Pise na fksinfonedimmmm1337 je napisao/la: ↑03 feb 2025, 20:02Vjeruj šefe da nemam pojma procito sam ovde a i na par portala da smo u potrazi za bekom i da ce biti predstavljen do pocetka ( valjda Kupa )
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
-
- Kontakt:
To je jedino u ovoj debilnoj drzavi pravilo,nigdje u evropi nisi stranac normalno ako si iz EU,mi lafo hocemo u evropu a EU igraci nam bili stranci do nedavno,nadam se da nikad vise nece to pravilo uvesti.fks74 je napisao/la: ↑03 feb 2025, 20:08Jel to sigurno da igrač sa EU papirima nije stranac, kada su uveli to pravilo ?nedimmmm1337 je napisao/la: ↑03 feb 2025, 20:02Vjeruj šefe da nemam pojma procito sam ovde a i na par portala da smo u potrazi za bekom i da ce biti predstavljen do pocetka ( valjda Kupa )
Nije, to je moba...tabba77 je napisao/la: ↑03 feb 2025, 20:18Ako ti ja sredim garažu i napravim ogradu, je li to onda moje?mosarajvosa83 je napisao/la: ↑03 feb 2025, 20:02To je gradaki stadion,simbol. Inace Mirvic je vec platio svlacionice,dace i za ovaj istok sigurno 3 mil i vise,uostalom sta njega treba da boli briga za Kosevo,koja je njemu tu racunica,nisu to male pare. Evo brate ja sam ti komsija,ajde svega ti napravi mi krov prokisnjava,ako moze i garazu i ogradu da mi odradis?![]()

mosarajvosa83 je napisao/la: ↑03 feb 2025, 20:27To je jedino u ovoj debilnoj drzavi pravilo,nigdje u evropi nisi stranac normalno ako si iz EU,mi lafo hocemo u evropu a EU igraci nam bili stranci do nedavno,nadam se da nikad vise nece to pravilo uvesti.fks74 je napisao/la: ↑03 feb 2025, 20:08Jel to sigurno da igrač sa EU papirima nije stranac, kada su uveli to pravilo ?nedimmmm1337 je napisao/la: ↑03 feb 2025, 20:02
Vjeruj šefe da nemam pojma procito sam ovde a i na par portala da smo u potrazi za bekom i da ce biti predstavljen do pocetka ( valjda Kupa )
Pa pravilo koje su cetnici i ustase izmislili jer znaju da ne mogu dovest igraca. Osim nas
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
Nek mi bar obeća da ću moći koristit garažu i da je neće dati komšiji na korištenje kad mu zatreba i dogovorit ćemo se.Vanja8 je napisao/la: ↑03 feb 2025, 20:28Nije, to je moba...tabba77 je napisao/la: ↑03 feb 2025, 20:18Ako ti ja sredim garažu i napravim ogradu, je li to onda moje?mosarajvosa83 je napisao/la: ↑03 feb 2025, 20:02
To je gradaki stadion,simbol. Inace Mirvic je vec platio svlacionice,dace i za ovaj istok sigurno 3 mil i vise,uostalom sta njega treba da boli briga za Kosevo,koja je njemu tu racunica,nisu to male pare. Evo brate ja sam ti komsija,ajde svega ti napravi mi krov prokisnjava,ako moze i garazu i ogradu da mi odradis?![]()
![]()

Možel se rentat za marku?

A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
Onako naglas opet razmisljam, dal bi po vama bila dobra odluka, da se dio para od Celika ulozi u dovodjenje Mudrazije, jer mislim da na taj nacin odmah dobijas za dvadeset posto jacu ekipu, i istu pripremas da bude konkurentna u Evropi.
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Ja licno bi ulozio u vicu 1,25m€ i 1,25 m€ u mudodrazje i tipove ko leon Benko..
U suprotno polikita kluba mi se nesvidja.. prodas Nidala koji nas je izjebo sa svoim igrama i taman kad je doso sebi noga a dovedes troicu kadeta da se igraju po butmiru..
- JavierBosnia
- Kontakt:
https://www.tvsa.ba/alen-girt-za-tvsa-r ... udeqvZju9g
Kada je riječ o projketu za stadion Koševo, ističe da naši građani treba da znaju da je odvojeno 6 miliona KM, a iz općine centar jedan milion KM, koji bi trebao da bude završen narednih mjeseci.
„Rekonstrukcija bi trebala da krene već na jesen ove godine sa tim sredstvima. Mi očekujemo od Federacije još sredstava, mislimo da je cijeli projekat oko 13 miliona KM, ali uvijek bude dodatnih troškova pa računajmo oko 17-18 miliona KM i onda očekujemo da bi to mogao biti stadion na kojem bi mogla igrati naša reprezentacija od 2026-2027 godine“, kaže Girt.
Kada je riječ o projketu za stadion Koševo, ističe da naši građani treba da znaju da je odvojeno 6 miliona KM, a iz općine centar jedan milion KM, koji bi trebao da bude završen narednih mjeseci.
„Rekonstrukcija bi trebala da krene već na jesen ove godine sa tim sredstvima. Mi očekujemo od Federacije još sredstava, mislimo da je cijeli projekat oko 13 miliona KM, ali uvijek bude dodatnih troškova pa računajmo oko 17-18 miliona KM i onda očekujemo da bi to mogao biti stadion na kojem bi mogla igrati naša reprezentacija od 2026-2027 godine“, kaže Girt.
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
Mudrazija ce otici za 10 miliona
- nedimmmm1337
- Kontakt:
Ovo kad se pocne raditi samo ce biti istok zatvoren ili cemo opet u ZenicuJavierBosnia je napisao/la: ↑03 feb 2025, 21:07https://www.tvsa.ba/alen-girt-za-tvsa-r ... udeqvZju9g

"Jer znaš kako kažu moji ovdje – nije to samo ljubav, to je bolest.”
Kad sam ja pisao o interesu za Volodera...
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
- GianlucaPagliuca71
- Kontakt:
Kako mislis dovesti Mudraziju pri kraju roka? On sad moze igrati u jakim klubovima, igra perfektno. Druga stvar, da je i dogovoren, ne bi ga Lokomotiva pustila 5 do 12. Nemoguce.
Svi u napad jedan je Hase!
ZZ !
ZZ !
-
- Kontakt:
Evo Dodo gradi stadion 100 mil ovi nasi retardi se hvale sa 6 mil sto ulazu u gradski stadion,gomila imbecila,jos neko ljut sto Mirvic nece ovim parazitima da gradi u njihovoj opstini,gradu olimpijski stadion zamisli. Vico sa druge strane gradi vlasima,evo na red dosla Sloga i reflektori doce i ovi drugi klubovi sto 9h Vico ka.ra. Nama jedino sto je uvalio najgori teren i sudije ostalo nista.
- Vrhbosnian
- Kontakt:
Ma odmah.. Daj mu šta traži sad, uigraj ekipu i na ljeto napadamo grupe u Evropi. A taman ima godina da se može i prodati npr. na ljeto 2026.
Trenutno korisnika/ca: Gomis99, misstianopenaldo, napoleon72, OzmoodPinglewood, rimljanin90 i 68 gostiju.