Neki jesu

E fala ti, pade mi kamen sa srca...jurisicduska je napisao/la: ↑03 feb 2025, 20:38Ekskluzivno samo za tebe insajderska i oni su dobro po pola marke.Vanja8 je napisao/la: ↑03 feb 2025, 20:36Ima li tu sta da se obracuna za ove jadne roditelje sto su morali placati da braca igraju ?jurisicduska je napisao/la: ↑03 feb 2025, 20:31Najjace sto su dali igrača besplatno uz procenat od naredne prodaje a neće se nikad prodati![]()
A naknade za treniranje još sam uvećao cijenu tranafera sa 0 na 10 eura ispadne negdje po pola marke po bratu
![]()
![]()
![]()
Samo da kažem da je ovaj stariji od Čelika. Usput.
Kažu iz kluba da im još nisu legle pare los IBAN poslali
jurisicduska je napisao/la: ↑03 feb 2025, 20:31Najjace sto su dali igrača besplatno uz procenat od naredne prodaje a neće se nikad prodati![]()
A naknade za treniranje još sam uvećao cijenu tranafera sa 0 na 10 eura ispadne negdje po pola marke po bratu
![]()
Pokrepacejurisicduska je napisao/la: ↑03 feb 2025, 20:59“Misterija je prava kako "uvale" realno krampe od igrača svi nabrojani ali odu za milione. I ovaj Čelik ispadao kao iz tramvaja, jedina prednost mu je što je jako mlad. I čije pare ulaže Mirvić e to je još veća misterija, nadam se da će se ova mreža po meni medjunarodnog kriminala jednom razotkriti, mada je to vrlo teško, jer iza svega stoje vjerovatno mnogo jaki igrači’
E gledaj ti… pa kako ovo iko normalan može napisati…
A zna li se čije su ponude za davuda i vedada odbili prije nego su ih tušnili al-alainu?
Al-ihjebasePeppermintSA je napisao/la: ↑03 feb 2025, 21:12A zna li se čije su ponude za davuda i vedada odbili prije nego su ih tušnili al-alainu?
Zavidna cifra, inace ovo im je iznad prosjeka.Hudnjak je napisao/la: ↑03 feb 2025, 20:58jurisicduska je napisao/la: ↑03 feb 2025, 20:31Najjace sto su dali igrača besplatno uz procenat od naredne prodaje a neće se nikad prodati![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Hoce li im ovo sve odjednom leci na konto ili u ratama?
Da ih ne pare ne pokvare![]()
![]()
![]()
![]()
Ma jarane, bolje da ne znas , sve je islo preko Jozaka...PeppermintSA je napisao/la: ↑03 feb 2025, 21:12A zna li se čije su ponude za davuda i vedada odbili prije nego su ih tušnili al-alainu?
Trenutno korisnika/ca: Hrammm1921, NazorUso, Orjuna, Vanja8 i 30 gostiju.