FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
Moglo bi se i na ovom portalu makar staviti jedno slovo o zvaničnom transferu, ipak je najveći ikada 

Čestitke i sretno kapitenu. 

Ne mogu riječima opisati svoju sreću zbog našeg Nidala. Kada se sjetim samo kako su ga pojedinci pljuvali po komentarima na društvenim mrežama, govorili tako ružne stvari o našem djetetu, a evo naš Nidal nam donio 5 miliona maraka u klub. Postavio i udario temelje za iduće transfere i motivacija svim mladim igračima u akademiji da i oni jednog dana postignu slično. Živ bio Nidale, nebo ti bilo granica. Da nam se jednog dana vratiš i da osvojiš titulu sa svojim Sarajevom. Ako ovo nije jako Sarajevo, pa ljudi moji šta je onda. Volim vas sve, mislim da je ovo samo početak našeg uspjeha na svim poljima. Neka crknu dušmani, i oni s druge strane grada i ostali u čitavoj državi. VOLIM TE SARAJ'VO
SARAJEVO SIAMO NOI <3
-
- Kontakt:
Svake godine abd da imamo jednu ovakvu prodaju. Dosta je vise da dobri igrači idu za 200 k eura. Sretno Celik i za 2 godine u PSG otisao
Sretno Nidale!
Šta mislite ko bi ga mogao zamijeniti na U-21 poziciji? Možda Krdžalić u sredini sa Bubanjom i Lulićem/Đorđevićem.

Šta mislite ko bi ga mogao zamijeniti na U-21 poziciji? Možda Krdžalić u sredini sa Bubanjom i Lulićem/Đorđevićem.
ss.ba jos nista ne pise.da je igrac Rijeke bilo bi 3 clanka.
-
- Kontakt:
Odličan posao, čestitke svima koji su imali udjela na bilo koji način.
Nidalu puno sreće i da nas proslavi u budućnosti.
Nidalu puno sreće i da nas proslavi u budućnosti.
-
- Kontakt:
SRETNO MOMCINO,DA SI ZIV I ZDRAV!
- ErosViverosViv
- Kontakt:
Kako su objavili, bolje da nisu ništa. Pucanje čireva…
- Burberry46
- Kontakt:
- ErosViverosViv
- Kontakt:
Generalni direktor Lensa komentarisao je dovođenje reprezentativca Bosne i Hercegovine Nidala Čelika.
"Oduševljen sam potpisom Nidala. Sa samo 18 godina već ima značajno iskustvo na najvišem nivou, jer je igrao za sve mlade reprezentacije BiH prije nego što je pozvan u seniorski tim prošlog novembra. Ovo iskustvo, u kombinaciji sa ulogom kapitena u jednoj od najvećih ekipa u bosanskohercegovačkom prvenstvu, daje mu impresivnu zrelost za svoje godine", kazao je direktor Lensa i dodao:
"Iako je potrebno strpljenje, on ima sve fizičke, taktičke i tehničke kvalitete da se postepeno, ali održivo integriše u naše redove. Za to će moći računati na cijeli štab i svoje saigrače. Dobrodošao, Nidale!".
"Oduševljen sam potpisom Nidala. Sa samo 18 godina već ima značajno iskustvo na najvišem nivou, jer je igrao za sve mlade reprezentacije BiH prije nego što je pozvan u seniorski tim prošlog novembra. Ovo iskustvo, u kombinaciji sa ulogom kapitena u jednoj od najvećih ekipa u bosanskohercegovačkom prvenstvu, daje mu impresivnu zrelost za svoje godine", kazao je direktor Lensa i dodao:
"Iako je potrebno strpljenje, on ima sve fizičke, taktičke i tehničke kvalitete da se postepeno, ali održivo integriše u naše redove. Za to će moći računati na cijeli štab i svoje saigrače. Dobrodošao, Nidale!".
Zadnja izmjena: ErosViverosViv, dana/u 03 feb 2025, 22:55, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Oni i klix pisu o nama zato sto moraju,tek toliko da se objavi nesto.
A hadalji svaku izgubili utakmicu,i naslovi minimalan poraz hahahaahaha
Tito te **** ljudi poceli minimalne poraze slaviti.
Koliko smo veliki,cirevi im pucaju
A hadalji svaku izgubili utakmicu,i naslovi minimalan poraz hahahaahaha
Tito te **** ljudi poceli minimalne poraze slaviti.
Koliko smo veliki,cirevi im pucaju
Kako se piše o transferu kao da je prodat za 200.000 ,tri puta više pišu o ponudama za Nardina,yebem li vam majku dušmansku, Sarajevo je po svemu najveći klub u državi,samo gazi
Samo da taj sistem počne titule donositi. Sa različitim štucnama i Mučom Dučićem kao nezvaničnim sportskim direktorom smo svojevremeno igrali trece pretkolo Lige prvaka.Galantni je napisao/la: ↑03 feb 2025, 22:16Kakav je Mirvic mangup i kakav smo mi klub postali.
- Produzis najboljeg igraca mozda u zadnjih 30 godina i das mu sve.
- Prodas golobradog mladica u ligu petice za 5M.
- Pokupis sve najbolje mlade talente iz BiH i dovedes ih u svoju akamedmiju
- Ubijes marketingom sve klubove
- Stvoris stabilnu ekipu i napravis sistem
-Napravis od kluba nesto, da svaki mladi igrac pozeli da dodje ovde
I vi ste nezadovoljni?
Pa zar ovo nije sistem?
Jeli se sjecate ne tako davno da nismo imali iste štucne na nogama?
Volim te Sarajevo!!
SVI NA KOŠEVO 9.2
- HordasOdMalena
- Kontakt:
Kakav naslov, neobično za BiH.Neobično za BiH: Iz FK Sarajevo potvrdili, pao je rekord!

Zapjenili novinari.

"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
Neka pjene jbt ihHordasOdMalena je napisao/la: ↑03 feb 2025, 23:01Kakav naslov, neobično za BiH.Neobično za BiH: Iz FK Sarajevo potvrdili, pao je rekord!![]()
Zapjenili novinari.![]()
Svi na Kosevo 09.02
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
Trenutno korisnika/ca: Dave, Grk1234, nedimmmm1337 i 40 gostiju.