso Koljić? Smiješna priča vam da je namosarajvosa83 je napisao/la: ↑03 feb 2025, 15:20Hasic vam se isto budio,Zuban ga doveo da igra iz ljubavi,tako kazu.Neymar11 je napisao/la: ↑03 feb 2025, 15:03Realno si napisao ..istina je Nudio se nama Denis ga odbio on potpiso za vas Koljić je Patka bio on se prošle sezone povezivao sa namapitara je napisao/la: ↑03 feb 2025, 14:44Jadni su ovi ostali klubovi baš, i onda kaže odužio se transfer rok, pa gdje se neće odužiti kad se svaki igrač prvo Želji ponudi za milju i po mjesečno, pa dok oni izvagaju treba l im il ne treba pa tek onda pregovori kreću pa dok sve to se završi prođoše pripreme.
Čitava liga pravi ekipe od Željinog škarta...Istina boli za Gojkovića zamisli kakav je to igrač kada ga je odbio Denis onda baci potpis za Torpedo to je Golemo
Čekanju momak vam traži 20milja platu vi nedate treba u Češku on izgleda
Zadnja izmjena: Neymar11, dana/u 03 feb 2025, 18:04, ukupno mijenjano 1 put.
"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar
-
mosarajvosa83
- Kontakt:
Imas na Faktoru njegovu izjavu kad se vec pravis pametan,rekao je on da je sve zavrseno,medjutim i da nije koga boli k. Smjesni ste svega mi, dovedite jos kojeg Pitara i ponosite se sa tim haha kakve ublehe jbte dan.Neymar11 je napisao/la: ↑03 feb 2025, 15:48Jel potpiso Koljić? Smiješna priča vam da je na lmosarajvosa83 je napisao/la: ↑03 feb 2025, 15:20Hasic vam se isto budio,Zuban ga doveo da igra iz ljubavi,tako kazu.
Čekanju momak vam traži 20milja platu vi nedate treba u Češku on izgleda![]()
Novi poraz Željezničara u Antaliji: Bolji od Plavih s Grbavice danas je bio njemački četvrtoligaš
Svejedno i sutra da izgubimo protiv Sileksa
Bitan nam je Vares u subotu i nastavak lige Zrinjski, Sarajevo, Borac odmah najtezi nam idu
Sto se tice prijateljske i da su sedma liga svejedno
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
- luckystrike
- Kontakt:
Je li igrao Pjanic danas ???
-
obrijanopile
- Kontakt:
Sarkazam ti ne ide od ruke. Los pokušaj, ali skroz.brig je napisao/la: ↑03 feb 2025, 15:04Dramamosarajvosa83 je napisao/la: ↑02 feb 2025, 14:223 mil eura pise na Lensovoj stranici,dovode iz Budcnost Podgorice nekog veznjaka isto 18 godina. Za par godina ce to smanjiti ovdje mitomani,rece da je to pranje i laz i da je otisao za 200k,sva sreca zvanicna stranica Lensa,Paoka itd objavi cijenu transfera,nije to Spsi Rumunija gdje nema ni rijeci o visini transfera.
Svaka čast
Znači nije ni 1.5 mil€ nego 2.5 mil €
Evo i oni tebe selame!
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Yebem ti profesoricu maternjeg jezika.Neymar11 je napisao/la: ↑03 feb 2025, 15:48Jel potpiso Koljić? Smiješna priča vam da je na lmosarajvosa83 je napisao/la: ↑03 feb 2025, 15:20Hasic vam se isto budio,Zuban ga doveo da igra iz ljubavi,tako kazu.
Čekanju momak vam traži 20milja platu vi nedate treba u Češku on izgleda![]()
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka

Jaki kao beton
Oni su u četvrtom rangu takmičenja u Njemačkoj, znamo da je treći rang takmičenja u Njemačkoj od profesionalaca. I danas smo se mogli uvjeriti da u njihovim redovima je bilo par igrača koji su igrali drugu Bundesligu. Tako da, zaista smo igrali protiv dobrog protivnika."
-
nastrojeni21
- Kontakt:
Vidi se da nisi nesto narocito inteligentan al da si bas ovoliko glup, svasta. Moj komentar se nije odnosio na potez kluba nego na potez igraca, ne znam jel ti jasna razlika izmedju toga? Procitaj jos jednom, ili da ti uprostim pa ti mozda jasnije bude.relativizam je napisao/la: ↑03 feb 2025, 08:35ali je odlican potez drzave koja ulaze 700 miliona u fudbal da igraca najveceg talenta buduceg kapitena drzave na svjetskom prvenstvu i buduceg selektora na tom istom prvenstvu razvija na oranicama BiH i najkorumpiranijoj ligi ,i to jos da oni i placajunastrojeni21 je napisao/la: ↑03 feb 2025, 00:45Katastrofa potez za karijeru je doci iz kluba kakav je Herta i druge Njemacke lige u nasu ligu. Taman sto je dosao do nekog ozbiljnijeg nivoa, jer do Herte je ipak to bio neki srednji Evropski nivo, u najbolju ruku, pravi potez kojim ide 5 stepenica dole. Jest da nije redovan u Herti, al da nije mogao naci bar nesto priblizno tom nivou, pogotovo u danasnje vrijeme gdje na pricu menadzera mozes svasta nesto izmajmunisati.
Spic kojeg je Herta slala na dvije posudbe zavrsi u Dinamu, a ovaj ni priblizno tome.
a ovo kad neki klub ponudi pare za nekog iz herte to je los potez ako se desi
Zlatane Ibra kako je igro Milan?bitno je da će Jufke fasovat Jel koljić došao ? Vi amatere juče niste dobili još ste zviždali igračima #zekicout
"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar
-
mosarajvosa83
- Kontakt:
Niko nije zviždao igračima, što gluposti lupaš?
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
- OldTownDistrict
- Kontakt:
Ubija ih bordo, mitovi su postala realnost.
"Nemam vremena da se vise bavim Zeljom, a dok investitor ne udje ne interesuje me vise ni kad ni s kim igra" - NoDi80
- feniksptica
- Kontakt:
Ovo je neki novi klinac
Svi klubovi Svijeta pregovaraju s igračima i normalna stvar da pregovari nekad uspiju nekad ne i se nešto čudi tobejarabi
Svi klubovi Svijeta pregovaraju s igračima i normalna stvar da pregovari nekad uspiju nekad ne i se nešto čudi tobejarabi
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.