FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- feniksptica
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Znaci zaradili smo 4 miliona KM...fino fino Boga mi
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Skoro 5
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
- feniksptica
- Kontakt:
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
- luckystrike
- Kontakt:
FK Sarajevo predstavlja novo pojačanje: Vasilios Gordezianiluckystrike je napisao/la: ↑02 feb 2025, 19:10Također, već sutra se može očekivati objava jednog od napadača koji su u opticaju.
Dobro nam došao
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
L'otavo re di Roma F.T.
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Vala braćo, Nidalov transfer pokazuje kakav smo ni qurac od ljudi i nije ni čudo što nam se dešava ovo sve. Eto tamo neki Lens glup pa njihovi skauti nisu vidjeli "greške" Nidala, "glupa ulijetanja", "glupe penale" i sl. A mali fino svoj posao i pljus pravac Francuska i rekordni transfer.
Sretno tebi drago dijete i da nam aBd postaneš novi Nesta ili Stam. Pa ti izaberi koji ti je draži.
Sretno tebi drago dijete i da nam aBd postaneš novi Nesta ili Stam. Pa ti izaberi koji ti je draži.
Igrači će odmah na trening.
Nema odmora dok traje obnova.
Nema odmora dok traje obnova.
dobro došao Gordeziani
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
-
- Kontakt:
Sretno Nidale majstore,pusticemo forumske steucnjake da i dalje pljuju,daj Boze da odes u jos jaci klub za jos vece pare.
Guly i Vasy
Ovaj se Gordeziani čini jak ko zemlja. Al teren je mjerilo. Ne razlikuje se puno Gruzijski fudbal i tamo je 20 30 faulova po utakmici. Najbolje nam je mjerili Aktobe bilo...
-
- Kontakt:
Vaso (Bakočević), slične su građe.
Zadnja izmjena: edgarallanpoe04, dana/u 03 feb 2025, 19:02, ukupno mijenjano 1 put.
Sretno Gordy, nadam se da je on to što Guliju fali za dar-mar.
Ima li istine u ovom Bugaru? Djeluje pravo dobro na videu iako to nikad nije mjerilo al' eto vodi se kao jedan od većih talenata u Bugarskoj.
Ima li istine u ovom Bugaru? Djeluje pravo dobro na videu iako to nikad nije mjerilo al' eto vodi se kao jedan od većih talenata u Bugarskoj.
Nadam se da mislis na Aliju Sirotanovica...luckystrike je napisao/la: ↑03 feb 2025, 17:22Biće večeras.Pendulum je napisao/la: ↑03 feb 2025, 17:07Ima li kakva slika kao dokaz?luckystrike je napisao/la: ↑03 feb 2025, 16:51Gruzijac upravo stigao u Klub na slikanje.
Ps. Malo je podebel![]()
![]()
Ja iskoristio priliku da objasnim Giorgiju da nam je poslije r. Alije najvažnija figura
@AVNOJ, svratio do Kluba, na putu kući sad.
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Na objavi na instagramu na kojoj pise da dolazi kod nas lajkovao Mirvic i meni izgleda kao dobar stoper.
- Osttribine
- Kontakt:
Velika stvar ova prodaja Nidala Čelika, rekordan transfer BiH lige za igraca koji se nije potpuno ni afirmisao u istoj, a ruku na srce nije da ce nesto faliti ovoj ekipi. Neka mu je sa srecom, fizicke predispozicije ima ali mora dosta na sebi raditi, vjerovatno ce ga Lens na posudbu negdje poslati da se kali.
Dobrodoslica ovom novom gruzijcu, nadam se da ce resetati protivnicke mreze kao i njegov sunarodnjak Guli.
E sto smo bili rahat bili smo, od nedelje krece opet nerviranje i iscekivanje tekmi nase lige pa kakva god da je.
Dobrodoslica ovom novom gruzijcu, nadam se da ce resetati protivnicke mreze kao i njegov sunarodnjak Guli.
E sto smo bili rahat bili smo, od nedelje krece opet nerviranje i iscekivanje tekmi nase lige pa kakva god da je.
- luckystrike
- Kontakt:
BehmenNazorUso je napisao/la: ↑03 feb 2025, 19:06Nadam se da mislis na Aliju Sirotanovica...luckystrike je napisao/la: ↑03 feb 2025, 17:22Biće večeras.
Ja iskoristio priliku da objasnim Giorgiju da nam je poslije r. Alije najvažnija figura
@AVNOJ, svratio do Kluba, na putu kući sad.
Zar nije bAhmAn ziv.
Ako nije, omda si upravu !
Ako nije, omda si upravu !
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Dobro dosla VASVIJAVIDOVIC IZ GORAZDA
SRETNO Nidale jel mi imamo ikakav procenat od Nihada bar za solidarnost posto vidim da se pise samo cifruca bez %
Vico bojcu 2,8 m€ sa tri poziva prema bali pilavi colpi i ustasi besu zavrsi
SRETNO Nidale jel mi imamo ikakav procenat od Nihada bar za solidarnost posto vidim da se pise samo cifruca bez %
Vico bojcu 2,8 m€ sa tri poziva prema bali pilavi colpi i ustasi besu zavrsi
-
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 55 gostiju.